constientizari( unitati de cunoastere care integrate rescriu ADN-ul, transformari in lumina constientei de Sine) revelatii( ridicari de valuri, aha-uri care transmuta), fructificarea darurilor de lumina( fie ca le plantam noi in retea fie ca se dezvaluie prin comuniune cu locurile), bucurii hristice, activarea gandirii intuitive, salturi de intelegere care ne duc pe varfuri interioare de munti, reamintiri( aduceri la suprafata din alte vieti, vedeti si articolul de pe www.frecventaom.ro intitulat Drum de lumina, Reamintiri), initieri, adanciri legate de o tema/ lectie de viata neabsolvita, conectari profunde cu anumiti oameni si locuri, dezlegari.

De ce repetam calatoriile cu talc? Pentru ca manastirile, varfurile de munti, poienile, anumite site-uri nu sunt doar forme ci ele ne conduc in esenta, in centru, in miezul nostru dezvelindu-ne la nivelul constintei multidimensionale, aspecte din noi pe care nu le stiam, dar si istoria sacra nescrisa de invadatori, geografia vie, radianta care este legata de omul cu O mare, bucuriile verticalitatii pe care nu le putem percepe cu o gandire lineara, frumusetea vie.

Mergand in Dobrogea Sacra si intrand in conurile de lumina ale manastirilor care te vesnicizeaza, cu triadele de sfinti care iti graiesc in structuri, virand spre RaSoVa si mergand pe o tulpina-drum din care se desfac pe ramurele pesteri, manastiri, site-uri …vei primi in pocalul interior nu doar raspunsuri la intrebarile pe care le aveai ci si indrumari pentru toate temele de viata sau lectiile care iti dau de furca . Si se dezleaga toate, se limpezesc in lumina bucuriei, jertfei, drumului facut!!! Si pentru a impleti intelepciunea cu iubirea si a atinge varful Adevar, posteste macar o zi, fa o fapta buna, aprinde trei lumanari in triunghi si apoi cere …..un dar celest, un viu de lumina…sa-ti coboara in Graalul interior si sa-ti inunde fiinta!!!!

Si nu te astepta sa fii un sfant dupa astfel de calatorie …ci un om mai rotunjit, mai imbunatit, mai luminos!!!!