Raport de laborator al substanțelor găsite în sticlele etichetate ca vaccinuri SARS CoV-2 de la Pfizer, Moderna și AstraZeneca.

Material primit de la Cristian Ceanca căruia îi mulțumim pentru efort !

 Tot el ne dezvăluie:,, Oficial ni se spune ca populatia Pamantului este de cca. 7,8 miliarde de locuitori, ceea ce este total FALS. Populatia Pamantului este de 4 miliarde de locuitori, dintre care numai 600 milioane de oameni au SUFLET, restul sunt „scoici goale” sau „cabine telefonice” fără „telefon” cum plastic s-au exprimat extraterestrii pozitivi, Cenușiii Înalți (de unde provine informatia) o specie considerată pozitivă pentru pamânteni.  Deci raportul este de 1 persoană cu suflet la 7 persoane fără suflet. Asta explică multe. Suntem conduși de cei fără suflet și suportăm consecințele. Cei fără suflet sunt niște zombi conduși prin telefonia mobilă de cabala cu rolul de a ne distruge.”

    Dr. Anéeka din Temmer ; Dr. Chirurg Senetre din Erra ; Dr. Dhor Kaal’el din Temmer.

    Star Ship Toleka Medical Laboratory TPT-001, octombrie 2021

––––––-

Principalele echipamente și metode de observare și studiu:

    – Microscop optic bifocal, Mag x1500 max.

    – Microscop optic, Mag x1500 max, computerizat.

    – Microscop electronic, Mag x200.000 max, computerizat.

    – Spectroscopul de frecvențe emise moleculare și subatomice.

    – Microscop interferometru electronic gravitațional cu capacitate de cartografiere a gravitației specifice masei, cu capacitate de detectare a componentelor subatomice, cuplat cu computer medical cuantic-holografic cu monitor de date cu hologramă de înaltă definiție. Cu capacitatea de citire a materialelor la nivel nuclear și de clasificare a substanțelor, probelor și țesuturilor biologice și capacitatea de cartografiere sau citire a ADN-ului celular al unor astfel de probe.

    – Calculator holografic cuantic cu program medical cu simulare detaliată a întregului corp uman cu toate procesele sale biologice, pentru predicția dezvoltării progresive cu interval de timp. Același lucru pentru alte specii non-umane studiate.

    – 150 de culturi de țesut uman crescute în Medical Pod pentru a studia reacțiile în timp real.

    – 30 de culturi de țesut non-umane crescute în Medical Pod pentru a studia reacțiile la speciile Lyrian, Andromedan, Arcturian-Dieslientiplex și Urmah.

    -50 sticle de vaccin Pfizer COVID 19, 5 doze de 0,3 ml.

    -50 flacoane Moderna Vaccine COVID 19, 10 doze x 0,5ml.

    -50 sticle de vaccin AstraZeneca COVID 19, 10 doze x 0,5 ml.

        Grafen:

Masă mare de particule de substanță congruente cu Grafenul cu structură atomică și moleculară parțial în dezordine și parțial ordonate în formă cristalină de origine sintetică artificială găsite în interiorul tuturor acestora.

Modul sau metoda de producere a unor astfel de particule depășește nivelul tehnologic al civilizației umane actuale, deoarece pentru producerea lor este nevoie de dispozitive replicatoare bazate pe tehnologia de creare a materiei din energie cu utilizarea frecvențelor și armonicilor controlate. Congruent cu replicatoarele de materie utilizate la nivel tehnologic al raselor non-umane foarte avansate, membri ai Federației Planetelor Unite.

Ea implică aranjarea atomilor individuali pentru a forma particule cu ordine cristalină. În această ordine se află capacitatea magnetică sau frecvența și proprietățile electrice ale moleculei rămase, care pe Pământ este numită Grafen. Implică capacitatea tehnologică de a crea o particulă inteligentă cu dimensiune variabilă, dar care are o dimensiune de numai aproximativ 10 nm, realizată cu mai puțin de 60 de atomi, adică de 10 ori mai mică decât un virus-exozom mediu.

Grafenul ca material este extrem de rezistent, flexibil, cu proprietăți transparente dacă este grupat în forma cristalină potrivită, este conductiv termic, conductiv electric și foarte magnetic sau magnetizabil. Prin gruparea moleculelor sale într-un singur plan, o structură sau o foaie de grafen poate avea o grosime de doar un atom. Este probabil cel mai puternic material cunoscut rasei umane.

Un singur atom de carbon, baza grafenului, este format din 6 protoni, 6 (sau 7) neutroni și 6 electroni (666).

Grafenul programat atomic este capabil să formeze orice formă structurală combinând multe dintre moleculele sale. Acest lucru se realizează prin activarea sau dezactivarea punctelor de atașare sau a punctelor de legătură pe fiecare moleculă folosind un răspuns electromagnetic la o frecvență specifică a fiecărui grup de puncte de legătură ale moleculelor preparate artificial. Frecvențele electromagnetice care controlează Grafenul pot fi programate și transmise prin frecvențele de microunde din aer, inclusiv forma în sine pe care Grafenul o va lua, până la cel mai mic detaliu, în progresie până când se formează structura dorită.

Grafenul din sticlele de vaccin are un magnetism foarte scăzut până când este introdus într-un țesut viu unde este activat și începe procesul său pre-programat. În momentul în care intră în corp, grafenul devine extrem de magnetic. Același câmp de frecvențe electrochimice și biologice ale corpului declanșează grafenul programat prin pornirea acestuia. Acest lucru se realizează prin regruparea moleculelor din grafen la structura necesară pentru a genera polaritatea magnetică, este aprins prin contactul în imediata apropiere a unui organism viu și a proprietăților sale bioelectrice.

Grafenul călătorește prin fluxul sanguin către întregul corp aderând la țesuturi în proces, se găsește într-o concentrație mai mare în țesuturi unde există o concentrație mai mare de molecule de grafen per ml (mililitri) de sânge, adică cele apropiate de punctul de intrare al inoculării, ceea ce explică brațele magnetizate care sunt raportate la nivel mondial. La atingerea unui țesut viu, grafenul va adera la pereții celulari și va intra în fiecare celulă prin filtrarea prin membrana celulară datorită dimensiunii sale foarte mici. Odată ajuns în fiecare celulă, grafenul se deplasează între organe și pătrunde în nucleul celulei, unde va adera la ADN-ul celulei.

Grafenul formează structuri asemănătoare nanotubulilor în jurul ADN-ului celular și în contact direct cu acesta, sechestrându-l sau îngrădindu-l:

Imediat, fiecare segment de nanotub va reacționa la proprietățile electromagnetice-
bioelectrice și rezistența electrică specifică fiecărei componente a ADN-ului celular; Adenina, Tiamina, Guanina, Citozina sau A-T-G-C. Iar reacția sa dintre porii sau deschiderile rețelei de grafen va crea o copie exactă a structurii ADN-ului, dar cu proprietăți magnetice, în interiorul structurii nanotuburilor care învăluie ADN-ul celular, iar prin această procedură, grafenul poate decoda ADN-ul din interiorul fiecărei celule și poate fi citit sau transmis într-un mod tehnologic, similar cu cel al hard disk-ului unui computer, același principiu.

Odată ce ADN-ul celular este decodat, grafenul va reacționa într-o manieră pre-programată sau prin activare de la distanță folosind microunde congruente cu frecvențele 5G între 3,4 GHz și 29,8 GHz, dar nu numai. Cu gene specifice decodificate sau găsite, segmentul de grafen în cauză va atrage un omolog de grafen care are o secvență-frecvență corespunzătoare și care se găsește și în sângele persoanelor inoculate. Acest grafen conține secvențe de ARNm care este ARN programat și codificat pentru o anumită proteină, cu scopul de a schimba o anumită secvență de ADN.

ARNm este extras de același nano-Grafen cu procedura de mai sus din urmele de bază
celulară ale organismelor prezente în vaccin. Acestea includ celule stem de la fetuși umani, fetuși de maimuțe, bovine și alte vertebrate și nevertebrate pe care încă nu am reușit să le identificăm pe deplin în acest moment, inclusiv celule și ADN de la Hydra vulgaris pe care grafenul a putut să le izoleze și cu care Nano-Grafenul, fie într-un mod complet preprogramat, fie controlat de la distanță de semnale 5G și altele asemenea, își va lua secvențele genetice ca bază sau resursă pentru a forma catenele de ARNm cu care să procedeze la înlocuirea catenelor originale de ADN ale celulelor umane subiectului  inoculat.

Particula Nano-Grafen este atrasă de o celulă și grupuri de celule care formează țesuturi specifice prin intermediul micro-frecvențelor electromagnetice corespunzătoare și conținute ca proprietăți ale structurilor Nano-Grafen însuși. Aceste particule în felul virușilor artificiali cu conținutul lor de ARNm vor efectua orice modificare genetică în ADN-ul celular folosind procedura de transcripție inversă, dar ghidate de aceste particule artificiale. De asemenea, vaccinurile conțin deja nano-grafen care încapsulează secvențe de ARNm din fabrică, ARNm specific pentru a înlocui anumite gene în celulele țesuturilor exacte din corpul persoanelor inoculate.

Nano-Grafenul, ca praf  inteligent preprogramat, este capabil să modifice parțial genomul uman, fie gene specifice, cum ar fi cele care controlează sistemul reproductiv sau părți ale acestuia, gene care controlează procesele neuronale din creierul inoculatului, fie să schimbe complet întregul genom uman. Și acest proces poate fi controlat de la distanță. Transformarea corpului uman într-o marionetă biologică la cheremul deciziilor oricui controlează această tehnologie. Cu această tehnologie, o populație, un grup mic dintr-o populație sau un anumit individ poate fi sterilizat. Acesta din urmă pare a fi un proces preprogramat în cadrul Nano-Graphene inteligent, independent de instrucțiunile externe. De asemenea, poate activa anumite gene sau le poate dezactiva provocând efectele dorite de cei care controlează această tehnologie, precum apariția a tot felul de boli și afecțiuni medicale asociate cu probleme genetice, precum și cancere. Apariția și controlul asupra așa-numitelor boli virale la un grup de oameni sau indivizi specifici pot fi, de asemenea, realizate.

În diferite reacții, grafenul în sine este suficient pentru ca inoculatul să dezvolte probleme inflamatorii sistemice cu o furtună de citokine care va provoca reacții adverse ale corpului, cum ar fi dezvoltarea trombilor și a cheagurilor de sânge, fără prezența vreunei proteine​​numite Spike, așa cum este numită în multe cercuri, iar unele dintre primele locuri care vor fi afectate de acest lucru vor fi plămânii și creierul. Cu această tehnologie, controlorilor tuturor acestora li se oferă o bază de date ADN completă a întregii populații umane, cel puțin a celei inoculate.

Nano-Grafenul însuși reacționează la stimulul unui semnal specific din gama 5G,
returnând un semnal înapoi către expeditor și conținând baza de date completă nu numai a întregului genom al fiecărui individ inoculat, ci și a progresului mutației. Această nano tehnologie formează și stabilește o reacție internă la stimuli auditivi sau sunete, ceea ce înseamnă că are capacitatea de a transmite și recepționa audio ca un microfon în cadrul subiectului inoculat în sine, precum și capacitatea de a transmite vibrații pe care individul le-ar interpreta ca voci în capul său, stimulând și grupuri specifice de neuroni, ducând telepatia sintetică la un nivel mai larg și mai eficient în vederea manipulării în masă.

Făcând acest lucru cu un pas mai departe, pe măsură ce nanotehnologia grafenului trece cu mare ușurință prin bariera de sânge a creierului uman, datorită dimensiunilor sale mici, apoi se așează între neuroni și între dendrite ale acestora, controlând eficient depolarizările axiomatice și sincronizarea și calitatea neurotransmițătorilor, precum și frecvența bio-electrică exactă a fiecărei depolarizări individuale. Acest lucru creează capacitatea nu numai de a citi depolarizările și interacțiunile dintre rețelele neuronale ale creierului și de a le transmite la rețeaua 5G, dar are și capacitatea de a implanta gânduri și idei prin controlul dinamicii frecvențelor bio-electrice și chimice-neurotransmițătoare din creier.  Acest tip de control neuronal prin frecvențe electromagnetice, neuromodulație artificială sau ANM și, de asemenea, prin modificarea ADN-ului celulelor nervoase, va genera un efect de apoptoză sau moarte celulară, pierdere severă de neuroni.

       Paraziți găsiți în vaccinuri:

   –Microfilaria: In marca Pfizer, in 15 din 50 flacoane-doza, Moderna 35/50.

   –Toxoplasma gondii: In Moderna: 28/50, Pfizer: 8/50, AstraZeneca: 32/50.

   –Trypanosoma brucei: In Moderna: 12/50, Pfizer: 38/50, AstraZeneca: 22/50.

Cu alte cuvinte, nu toți paraziții vizibili, în oricare dintre diferitele etape ale ciclului lor sau în urme genetice, au fost găsiți în toate vaccinurile din același lot, iar conținutul va varia de la o marcă la alta. Dar dovezi de paraziți au fost găsite în toate probele de vaccin din cele 150 de sticle de doze testate, în 3 cutii cu câte 50 fiecare și de la fiecare marcă. Considerăm că este foarte probabil ca și alte tipuri de paraziți să fie găsite în alte mostre diferite pe care pur și simplu nu le aveam la dispoziție.

Am găsit variante parazitare observabile care nu se află în baza mea de date și încă nu am reușit să le catalogăm sau să le relaționăm conform vreunei clasificări umane actuale. Și este foarte posibil ca unele dintre ele să fie modificate genetic, adică specifice vaccinului, concepute genetic pentru vaccinuri și să nu fie găsite în stare liberă sau naturală. Acestea au fost găsite în toate cele 150 de probe. De asemenea, am găsit structuri de grafen cristalin-transparente cu forme de vierme, datorită  legăturilor lor între particule, care la microscop pot fi confundate cu paraziți. Acest lucru nu exclude prezența tuturor paraziților detectabili descriși mai sus. Aceasta include, de asemenea, prezența grafenului negru într-o formă asemănătoare viermilor sau a unui fir care sunt congruente cu boala Morgellons.

De asemenea, este de menționat faptul că conținutul inoculărilor nu este uniform nici măcar în cadrul aceluiași lot și cutie a unei singure mărci, ci variază de la flacon la sticla, ceea ce susține faptul că acestea pot fi folosite pentru a da o doză specifică fiecărei persoane, la voinţa celor care controlează Plandemia. Asta cel puțin în cele 150 de mostre pe care le aveam la dispoziție. Prin urmare, conținutul altor mostre și al altor mărci poate diferi de al nostru.

Spike Protein: Proteina Spike este înțeleasă ca învelișul viral în sine, părțile virusului care se atașează de receptorii celulari. Nu am găsit nicio dovadă a proteinei Spike congruente cu SARS CoV-2 sau cu orice virus de tip SARS în inoculări, care exclude fără echivoc conținutul acestora ca vaccin, deoarece nu conțin substanțe biologice cu care să producă sau să provoace anticorpi.

Cu toate acestea, deoarece în interiorul fiecărei sticle a fost găsită o adevărată grădină zoologică de material organic și anorganic, prezența proteinelor într-o stare sau dimensiune mai mică de 100 nm poate fi interpretată ca un fel de virus sau exozom în interiorul substanței, dar ca rezultat al factorilor biologici, haos în interior și nu este congruent cu niciun virus SARS. Cu toate acestea, nu văd acest lucru ca o justificare sau o scuză că aceștia pot fi reactivii care provoacă anticorpi, deoarece sunt de o varietate foarte largă și haotică și niciunul nu corespunde SARS sau SARS CoV-2 și sunt doar proteinele Spike la care ne-am aștepta, găsite într-o supă de material biologic. Credem că reacțiile adverse atribuite proteinelor Spike pe care mulți cercetători le raportează nu provin din această clasă de proteine ​​per-se, ci sunt confundate cu reacțiile extrem de toxice cauzate de Grafenul în sine.

Trebuie să precizez foarte clar că grafenul din inoculare își schimbă forma și compoziția moleculară sau compoziția particulelor după bunul plac, deoarece este nano tehnologie și, pe lângă nanografenul negru, există un conținut ridicat de nanografen cristalin prezent, care este transparent și din cauza dimensiunii sale moleculare mai mici decât a oricărui virus, este nedetectabil în interiorul celulelor, cu atât mai mult în interiorul unui țesut sau în interiorul unui cheag de sânge, studiat de știința medicală umană în vederea găsirii cauzei sale. De asemenea, nanografenul nu va reacționa la reactantul chimic folosit pentru a detecta și clasifica conținutul biologic al unei probe de țesut sau de sânge. Nu va fi găsit sub microscopie optică și în cel mai bun caz sub microscopie electronică poate fi văzut ca o serie de fibroame translucide atâta timp cât concentrația de nanografen o permite.

Cu alte cuvinte, ceea ce cauzează cheaguri este însuși grafenul și nu o proteină Spike.

Nanoparticule de lipide și metale grele: oțel, fier, bariu, stronțiu 38, titan, aur și aluminiu în urme găsite în împletirea structurală a grafenului găsit în inoculare, care provoacă reacții de coagulare a sângelui: formarea și apariția sângelui fibroamele de celule roșii din sânge este instantanee atunci când o probă normală de sânge este contaminată cu substanța din inoculare la cantitatea studiată observată de 1/100 părți. Această reacție de coagulare a fost observată în toate probele de țesut și, de asemenea, în modelele computerizate predictive deopotrivă, cu rezultate congruente între ele. Substanțele din inoculare provoacă cheaguri de sânge, punct. Cu toate acestea, nu exclud că mareea de material biologic poate provoca și cheaguri, deoarece provoacă tot felul de reacții corporale adverse. Acesta în sine este scopul prezenței unui astfel de material genetic și tisular, precum și furnizarea unei surse variate de fire de ADN non-umane și umane pentru a furniza materie primă pentru nanotehnologia pentru a forma ARNm/pARN polimerază, astfel încât să poată face modificări ale ADN-ului celulelor umane ale inoculatului după cum este necesar și comandat prin rețele 5G și altele asemenea.

O altă utilizare pe care o vedem pentru prezența materialului biologic asortat în cadrul inoculărilor: celule stem umane și simiene, țesut fetal complex, în interiorul substanței, adică mai multe celule fetale, încă legate celular, de origine umană, bovină și simiană, printre altele dificil de identificat celulele și țesuturile, urmează să provoace o supraîncărcare și prăbușire a sistemului imunitar al persoanei inoculate într-o manieră progresivă care în primul rând determină să se genereze boli oportuniste de tot felul, pe lângă afecțiunile autoimune, întreaga gamă de probleme care sunt cauzate de un sistem imunitar prăbușit, similar cu ceea ce este descris la pacienții diagnosticați cu HIV, dar foarte rapid ca în câteva zile sau luni, în unele cazuri, doar în minute sau ore.

Vedem această supraîncărcare a sistemului imunitar ca parte a cadrului necesar pentru a fi provocat în cadrul fiecărui pacient inoculat să ocupe și să slăbească sistemul imunitar, în timp ce tehnologia Graphene nano acționează și efectuează modificările interne programate în interiorul corpului uman și pentru a-și maximiza eficiența.

Există studii pe oameni care asigură că grafenul nu este toxic și nu provoacă nicio reacție, dar în primul rând există mai multe tipuri de grafen, unele nu sunt toxice, iar altele sunt. Dar trebuie să subliniez că nu vorbim aici de prezența grafenului inert, ci de nanotehnologie care folosește ca materie primă principală grafenul, nanotehnologie realizată în principal din grafen, dar nu numai, pentru că așa cum am menționat mai înainte, am găsit diferite metale, descrise mai sus, împletite în matricea cristalină a grafenului însuși, plasate acolo pentru că oferă nanotehnologiei flexibilitate în reacțiile sale la diferite frecvențe de microunde emise în principal de rețelele 5G, deoarece 5G prin lățimea de bandă sau capacitatea de lățime de bandă mai mare este potrivit pentru controlul asupra nano-particulelor de grafen. Ca componente pentru a face această nano tehnologie să funcționeze.

Acestea sunt nanoparticule inteligente, sau nanopraf, care sunt construite folosind mai
multe elemente, enumerate mai sus, iar grafenul este doar componenta lor principală. Folosesc termenul Nano-Graphen de mai sus, deoarece Grafenul este componenta principală folosită pentru fabricarea particulelor inteligente congruente chiar și cu nano-roboți, dar subliniez că nu este singurul material necesar pentru ca o astfel de nanotehnologie să funcționeze. Reamintim că acest tip de tehnologii sunt controlate prin intermediul unor microfrecvențe specifice ca direcții energetice exacte pentru fiecare grup de nanoparticule și, de asemenea, exacte pentru fiecare nanoparticulă în parte, dacă este necesar.

Acest lucru poate fi explicat prin atribuirea fiecărei nanoparticule a unui număr care reprezintă microfrecvența la care va reacționa atunci când este primită. Acest lucru va face ca nanoparticulele să pornească sau să dezactiveze receptorii de pe suprafața sa care îi permit fie să se atașeze de alte nanoparticule pentru a forma structuri mai complexe, fie să se atașeze de țesut sau de celule individuale din subiectul inoculat. Aceste nanoparticule, sau nanografenul, se mișcă în principal în grupuri cu aceeași frecvență atribuită. Unele dintre aceste grupuri sunt forme asemănătoare viermilor pe care le-am descris mai sus.

Nu toate nanoparticulele găsite în inoculare, vaccinuri denumite greșit, au aceeași structură sau atribute și pot fi clasificate în două grupe principale:

     A.) Cele de acțiune sau structură, care formează obiecte mai complexe, cum ar fi nanotubulii care citesc și decodifică ADN-ul din nucleul celulelor și…

     B.) Recipientele care sunt nanoparticulele de grafen care conțin și transportă material genetic sub formă de ARN și ARNm (m=mesager) gata să înceapă procesul de transcripție inversă, mutând astfel ADN-ul original la cererea programului care controlează nanotehnologia. De asemenea, mă refer la aceste containere ca fiind viruși nanotehnologici sintetici.

În cazul tipului A.), ele pot adera la receptorii înșiși sau la proteinele Spike ale unui virus-exozom de origine organică și îşi modifică proprietăţile şi atributele de legătură cu receptorii celulari, în funcţie de programul lor.

În cazul B.) nu poartă doar ARN, ARNm, ci și enzime necesare procesului de transcripție inversă. Acest ARNm, ARNp și enzimele lor sunt produse în celulele originale ale subiecților inoculați și sunt transportate prin fluxul sanguin folosind exozomi naturali controlați de nano-Grafen și, de asemenea, am observat că acest nano-Grafen de tip B.) este, de asemenea, capabil să transporte ARNm și enzime singure.

       Deversare sau transmitere-contagiune:

Atât în ​​culturile de celule organice, cât și în modelul predictiv al corpului uman creat de Holographic Computer, a fost observată o reacție puternică de toxicitate corporală congruentă cu prezența otrăvurilor chimice combinată cu invazia materialului biologic care determină răspunsuri imune puternice și surse de infecție. Reacția organismului este cea de alarmă, cu o afecțiune foarte toxică în țesuturi în special în creier, plămâni, ficat și rinichi, în această ordine, provocând leziuni tisulare vizibile. Această reacție este cauzată și de o modificare a capacității de transport a oxigenului datorită acțiunii reduse și interferate a hemoglobinei sanguine, cuplată cu o sărăcire generală a circulației capilare a sângelui care afectează întregul corp, cu efecte deosebit de vizibile asupra ochilor, creierului și sistemului reproducător în ambele părți, bărbați și femei, printre altele.

Acest lucru determină condiții de lipsă de oxigenare, hipoxie și lipsa unui mediu celular corect și hrănitor, care provoacă fără echivoc micronecroză celulară până la necroză celulară, sau apoptoză cu apariția unor condiții de toxicitate extremă în țesuturi care la rândul lor vor determina producția exozomilor celulari menite să alarmeze alte celule, să le informeze despre problema pe care o au și ca metodă de expulzare a contaminanților și a toxinelor care le invadează, celulele.

Aceste celule aflate într-o stare de alarmă vor intra în modul de supraviețuire și nu într-un mod normal de reproducere, iar aceasta este o stare sau o afecțiune a țesuturilor care favorizează foarte mult apariția tumorilor canceroase. Apariția cancerelor.

     Inocularea acestui așa-zis vaccin provoacă cancer!

Acești exozomi secretați de țesutul aflat în stare de alarmă sunt excretați din corpul individului inoculat prin fluidele corporale și prin propria respirație. Dacă un alt individ neinoculat se află în prezența individului inoculat și prezintă o stare fiziologică care corespunde codului sau mesajului unuia dintre acești exozomi sau viruși ai persoanei inoculate, acesta va prezenta apoi reacția simptomatică corespunzătoare.

Și o astfel de simptomatologie poate sau nu să corespundă oricăror boli virale care ar putea fi deja cunoscute, declanșând o reacție în lanț prin contagiune între inoculați și neinoculați deopotrivă, dar subliniind că cei inoculați vor avea întotdeauna un sistem imunitar mult mai slab decât un neinoculat, reducându-le astfel așteptările de recuperare bună.

Prin urmare, persoanele nevaccinate sunt mai puternice și au o șansă permanentă de a supraviețui acestui atac cu arme biologice asupra rasei umane, decât o persoană inoculată ale cărei șanse sunt aproape deloc.

Individul inoculat prezintă o eliberare constantă de nano-Grafen care poate fi introdus în organismul indivizilor neinoculați, unde la scară mică sau în măsura cantității sale, va începe să se activeze așa cum a fost programat, încercând să efectueaze modificările genetice corespunzătoare la indivizii neinoculați menționați. Dacă un individ neinoculat prezintă sau nu simptome sau reacții adverse va depinde de gradul de expunere la un individ sau indivizi inoculați și de puterea sau starea fizică a individului neinoculat și de starea generală a sistemului său imunitar. Având în vedere că părțile expuse ale individului neinoculat, cum ar fi plămânii și mucoasele, sunt cele mai vulnerabile la a suferi modificări și reacții imunologice la prezența exozomilor naturali din cauza toxicității extreme a țesuturilor persoanelor inoculate, iar exozomii artificiali datorită la nano-Grafenul fiind eliberat și răspândit de către individul inoculat menționat.

De asemenea, primul punct în care nano-Grafenul va acționa prin preprogramarea sa este în sistemul reproductiv al indivizilor, lăsându-i sterili.

După cum am menționat deja mai sus, nanografenul produce viruși artificiali sau exozomi folosind chiar celulele persoanei inoculate. Nanografenul atașat virușilor artificiali pe care i-a produs este secretat și dispersat de persoanele inoculate ca exozomi-virusuri produși prin nano tehnologie care, la rândul lor, conțin aceeași nano tehnologie sub formă de nanografen de la persoană la persoană, de la persoană inoculată la persoană neinoculată. Un alt punct important este că nanografenul nu se găsește doar în vaccinuri, ci și în nenumărate alimente procesate, substanțe chimice de contact uman, cum ar fi cosmeticele și cremele, uleiurile de gătit și în alte medicamente, indiferent dacă sunt injectabile sau orale. Se găsește în pesticide și îngrășăminte artificiale, în uleiurile și lubrifianții pentru automobile, uleiul de automobil și fluidul hidraulic, printre nenumărate alte locuri. Nanografenul se găsește și în Chemtrails cu care Pământul a fost pulverizat sistematic de ani de zile.

Acest lucru nu numai că facilitează răspândirea virusurilor sintetice între oameni, indiferent dacă sunt inoculați sau nu, dar provoacă reactivitate electromagnetică anormal de mare în toate țesuturile organice, inclusiv în viața plantelor. Controlul răspunsurilor atât biologice, cât și comportamentale prin tehnologiile de neuromodulație artificială se desfășoară de ani de zile, iar agenda de inoculare folosind SARS CoV-2 inexistent ca scuză nu face decât să accelereze și mai mult procesul de control absolut prin utilizarea unor frecvențe specifice controlate  de computere AI foarte avansate, dincolo de atingerea și înțelegerea populației medii a Pământului. Proces de transumanism și asimilare a biologiei terestre, în special a celei umane, la o rețea de control asemănătoare internetului tuturor lucrurilor.

Cea mai gravă parte a acestui lucru este că o persoană obișnuită nu vede că nu este vorba doar despre modul în care va putea accesa internetul, ci și despre cum va putea internetul să le acceseze. Sistemul, Cabala care controlează Pământul, va avea control absolut asupra a ceea ce fac ei și a ceea ce crede populația umană chiar și prin implantarea de gânduri și sentimente, folosind această tehnologie. Nanografenul prezent în inoculare nu va servi doar ca metodă de control imediat și exterminare a populației umane, ci funcționează și ca metodă de modificare genetică controlată pentru a adapta corpurile biologice, în special oamenii, pentru a face parte dintr-o rețea de informații controlată – Internet.

 Toată lumea, ca și cazul corpului uman, este un sistem biochimic-electric complex care are nevoie de un echilibru foarte fin și specific pentru a funcționa. Orice modificare a frecvențelor corpului, cum ar fi cele cauzate de nanografen, provoacă daune grave întregului sistem, iar un dezechilibru atât de brusc, ca atunci când cineva tocmai a fost inoculat, este suficient pentru a provoca pierderea conștienței, leșinul și chiar moartea. O ființă umană controlată biologic și mental, așa cum s-a intenționat, nu mai are nici cel mai mic liber arbitru, deși este posibil ca o astfel de ființă să creadă că gândurile și deciziile sale sunt ale sale și nu i se impun cu ajutorul tehnologiei. Experiența lui de viață va fi și este total diminuată.

Din cauza incompatibilității de frecvență, sufletul se retrage, lăsând corpul ca un robot biologic controlat de la distanță cu o minte stup. Această incompatibilitate a frecvențelor face ca sufletul original, un semnal de la Sursă însăși, să nu se mai conecteze sau să nu se mai acordeze cu corpul. Această tehnologie modifică frecvența existențială a unui corp biologic, făcându-l incompatibil cu semnalul original al Sufletului de la Sursă, câmpul unității. Și astfel, Controlorii Pământului pot alunga sufletele pe care nu le doresc să locuiască pe Pământ și să le favorizeze pe cele pe care le doresc.

Această tehnologie are capacitatea de a modifica frecvențele corpului pentru a le face compatibile pentru a fi locuite, parazitate sau utilizate, de tot felul de entități, din așa-numitele rase astrale inferioare sau extraterestre regresive pe care Cabala le dorește să intre în planul Pământului, numit și plan fizic. Avertisment: S-a spus de mult că entitățile întunecate și malefice din așa-numitul Astral Inferior caută mereu o cale spre tărâmul fizic, aceasta este o modalitate perfectă de a adapta corpurile umane pentru a fi folosite de ele.

Există, de asemenea, nenumărate cazuri de persoane care au fost atacate tehnologic sau le-au fost cauzate afecțiuni fizice sau de sănătate sau boli inexplicabile. Sistemul medical și știința Pământului stabilite în mod normal nu pot gestiona acest tip de situații, deoarece nu este complet conștient de acest tip de tehnologii de control de la distanță asupra corpului uman și a biologiei, asupra procesului de gândire al unei ființe umane. Se poate spune că aceștia sunt așa-numiții „Indivizi ” despre care auzim de ani de zile.

 Aceasta explică în mare parte nenumăratele cazuri de boli inexplicabile, dintre care multe sunt asociate cu un SARS CoV-2 inexistent sau cu boli psihice sau psihosomatice. Este foarte probabil ca sistemul care controlează grafenul prin rețelele de telefonie celulară, indiferent dacă acestea sunt sau nu în intervalul de frecvență 5G, să efectueze teste de eficacitate pe indivizi la întâmplare sau pe persoane pe care sistemul sau Cabala le-a etichetat ca fiind periculoase sau rebele. Insist că nu trebuie să fie inoculat cu vaccinul fals împotriva inexistentului SARS CoV-2 pentru a fi susceptibil sau victimă a acestui tip de tehnologii, deoarece grafenul este peste tot. Fie că este vorba doar de grafen normal sau nanografen tehnologic, chiar și așa simpla sa prezență în organism crește reactivitatea țesuturilor biologice la câmpurile electromagnetice.

Poate cel mai serios punct este să realizezi că oamenii obișnuiți nu vor avea capacitatea de a înțelege toate acestea care se întâmplă, deoarece o vor considera Science Fiction sau exagerări, dar totuși îi va afecta și îi afectează, ca reacții de lipsa de conștientizare și negare despre acest lucru au semnul distinctiv de a fi controlat mintal în favoarea sistemului, într-un fel de stare de letargie mentală, la care puțini se dovedesc a fi imuni împotriva celor care realizează ce se întâmplă de fapt.

De asemenea, s-a susținut că biologia, ADN-ul, revine întotdeauna la tiparul său
original, iar acest lucru este încă adevărat. Totuși, acest sistem nano-tehnologic provoacă daune constante sistemului biologic, ADN-ului, așa că nu mai funcționează sub aceleași principii ca înainte. Principii care folosesc manifestarea energiilor eterice subtile asupra materiei organice sau ADN-ului, aceasta fiind schimbată de un sistem electromagnetic de frecvențe specifice controlate care împiedică procesul original și natural de manifestare a ADN-ului să funcționeze.

Inutil să spun că consecințele tuturor acestor lucruri sunt extrem de grave.

……..

Pe 21 dec 2021 sa fim uniti in Rugaciune sau Invocatie sau Meditatie!!!!

Este timpul să luăm măsuri din nou! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile noastre mâini! Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult. Iată șansa noastră de a accelera în mod colectiv procesul. Prin urmare, folosim oportunitatea solstițiului din 21 decembrie pentru a crea un portal prin care ne vom unifica conștiința și vom declanșa procesul care ne va conduce cu un pas mai aproape de eliberarea planetei.

Faceți acest lucru viral! Distribuiți-l în întreaga lume! Vă rugăm să-l postați pe site-urile și blogurile dvs. Invitați grupuri spirituale să ni se alăture. Dacă cunoașteți un mijloc media alternativ, îl puteți trimite acestora. Puteți crea un eveniment Facebook pentru grupul dvs. local de oameni care fac acest lucru în partea dvs. de lume. Avem nevoie și de un grup principal de Facebook pentru acest eveniment. Puteți crea un videoclip despre asta și îl puteți posta pe Youtube.

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor și activărilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care va participa la această activare poate ajuta efectiv la aducerea eliberării planetare mai aproape de noi: http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Această activare ajută forțele Luminii împământeze energia Luminii pe suprafața planetei pentru a stabiliza și mai mult linia temporală pozitivă. Numărul de persoane care fac această activare este factorul cel mai influent în puterea populației umane de suprafață pentru accelerarea procesului. Putem atinge masa critică de 144.000 de oameni care fac această activare! Putem ajunge chiar la un milion! Acest lucru va crea o reacție masivă de vindecare în lanț în câmpul energetic din întreaga lume.

Există multe civilizații binevoitoare în această Galaxie. Ele trăiesc într-o stare înaltă de dezvoltare spirituală și au o puternică legătură directă cu Sursa. Ei ar dori ca omenirea să se alăture familiei Galactice, dar au nevoie de un semnal clar, puternic și coerent din partea populației de suprafață că se dorește contactul: http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

Dacă o masă critică de 144.000 de oameni se alătură meditației noastre, vom trimite un semnal atât de puternic și conform legilor galactice, aceasta va iniția un proces de acceptare a planetei noastre în familia Galactică. Procesul în sine va dura încă ceva timp, dar primul și foarte important pas va fi făcut, cu consecințe exopolitice și geopolitice de mare anvergură.

 Vom face Activarea Intervenției Divine în cel mai bun moment posibil care va avea un efect pozitiv maxim asupra umanității, exact în momentul solstițiului din 21 decembrie 2021:Momentul exact va fi la 8:00 am PST în Los Angeles. Aceasta este egală cu 9:00 am MST în Denver, 10:00 am CST în Chicago, 11:00 am EST în New York, 4:00 pm GMT la Londra, 5:00 pm CET în Paris, 6:00 pm EET în Cairo , iar apoi trecem în miercuri 22 decembrie pentru fusurile orare din Extremul Est: 00:00 am CST (miezul nopții) miercuri 22 decembrie în Taipei și Beijing, 01:00 am JST în Tokyo și 03:00 am AEST în Sydney.

Puteți verifica ora meditației pentru fusul dvs. orar aici: https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=DIVINE+INTERVENTION+ACTIVATION&iso=20211221T17&p1=195

 Ora României este 18.00  

Vom face această activare ca un proces în doi pași, primul pas este semnarea petiției de eliberare planetară enumerată mai jos, al doilea pas este meditația în sine. Acest declanșator în doi pași va avea un efect maxim posibil asupra situației planetare. Instrucțiuni înainte de meditație:

În orice moment după ce ai citit acest articol, semnează petiția de Eliberare Planetară: https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

Avem nevoie de 144.000 de semnături până pe 21 decembrie pentru a declanșa efectul exopolitic dorit.

       Instrucțiuni pentru meditația din 21 decembrie:

   1. Folosește-ți propria tehnică pentru a te aduce la o stare de conștiință relaxată.

   2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument de co-creare a declanșatorului care va începe procesul Primului Contact cu ființe galactice binevoitoare și Intervenția Divină.

   3. Invocă Flacăra Violet din sursa sa primară pentru a plasa un cerc de protecție în jurul tău în timpul și după meditație. Cere-i să transmute orice nu servește Luminii

   4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană din Soarele Central Cosmic, apoi este distribuit către Sorii Centrali ai tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi vizualizați această lumină care intră prin Soarele Central Galactic, apoi trece prin Galaxia noastră, apoi intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe suprafața planetară și toate ființele din subteran și de asemenea, prin corpul tău spre centrul Pământului.

   5. Declarați-vă voința și decizia pentru Primul Contact și Intervenția Divină decretând (cu voce tare, dacă este posibil) ambele decrete de trei ori: Decretez și comand Primul Contact fizic cu ființe galactice binevoitoare acum! Decretez intervenția divină acum! Decretez și comand Primul Contact fizic cu ființe galactice binevoitoare acum! Decretez intervenția divină acum! Decretez și comand Primul Contact fizic cu ființe galactice binevoitoare acum! Decretez intervenția divină acum!

 6. Vizualizați ființe galactice binevoitoare care răspund la aceste decrete și vă contactează fizic pe voi și pe toți ceilalți care au făcut aceleași decrete. Vizualizați Sursa intervenind direct în situația de pe Pământ, declanșând o transformare intensă de vindecare a umanității. Vizualizează Lumina transmutând tot întunericul rămas pe Pământ, vindecând toate inegalitățile, ștergând orice sărăcie și aducând abundență întregii omeniri. Vizualizați un nou mare ciclu cosmic al începutului Erei Vărsătorului, aducând Lumină pură, Iubire și Fericire tuturor ființelor de pe Pământ.

Timpul sugerat pentru meditație este de 20 de minute.

Vom folosi energia acestei eclipse pentru a medita și a vizualiza atingerea masei critice de peste 144.000 de oameni sau mai mulți care participă la meditația noastră principală pentru activarea Intervenției Divine din 21 decembrie și peste 144.000 de oameni care semnează petiția de Eliberare Planetară.

 Forțele Luminii cer cât mai multor oameni posibil să facă această meditație de amplificare pregătitoare, în momentul exact al eclipsei.

Sursa: http://2012portal.blogspot.com/Publicat de Marius – burebista2012 la joi, decembrie 02, 2021