A te intalni la Centru cu cineva sau cu un grup de oameni pentru a onora o lucrare sau mai multe.

Poate v-ati intalnit deloc intamplator cu fosti colegi de trei ori si in acelasi loc si de fiecare data el v-a povestit de casnicia lui trista, de posibilul divort, de custodie. Daca un astfel de eveniment se repeta de 3 ori si pe aceeasi tema inseamna ca sunteti invitat la Centru sa sustineti in felul vostru Trecerea, Schimbarea, Saltul celuilalt. Intrebati-va care este rostul acestei intalniri si Centrul va va lumina. In astfel de momente accesati Intuitia. Ea este degetul divin care va va arata ce intrebare sa puneti, cum sa nu fiti invaziv, cum sa inserati anumite nuclee de lumina in asa fel incat mergand mai departe sa simtiti implinirea, rodirea, bucuria de a fi Gura Cosmica si in adevar Potentatorul sau Sustinatorul sau Ghidul.

Sincronicitatile se decarca din vechile triunghiuri pline de talc si ele vin ca niste colacele  cu luminite in linia trecerii tale de la un nivel de constienta la altul.

Daca ai reusit sa lasi pe harta fostul tau prieten, fostului tau maestru sau sot, trei insertii de lumina care ii activeaza la centru marele insight inseamna ca ti-ai onorat lucrarea de lumina si e posibil sa primesti un rol infoenergetic minunat sau multe unitati de bucurie sau alte lucrari de lumina sau daruri sau toate acestea.

Cu cat sunteti mai prezenti la Centru cu atat sincronicitatile sunt mai multe. In adevar cu cine va sincronizati? Cu glasul divin care va cheama la Centru printr-un Om sau mai multi.

Incercati sa decriptati aceste intalniri si in lumina dezvelirii sa actionati chiar si in postascultare. Sunati, reveniti, cereti o a patra intalnire de la Univers sau de la Omul cu care v-ati sincronizat pentru a aduce pe harta cereasca acea unitate de Sens. Reflectati si asupra elementelor pe care si voi le aveti de integrat. Poate ca ti trecut printr-un divort si nu ati asezat exact aspectul pe care il veti dezveli in relatia cu celalalt sau poate ati integrat ceea ce spuneti si e timpul sa impartasiti cu mai multi oameni.

Acesti cercuri ceresti creeate de Sfanta Trinitate pentru trezia noastra sunt pline de talc in micile si marile treceri atingand ceva din harpa interioara ceva ce poate nu s-a activat in multe vieti insa acum e timpul.

Cand aterizati in mai multe triunghiuri umane pline de boli si neasezate si tema se repeta incercati sa traduceti din vers divin talcurile pentru care Universul v-a condus in astfel de sincronicitati.

Pentru ca suntem cu toti in plin proces de activare a Coloanei Celeste interioare, multe sincronizari au loc si ele de obicei vin la Centru pentru a integra fiecare parte si pentru a impartasi.

Daca va intalniti pe strada dupa o calatorie plina de talc cu un om drag pe care nu l-ati mai intalnit de multa vreme si care si el a facut o calatorie minunata, fiti prezenti in divinul din voi. Ce e de dorit sa dezveliti din propriile insight-uri din marile bucurii? Opriti-va un pic si lasati fluviul divin sa cuvante udand teritoriile dezvelirii cu multe intelesuri.

Poate se configureaza o noua calatorie, poate un inteles iese la suprata, poate mantra unimii cuvanta.

Sincronicitatile sunt unitati de Sens care coboara in plan la momentul potrivit intre fiinte care s-au mai intalnit candva nu neaparat in viata aceasta si care au ceva sa-si dezvaluie spre binele cel mai inalt al tuturor.

Ca sa fii din ce in ce mai sincron cu sotul si cu ceilalti e foarte important sa fii in Centru adica in Miezul tau prezent in taina lui Acum cu Totul.