Este un carlig ceresc, o invitatie la evolutie, un indrumator deghizat, o revelatie.

Ea este adusa in centrul triunghiurilor limitative chiar de catre viata insasi, aratandu-ne in clar ca temele nefacute e de dorit sa fie terminate pentru a pasi intr-o noua etapa de crestere.

Provocarea slefuieste diamantul care suntem dand voie Centrului sa aduca din adancuri daruri, bucurii intregitoare, unitati de intelepciune.

Sa presupunem ca ati fost dati afara de mai multe ori si ca ceea ce sta in spatele acestei provocari este triunghiul descris de neincredere-neiubire-neiertare.

Intrebarile pe care e de dorit sa le asezati in coroana Copacului care Sunteti sunt acestea: Care sunt radaciniile-cauza care determina o astfel de situatie? Ce e de dorit sa invat? Care este darul/perla acestei provocari?

Nu judecati provocarea si nici oamenii implicati. Din rolul lor cosmic de sustinatori, potentatori, reglatori, tesatori, modelatori ei doar va reveleaza neinvatatele insotindu-va in mica trecere de la un cerc de intelegere la altul.

Provocarea aterizeaza intr-unul sau mai multe triunghiuri limitative adusa de miasmele mai multor restante, corijente, repetentii.

Ea nu vine sa va ucida entuziasmul si sa va ofileasca clipa ci va invita sa curatati pamantul,  sa spalati radacinile copacului care sunteti pentru ca rodirea sa se faca cat mai repede, cu drag, iubire, frumusete.

Uneori provocarea este adusa de invatarea in Unime nu pentru a vindeca anumite rani ci pentru a face anumite salturi. E ca un profesor care ne anima resursele interioare folosind jocul vietii.

Aceste provocari deschid bucuria de a fi Impreuna-Una prin corespondenta cu Totul.

Ele vin de la familia noastra de lumina si iau forma calatoriilor initiatice, a trialogurilor, a mositului in Unime, a conlucrarii pe una sau mai multe teme colective in cadrul unor ateliere conective.

Ele sunt pline de Sens si aducatoare de aripi pentru sufletele care vor sa zboare din nou aducand in cupa interioara sentimentul de Acasa, de Bucurie Intregitoare, de Drag fata de Tot si Toate.

Fara aceasta acupunctura a Cerurilor si a Pamantului, Sfera care suntem nu ar straluci.