Triunghiul cu vârful în sus este un simbol al focului subtil dar și al Spiritului Divin. Cu cât conștiință individuala este mai elevata cu atât acest foc subtil este mai elevat, mai pur, mai cuprinzător, mai vast. Focul simbolizează și purificarea prin înțelegere, jertfa și adevăr. Aceasta trecere prin foc poate fi realizată și prin forme exterioare ( rug în care aruncam pe bucăți de hârtie, emoțiile reprimate) sau prin trăiri interioare ( focul aspirariei, focul efervescenței spirituale, focul celest). Focul distruge limitările și obstacolele interioare, dezvelind Esenta. Vracii, șamanii, solomonarii apelau la îngerii focului  pentru binele tribului sau al comunității intrând în Comuniune cu Focul Celest. În templele antice tinerele fecioare, vestelele….îl vegheau zi și noapte, fuzionand cu El.  Aceea care nu au aspirații sau care sunt veșnic nemulțumiți și supărați lasă focul interior sa se stingă…….Și el poate fi reaprins cu toate triadele de lumina bazate pe post-spovedanie-rugaciune sau fapte înălțătoare-contemplatie-recunoastiinta sau post-autoobservatie-bucurii de lumina. 

Rețeaua morfogenetica subtila a pamantului este conceputa dintr-un sistem de canale energetice prin care se vehiculează cunoasterile. Emoțiile, gândurile, intențiile sunt transmise și receptate instantaneu prin intermediul acesteia, aceasta rețea susținând dezvelirea, eliberarea, trezirea noastră. Rețelele energetice sunt păzite în punctele focar de la intersecția dintre noduri de anumite entități subtile cu o putere incredibila. Percepția extrasezenzoriala a conectorilor, vracilor, canalelor prin extinderea conștienței a dus la descoperirea structurilor geometrice subtile care vibrează, interacționează si stau la baza unor mari Creații. Triunghiul cu vârful în sus indica energiile superioare și aspectele oculte ale cunoașterii iar cel cu vârful în jos reprezintă lumea manifestării exterioare cu toate aspectele lumești. Atunci cand aprindeti patru lumanari , trei in triunghi si una in centru activati o triada de lumina dand glas unei seminte pe care o asezati in pamantul cosmic. Asa deschideti portile cu ingerii focului….alaturi!!!!

Toate creațiile sunt manifestări ale armoniei divine iar simbolurile ca limbaj superior cuprind arhetipurile telurice sau cosmice conducandu-ne în teritoriile Esenței. 

Pe teritoriul Daciei neolitice ( acum 8000 de ani) exista o civilizație cu un nivel de cultura extrem de avansat. Arheologii chiar confirma ca spațiul carpato-balcanic a reprezentat centrul civilizației neolitice europene. 

Cultul Soarelui  pe teritoriul Dacie este întâlnit pentru prima data în Paleolitic. Rombul alături de cruce și spirala fac parte din simbolistica preistorica solară. Spirala este deasemenea întâlnită peste tot în Dacia lui Burebista. În sprijinul acestei afirmații vin descoperirile de la Tărtăria-Turdas din Moldova de la Isaiia, Perieni Tarpesti din Muntenia de la Tangaru de pe pereții peșterii numite Fereastra Chindiei de pe malul Dunării. 

Toate simbolurile…. triunghi, spirala, romb, cruce sunt purtătoare de semnificații și puteri ce se desarhiveaza în interiorul nostru fie ca mergem la Sarmisegetusa fie ca stam la slujba in biserica din Densus. Si pasind ne reamintim ca am fost maestrii ai Triunghiului sau preotese care au lucrat cu Spiralele Florilor. Si aceste cunoasteri se deschid in noi, aducand la suprfata, vremuri, puteri ceresti si daruri care ne sustin sa ne facem misiunea pentru care am venit in propria unicitate.

Ce simboluri va chema si cu radiante va inunda interiorul?