Suntem in februarie si lunile de incheietura ( mai, septembrie, noiembrie) cele care fac trecerea de la un anotimp interior la la altul sunt pline de probe ale destinului. Sa spunem asa in astfel de momente dam examene pentru a primi intelegeri, daruri, innoiri la echinoctiul din martie la solstititiul din vara la echinoctiul din toamna iar in decembrie cu probele anului trecute umplem pomul christic cu globuletete formate din iubire, bucurie, discernamant, blandete, caldura, intelepciune, recunostiinta pe masura temelor de viata facute si a lectiilor integrate.

Cand apar probele destinului pe marginea unei teme vechi pe care inca nu v-ati facut-o din mai multe vieti sau pe o tema noua nu va identificati cu emotia care apare ci cresteti lumina interioara. Repetati o rugaciune sau o mantra pana cand va linistiti. Pe scurt legati-va de Ceruri. Cand lumina creste voi sunteti stapanii situatiei cand lumina interioara scade pentru ca intrati in judecata-repros-suparare sau deveniti orgoliosi, va impietriti, sunteti dispretuitori sau imbracati triunghiul neincrederii-neiertarii-neiubirii conflictul se mareste ducand la separare sau deznadejde sau chiar la decizii sfasietoare.

In probele destinului fortele trinitare sporesc pe langa noi in asa fel incat doar daca spunem simplu…..Sfinti ai mei ajutati-ma sau Maestrii inaltati fiti alaturi de mine sau Triunghiuri divine sustineti-ma veti primi o limpezime, un clar, o asezare. Nu rezolvam nimic daca ne certam o luna intreaga pe marginea unei teme aruncand in foc noi argumente. Intrand pe spirala descendenta a conflictului noi triunghiuri limitative se activeaza( suparare-neacceptare-manie, neiubire-neiertare-neacceptare, judecata-separare-refuz) si ele ne duc la alunecare si apoi la cadere. Avem un ragaz de timp in care putem vedea aurul celest al unui conflict daca insa acest timp divin a trecut apar semnalele de alarma, somatizarile, bolile.

Nu va costa nimic in conflict sa va opriti si sa va rugati pana cand pacea-iubirea-bucuria va cobora in suflet. Daca linistea s-a strecurat ca o raza subtire insa norul e inca puternic si revine postiti o zi sau mai multe pana cand soare christic se activeaza in voi.

Nu luati decizii bazate pe frica-egoism-eu am dreptate sau pe razbunare-dispret-orgoliu sau pe neliniste-anxietate-neacceptare. Mariti lumina interioara si abia cand bucuria, pacea, caldura s-au intors si fiecare simte ce a avut de invatat din acea dezintegrare, luati anumite decizii.

Chiar daca sunteti convinsi ca el este sfera-om cu care vreti sa faceti valsul pana la capat, dezintegrarile tot vor aparea pentru ca ele marcheaza trecerea de la o etapa la alta de la un anotimp la altul in procesul de inteleptire.

Roata cresterii in Unime ne invita sa ne reamintim ce contract de suflet avem cu sotul, mama, copilul, managerul, sa ridicam valul si ne facem temele de viata, sa construim insa tot ea ne trece prin descrincronizari pentru a invata sa reconectam din ce in ce mai profund, limpezind si inteleptind Drumul.

Conflictele in Sine sunt probe ale destinului venite in chipul acesta pentru a face schimbari interioare de paradigma, valori, credinte, obiective.

Cand el se activeaza intre 2 oameni sau 3 sau 7 fiecare participant cu rezidurile lui interioare l-a atras si fiecare desigur are ceva de invatat pentru a face Trecerea.

Nu fugiti cu decizii pitice din conflict ( gen: iti las verigheta si plec sau ma sinucid) nici nu va impietriti considerandavu-va Domnul Nedreptatit ci ridicati lumina interioara cu meditatie-contemplatie-rugaciune sau cu post-spovedanie-impartasanie sau cu mantre-introspectie-plimbari in natura sau cu plutiri in samadhi-luviom-trialog sau cu post-reiki-recunostiinta. Accesand triunghiul vostru de lumina in care credeti si in care simtiti Centrul, clarul se va intoarce la fel pacea, caldura, bunatatea. Nu treceti mai departe fara sa inteleptiti demersul, fara sa fiti atenti la invataturile nerostite ale furtunii. Cautati sa descoperiti triunghiul de virtuti care sta in spatele uraganului, da-ti-i grai prin gand emotie, fapta.

Reaminti-va predarea. Nu voia mea sa se faca Doamne ci doar Voia Ta. Iti dau tie, relatia mea cu X sau Doamne graieste pentru mine in sufletul lui Y, Roaga-l sa ma ierte, eu il iert si imi doresc cu toata iubirea mea ca armonia, blandetea si intelepciunea sa ne fie indrumatori/ calauze sau Doamne aseaza-le in viata mea cum crezi tu ca e spre binele cel ma inalt al tuturor!!!! sau Ma predau tie Una si slujesc in Sfant Numele Tau.

Pentru activarea Soarelui Christic repetati de 3, 5, 7, 21 sau 40 de ori urmatoarea raurire divina: Soare christic primeste-ma, Imbratiseaza-ma, Iubeste-ma, Eu la Triunghiul Celest vin cu Toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu tine.

Daca va simtiti foarte atacati in cuplul vostru sau in relatia cu managerul si dupa duel sunteti obosit sau va doare capul incercati pe langa Tatal Nostru sa activati si urmatoarele formule de protectie: Sfanta Treime protectie sa-mi Fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa Fie, Drag si Bucurie sau De jur Imprejur, Dumnezeu a inchis, Nimic nu intra, Nimic nu iese, Nimeni nu ataca, Nimeni nu agreseaza, Nimeni si nimic nu ma controleaza, Divinul Trinitar ma protejeaza sau De jur Imprejur Dumnezeu a pus Iubire, Bucurie, Intelepciune, Unime/ In Centru, Crucea de Lumina/ Deasupra Coroana luminii Divine/ Sunt Fiu de Dumnezeu, primit, iubit, imbratisat/ Sunt Lumina si Protejat.

Sursa atacului e in noi de aceea va invit nu doar sa va protejati ci si sa va intrebati…. Ce parti din mine au atras aceasta lovitura, acest conflict?