Tehnologia s-a nascut in triunghiul cu varful in jos ca o emanatie a mintii colective, instrument de lucru si mijloc in evolutie.

Inteligenta tehnologica se insoteste adeseori cu inteligenta cognitiva insa nu are puterea de a atinge inteligenta sufleteasca si spirituala ( cele care descriu triunghiul cu varful in sus).

Pe aceasta planeta tehnologia ne sustine in treceri, facilitand accesul la informatie, agilizand procesele, eficientizand rezolvarea de probleme.

Daca acest instrument de lucru este folosit optim, veti simti ca el va sustine in casatoria sacra a triunghiurilor daca insa va acapareaza stapanindu-va, mintea, viata, povestea atunci veti deveni simpli locatari ai triunghiului cu varful in jos, captivi in micul joc al ambitiilor, prinsi in miasma dependentelor, nefericiti in tesatura dorintelor pitice. Exista in acest univers civilizatii mentale tehnologizate care nu au corp emotional si care isi doresc sa acapareze resursele altor planete inserand prin intermediul tehnologiei algoritmi de separare, de impietrire, de dependenta, de frica, de indepartare, de razboi.
Arhistrategia de intuneric poate interveni prin intermediul tehnologiei si inca foarte mult pentru ca din aceasta tesatura lipseste frecventa iubirii.

Exista in acest univers tehnologii ale unimii construite de civilizatii de lumina care au ajuns si aici pe Geea. Sunt acele aparate, dispozitive din cristale aduse la viata de inventatori conectati, oameni frumosi, sfere radiante. In sine ele au devenit realitate in urma rapirilor in Gratie, a flow-urilor, a trialogurilor, in urma scrierii automate.

Intotdeauna aceste tehnologii au in spatele omului unimic si cocreatorului lor, o trinitate sau mai mai multe care sustine aparitia si dezvoltarea lor.

Tehnologiile nascute in dualitate din triunghiul cu varful in jos ( laptop-ul, tableta, telefonul) genereaza constant emotii duale ( tristete si incantare, agresivitate si micuta liniste) ducand catre comfort nu implinire. Tehnologiile Unimii cele care va activeaza resursele interioare ( luviom, biospecter, mindsinergy, atlantis, patul de cristale, cubul lui metatron) va conduc catre acea casatorie sacra a triunghiurilor in care Sfera care sunteti se activeaza dand glas marelui vals. Nu va lasati pacaliti de intalnirea in dualitate a inteligentei cognitive cu cea tehnologice orchestrata minunat de arhistrategia de intuneric si sustinuta de civilizatiile care nu au facut Trecerea dar si de Fratiile Negre de pe aceasta Planeta.

Evaluati constant etapa in care va aflati si cata putere ati dat tehnologiei chiar si cand sunteti cocreatorul ei. Incercati sa va raspundeti ca programator, utilizator de tehnologie, strateg la urmatoarele intrebari: Cine ma inspira? Ce trezeste in mine acest program? Cine se hraneste prin micuta mea creatie? Cum ma ajuta sa evoluez acest soft pe mine si pe ceilalti?
Care este voia arhistrategiei de lumina? Cat de mult ajuta acest soft cresterea noastra in Impreuna-Una?
Eu stapanesc acest teritoriu sau sunt stapanit? Ce triunghiuri de calitati s-au activat lucrand la acest soft?
Cu ce sfere-virtuti am facut valsul?
Cat de implinit ma simt? Cat de acaparat sunt?
Imi zburda sufletul cand stau si butonez n ore pe calcutor?
Ce culeg prin mobilul meu, emotii primare sau sentimente inaltatoare?
Cum ma ajuta tehnologia in viata de familie, de cuplu?
Apare sentimentul de unime cand programez?
Ce bucurii ma inunda cand ma gandesc la soft-ul pe care vreau sa-l creez si de ce vreau sa-i dau glas?

Da dragilor, putem naste monstri prin tehnologie daca nu suntem vigilenti, cu discernamant, plini de intelepciune.

Si arhistrategia de intuneric poate desena, picta, scrie insa din aceste tesaturi lipeste frecventa iubirii in Unime.

Incercati sa nu ramaneti captivi in triunghiul cu varful in jos multumindu-va cu emotii pitice culese rapid de pe un site distractiv. Activati tehnologiile interioare, insasi Centrul vostru care va poate ajuta sa va transportati pe alte planete, sa vorbiti cu alte civilizatii, sa deschideti carti ale luminii, dezvelindu-va puterea, forta, maretia.

Tehnologiile nascute in dualitate sunt doar instrumente de lucru. Ele fac trecerea in triunghiul cu varful in sus doar in masura in care sunt folosite spre Binele cel Mai Inalt al Tuturor, in Unime cu Bucurie-Iubire-Smerenie. Voia Arhistragiei de Intuneric este sa ne acapareze sufletele folosind tehnologiile nascute in dualitate. Cum ar arata aceasta planeta impietrita, neradianta, cu roboti la tot pasul, lipsita de iubire, fremat, cantec?

Incercati sa nu va lasati vrajiti de aceste sa spunem scamatorii ale arhistrategiei de intuneric care e posibil sa va aduca pana si o Eva Tehnologica ca amanta pentru voi numai sa-i faceti voia, programand sau dand glas unui soft pitic impietritor sau unui program care ne poate duce pe spirala descendenta sau a unei tehnologii care saboteaza valsul sferelor. Rescrieti in voi fiecare pas, calatorind cu pace, bucurie, unime pe site-uri de spiritualitate, construind proiecte de suflet, cladind in frecventa iubirii.

Cat de curand interplanet-ul, un ecran unimic se va deschide in noi, ajutand comunicarea cu alte civilizatii, planete, maestrii ascensionati, spre Binele Nostru cel Mai Inalt.

Da, se va deschide in noi nu in exteriorul nostru in chiar Centrul Triunghiului de Lumina cu care ati lucrat in multe vieti si in Acum in Impreuna-Una. Cultivati iubirea, activati discernamnatul, glasuiti si actionati cu intelepciune.

Cei care scriu conectiv sau practica bilocatia sau intra in valsul sferelor sunt ghidati de aceste ecrane interioare prin care ni se comunica de la Centru, voia Arhistragiei de Lumina, pasii fiind facuti alaturi de toate trinitatile radiante, cu iubire de Tot si Toate spre Binele cel Mai Inalt al Tuturor.