Din septembrie 2013 si pana acum am la fiecare trei saptamani am mosit in Unime cu Preotesele, daruri intregitoare pentru Oras, Tara, Planeta, initieri, unitati noi de cunoastere si recunoastere, intregiri.

Sigur si in atelierele frecventei om pe care le lucrez impreuna cu voi de peste 5 ani …se intampla acest lucru insa cu acest cerc compus din 33 de oameni frumosi, mositul este mai puternic, ochii cosmici sunt deschisi, revarsarile de Sens sunt pline de bucurie, intelegere, rotunjire.

Si valsul se extinde aducand in ritmurile lui ….prezente din ce in ce mai radiante, cercul acesta sustinand si atelierele frecventeiom precum si alte lucrari simple, frumoase, discrete.

Ce inseamna mosit in Unime? Inseamna sa aduci  sa spunem din burtica cosmica, o unitate de Sens intregitoare.

Ex: urmatoarele initieri…Cavalerii Luminii, Cununa Preoteselor, Lilith, LaRa, SarRa, anumite articole, calatorii spirituale, lucrari de lumina pentru Oras, Tara, Planeta.

Sunt multe acordaje pe care le mosesc cu copiii mei, ghizii mei nonfizici, tarile in care ma aflu insa sunt cu mult mai multe ateliere conective in care mosim Impreuna, un sens, o rodire, o deschidere pentru noi-toti in Impreuna-Una

Uneori ma aplec mai mult asupra temeliei,  alteori lucrez cu toate etajele, incercand sa aduc in marea constructie, toate culorile si materialele in asa fel incat lucrarea sa nu sufere si nici participantii ei.

Pentru cei care citesc acest acticol incercati sa va puneti urmatoarele intrebari: Care sunt temele mele legate de Tara? Dar cele legate de Oras?dar cele legate de Planeta?

Si daca simtiti ca va cheama Cavalerii luminii pentru a apara acest sfant pamant atunci cautati un astfel de atelier conectiv si uniti-va in lucrare. Cand stati pe bara, observand sau comentand darurile se subtiaza iar ingerii pleaca.

Cand nu auziti goarna energetica a treia oara, inseamna ca nu sunteti constienti de misiunea voastra si ceea ce ati primit intr-o initiere ca entitati de lumina, unitati de cunoastere, daruri e posibil sa va fie luate si date unui alt spirit mai harnicut care alege in Unime  si pentru Unime nu doar pentru binele lui mititel.

Cand va cuprinde neimplinirea, cautati in temele individuale si colective pe care nu vi le-ati facut. In clarul sufletului veti primi indrumarea si sustinerea de care aveti nevoie pentru a continua acele tesaturi minunate pe care le-ati inceput candva.