Gasesc foarte multe cupluri inainte de un prag al vietii sau altul subreziti de  propriile limite, mancati de asteptari-atasamente-conditionari oftand sau plangand  fiecare dorindu-si ca celelalt sa fie mai putin defect.  Si le pun aceasta intrebare: Ce jertfe vrea sa aduca fiecare pe altarul divin al cuplului pentru a intra intr-o noua etapa? Caci fara eliberarea de vechi nu exista innoire. Asemenea plantelor si pomilor, trecand de  un anotimp la altul, ceva din noi  pleaca pentru a aparea o noua floare si din ea un fruct minunat. Nu putem sa ramanem la fel cerand cu suparare-neacceptare si furie ca celalalt sa se schimbe. Corpul de slava  al cuplului se formeaza din jertfe.

Cand folosesc acest cuvant-poarta nu ma gandesc la jertfe de animale ci doar la acele jerfe  ce tin de egoismul nostru, nonempatia noastra, supararea noastra, asteptarile noastre, conditionarile noastre,  furia noastra, orgoliul nostru,  neincrederea, neiubirea, patimile( drogurile, bautura) precum si alte  aspecte neluminate care se dezvaluie prin provocare si care au nevoie sa fie vazute in lumina constientei pentru  a construi o noua etapa in Impreuna-Una.

Si pun aceasta intrebare cei mai multi imi raspund din placa interioara….si el nu vine acasa, si nu ma asculta, si nu  se uita la mine etc. Si totusi ce jertfe alegem sa facem in taina lui Acum pentru a lumina o noua etapa din acest anotimp al relatiei? Ingerii nu coboara cand ne umplem de pretentii, asteptari, orgolii.

Cum putem activa varful de munte al relatiei noastre daca nu suntem dispusi sa renuntam  la somnicul care incepe la 21 30 pentru a ne dedica minutului relational,  valsului in cuplu, pasiunilor comune? Sau cum vrem sa culegem mari roade  in familia noastra daca fugim sa ne uitam la stiri ca uitatori de profesie netraindu-ne cea mai inalta poveste alaturi de partenerul/ a noastra?

Venind spre casa intrebati-va ce flori ale unimii, ce preocupari noi, ce bucurii vreti sa asezati in altarul cuplului? Puteti renunta un minut la comfortul de a sta pe  mobil in nimicuri  alegand sa va imbratisati partenera, sa a o priviti in ochi, sa dansati  cu ea… E o jertfa prea mare? Si mai departe invatati sa slujiti in cuplu Sus( rugati-va meditati, postiti) iar jos, aduceti in cuplu preocupari noi dar si mici sau mari renuntari( de la vicii, patimi, greseli repetitive, pacate). Caci doar unind Cerul cu Pamantul putem sa contruim un cuplu radiant.

Ce inseamna a fi Sus sau in Cerul relatiei voastre? Cand se declanseaza un conflict spuneti astfel: 

Doamne glasuieste tu pentru mine in sufletul prietenei mele

Spune-i ca o rog sa ma ierte, eu o iert si asez pe altarul cuplului nostru, triunghiul empatiei-bucuriei-intelepciuniii sau florile blandetii sau salba cu bucurii.

Depinde de voi. 

Apoi activati( pe Pamant) la nivel de gand, emotie, fapta un triunghi divin sau chiar triunghiul pe care l-ati asezat pe altar luminand noua etapa. Asa se dezvaluie corpul de slaba  al cuplurilor unimii,  valsul sferelor , miracolul de a fi Impreuna si Una.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice