E bine sa va puneti aceasta intrebare care are forma cercului cu un punct in mijloc, miezul fiind a anima urmand ca voi sa asezati pe linia circulara, pasiuni, chemari, cautari, insight-uri, bucurii.

Nu evitati raspunsul pentru ca veti simti dupa un timp ca ati ramas biete patrate rigidizate sau dreptunghiuri fara culoare sau jumatati de cerc neemitente.

Intregirea incepe cu ceea ce va anima la nivel de suflet pe fiecare plan. Odata ce ati lasat  tasnirea sa irumpa incercati sa conlucrati cu Universul pentru a manifesta ceea ce a rasarit din potential.

Pentru inceput cautati acele instrumente divine corespunzatoare cercului de intelegere pe care va aflati incercand sa umpleti configuratia proaspat descoperita cu lucrari de lumina. Este ca si cum ati incarca un vehicul energetic care poarta si intentia dvs de a fi deschizator de drumuri sau sustinator psi sau om si cand sfera incepe sa straluceasca va veni si manifestarea.

Daca ar fi sa ne uitam cu ochii sufletului am vedea ca umplerea se face pe verticala ( cu initieri, meditatii, avanturi ceresti) urmand ca materializarea sa fie pe orizontala in sfera activata.

Daca doar descoperiti ce va anima si nu conlucrati cu centrul pentru a transforma chemarea in realitate, e posibil sa va intalniti peste 20, 30 de ani cu acelasi raspuns si o mare neimplinire.

O alta lucrarea pe care v-o propun este sa asezati in centrul unui cerc, visul si apoi sa gasiti trei protectori, trei entitati de lumina care sa alcatuiasca un triunghi sustinator pentru ideea  care va anima. Dati lumina intregii configuratii triunghiul din cerc avand un punct radiant pana cand pasiunea devine realitate si sfera care sunteti straluceste.

Ceea ce ati experimentat pana acum este simbolul unimii luat din Cerurile Unimii simbol care include si spirala, element care apare atunci cand sfera activata intra in vals ceresc cu alte sfere recunoscandul pe Unul-Una adica pasiunea voastra materializata vine din jocul divin si se intoarce acolo conlucrand cu Totul pentru evolutia noastra a tuturor.

In procesul de materializare, folosind contractele voastre spirituale ca punct de plecare pentru chemari, pasiuni, deschideri simbolul mentionat va ajuta sa nu va chinuiti o viata pentru o emanatie a egoului ci sa recunoasteti ce va anima si apoi sa conlucrati cu Centrul pentru a participa la marele Vals.