Triunghiul cu varful in jos format din lipsa de integritate-falsitate-minciuna sau neacceptare-neiubire-neiertare sau manie-nemultumire-razbunare sau mi se cuvine-orgoliu-neimpacare este singurul atractor al experientelor noastre sa spunem neplacute. El si miasmele lui aduc pe harta noastra, suferinte, boli, tipete.

Incercati atunci cand apare o repetitie negativa in viata voastra sa identificati aspectele inaltate din spatele provocarii. Sa spunem ca ati pierdut bani. Incepeti prin a va face iertarile fata de profesie, daruri, spor, cunoastere, oameni,iubire, comunicare, bucurie ( tot ceea ce imbratiseaza vizibil si invizibil situatia) mergand pana la familia divina, mama, tata, copil. Treceti printr-un culoar al triunghiurilor simtind in asumare cum corectati ceea ce voi ati creat acum sau altadata ca experienta.

Daca ati fost tradati in dragoste incercati sa va faceti iertarile fata de iubire, barbati, femei, oameni, comunicare in cuplu, armonie, bucurie, blandete, rabdare, intelepciune, casatorie. Facandu-va iertarile astfel: ma iert si ma dezleg, rog sa fiu iertat si dezlegat, sunt una cu iertarea veti simti cum trinitatea care va coordoneaza inca de la nastere va ajuta sa descoperiti triunghiul cauzelor si sa le rescrieti in lumina constientei.

Radacinile oricarei situatii se afla in noi si fugind catre rolul de victima sau distant sau judecator nu facem decat sa amanam intalnirea cu triunghiul cu varful in jos, chipul nostru cazut lansand prin evitare, invitatia catre univers de a ne trimite o alta situatie asemanatoare pana cand vom reusi sa privim in fata ceea ce nu ne place insa reprezinta cauza disperarii, suferintei, caderii noastre.

Inteligenta cosmica ne da voie sa experimentam caderea in materie prin evitarea, fuga, neasumarea cauzelor insa constiinta noastra sufera cu fiecare vers divin pe care il coboram refuzand invatarea divina. Si da putem merge in jos pana la 20 de versuri divine, adica 2 ceruri aducand mai multa stari anxioase, vise neplacute, nefericiri care se strang in jurul triunghiului sa spunem mirositor pana cand aspiratorul vostru interior il va dibui si curatand locul, templul interior se va lumina aducand in locul celor trei aspecte netrecute in lumina, sfere ceresti, valsul lor, bucuria lui Acasa.

Exista multa forme de cancer care au in spate neiubirea-neiertarea-neincrederea sau neacceptarea-nemultumirea-neiertarea sau mania-ignoranta-neiertarea sau neiubirea-orgoliul-egoismul sau neiertarea-neacceptarea-dreptatea e de partea mea sau lipsa de integritate-versatilitatea-falsitatea sau judecata-neiubirea-neiertarea sau supararea-nemultumirea-neacceptarea sau impietrirea-orgoliul-nemultumirea.

Uitati-va in jurul vostru si cautati sa va intrebati ce triunghi tipa din spatele unei boli sau al unei situatii repetitive? Si ce triunghiuri va cheama in templul sufletului pentru a va calauzi?

Dupa fiecare situatie trecuta, ghizii vostri subtili va lasa in structuri daruri trinitare care se compun din unitati de rabdare, iubire, intelepciune, blandete, caldura, iubire, unime care va vor fi alaturi atat in experienta urmatoare cat si atunci cand veti trece dincolo, ele triunghiurile fiind calauze dar si monezi divine la trecerea prin vami.

In lumina constientei (neacceptarea-neiubirea-neiertarea, triunghiul cauzelor, cel cu varful in jos)( il luam ca exemplu) devine acceptare-iubire-iertare trecerea aceasta fiind sustinuta de toate triunghiurile de virtuti, initieri, maiestrii, preotii pe care le-ati activat.

Triunghiurile cu varful in jos sunt aspecte din noi neglijate, neiubite, date la o parte, abandonate, nelimpezite.

Cu fortele trinitare activate, acest convoi de triunghiuri gri, maro, rosii, negre pot face trecerea, neacceptarea devenind acceptare, neiubirea-iubire, ignoranta-cunoastere, orgoliul-smerenie, tristetea-bucurie si tot asa.

Inainte de a descoperi triunghiul cauzelor cautati sa va umpleti pomul interior cu luminite, initieri, trialoguri, maiestrii, triunghiul iertarii, spovedanie, impartasanie. Fara lumina acel evrika interior nu se produce chiar cand un om frumos va reveleaza triunghiul cauzelor.
E dificil sa faceti scufundari fara echipamente de protectie si multe lanterne pe langa…. Pentru cei care fac regresii cu mine pentru a descoperi triunghiul cauzelor, voi stiti ca fara initieri, rescrierea nu se poate face. Impacarea triunghiurilor se face in faca-se voia ta, cu luminitele-virtuti si luminitele-initieri, activate.

De multe ori oamenii complica lucrurile alegand sa mearga catre medicina alopata sa dea zeci sau sute de mii de euro, sa-si cioparteasca corpul doar pentru a nu infrunta chipul lor cazut, neluminat, netrecut in iubire. Si da, cei mai multi pleaca ducand triunghiul cauzelor cu ei, intr-o alta viata.

E mult prea simplu sa fie la baza cancerului meu (ar spune unii)…. neiubirea-neacceptarea-neiertarea. E simplu conceptual insa atunci cand rescrii drumul si incepi sa speli chipul fiecarei situatii si al fiecarei relatii si sa lucrezi cu tine e posibil ca acest triunghi sa ti se pare urias.

Incercati sa practicati un triunghi de lumina, constient…..Sa spunem rabdarea-iubirea neconditionata-intelepciunea. Ce se innoieste, schimba, inmulteste pe harta voastra?

Cand suntem intr-un cuplu e important sa vedem in spatele fiecarei crize, bucle emotionale, oftat, ce triunghi sau ce triunghiuri tipa? E acelasi triunghi care se repeta in toate relatiile noastre sau este un triunghi nou, o factura karmica care acum s-a activat sub forma atasamentului-egoismului-pretentiilor sau a neeceptarii-nemultumirii-neiubirii sau a neiertarii-necredintei-lipsei de empatie?

Conectati-va la varful triunghiului si cereti indrumare, faceti-va iertarile fata de toate aspectele inaltate care se afla in spatele situatiei, luminati drumul pentru a creste relatia voastra.

O zi sau 40 de ani sunt relevanti intr-o relatie doar daca am inteleptit-o in noi am dus-o pe varful ei de munte spalandu-i chipul la fiecare pas.

Va invit pe 9 nov sa vorbim despre reconectare in cuplu, trecand si prin hatisul triunghiurilor limitative.

Unde?Pe strada ronda nr 8 bis

Cand? 9 nov ora 18 30