O alta fila din cartea vietii tale.

Desigur psihologii o vor numi mecanism de protectie, fuga, evitare, activare a memoriei inconstiente. In adevar este o calatorie, revelatie, dezvelire a unor unitati de cunoastere si recunoastere ce ne susin in procesul de vindecare, intregire, inaltare.

Imi amintesc de un moment binecuvantat situat undeva in jurul varstei de 27 de ani. Mama mea, insasi muntele iubirii, al blandetii si al generozitatii,  ma tradase. Am cerut triunghiurilor divine sa-mi reveleze cauzele acestei situatii si la cateva zile distanta m-am transportat in cateva vieti situate in Spania, Italia, Portugalia cu mama mea atunci sot, el controlor, gelos, suparacios eu sotia care a sfarsit de foarte multe ori prin a-l trada. Norul de atunci s-a intors in acum. Revenind am inteles, am iertat, am imbratisat si mi-a fost mult mai usor sa-l accept pe mustaciosul de atunci acum mama mea. Deodata mi-am explicat si de ce in vremea copilariei nu ma lasa sa-mi fac nici o prietena si de foarte multe ori la tinerete se comporta ca un sot gelos nu ca o mama. Anumite comportamente se intorc si nu pot fi intelese in logica acestei vieti. Insa atunci cand ne predam si raurirea divina ne ghideaza, aceste regresii spontane ne ajuta sa ne recuperam o bucatica de suflet, sa facem pace cu anumite situatii, sa taiem stringurile cu o anumita persoana, sa iertam omul de langa noi.

Avem intre 700 si 1400 de vieti pe aceasta planeta si e firesc sa ne mai intoarcem in clasa intai sau in clasa a cincea pentru a rasfoi o relatie activata candva, sa cautam radacinile unui abuz sau sa aflam de ce suntem tati punitivi doar cu anumite persoane sau foarte zgarciti cu unii si foarte generosi cu altii,  de ce ne printesim desi in aceasta viata suntem oameni obisnuiti sau de ce nu vrem sa facem copiii. Nu inseamna ca ne ascundem in fustele acele calatorii ci modelam energia si cunoasterea pentru a fi mai plini de recunostiinta, iubire si intelepciune fata de tot ceea ce ne inconjoara. Oare cum ne putem explica ostilitatile spontane sau simpatiile foarte puternice sau calatoriile in care toate structurile noastre jubileaza desi nu am mai fost acolo? si totusi pare ca ne vorbesc locurile, anumite detalii dintr-o casa, o strada anume?!….

Regresiile spontane sunt activari ale memoriei divine, calauza in procesul de reintregire, asezare pe Cale, unime. Un deget luminator ne arata in propria carte cateva pagini care ne modifica neplacut sau extraordinar comportamentul. O energie dar si o unitate de cunoastere ne va dezvalui ceva despre noi despre sfera care suntem.

Inteligentele care ne conduc pe aceste file sunt cea sufleteasca si cea spirituala, mama si tatal, parinti cosmici veniti sa sustina copilul care suntem in opera de dezvelire.

Undeva in jurul varstei de 32 de ani la o petrecere binecuvantata invitata de o buna prietena… am intrat, am simtit locul si oamenii si am grait in mine….Doar cu acest om intuiesc sa vorbesc….M-am apropiat de el ne-am asezat pe canapea si prin ochiul divin au curs mai multe vieti cu luminite, bucurii, regasiri. Pana dimineata acest flow ne-a ghidat, el fiind fundatia pe care s-a construit mai departe cuplul in care ma aflu acum. Aceste reamintiri puternice au creat niste conexiuni puternice insasi muntele christic pe care il urcam Impreuna. Prezentul isi da mana cu trecutul si viitorul construind un Acum radiant.

Sunt multe datorii ale trecutului, pacate personale sau de neam, karma personala sau de neam care apasa pe prezentul nostru. Putem sa le evitam o vreme insa visele, experientele neplacute, buclele existentiale, tradarile, pierderile le vor dezvalui prin durere, oricum.

Regresiile spontane ca forme de reintregire ne conduc la triunghiul cauzelor, ne dezvaluie bucati de drum nevindecate, corinjente si repetentii dar si daruri care asteapta sa le imbratisam si lucram, creand o poveste frumoasa, unica, povestea noastra.

Ca sa patrundem in versus divin al regresiei va invit sa va puneti cateva intrebari:

Ce simturi/ metasimturi va ghideaza in aceasta viata?

Ce file de istorie va anima?

Ce locuri va cheama?

Ce respingeti foarte puternic?

Ce daruri v-au chemat in vremea copilariei si treptat le-ati pierdut?

Ce proiecte de suflet v-ati dori sa faceti?

Ce triunghi de virtuti practicati?

Ce comportamente vi se apar altfel, stranii, ciudate si cand se activeaza?

In ce domeniu excelati? Cat este reamintire si cat este invatare in aceasta viata?

Ce se afla in spatele celor mai mari razboaie din viata voastra? Care este triunghiul cauzelor?

Ati trait vreun arest relational sau profesional sau financiar? Cum ati ajuns aici?

La cateva din aceste intrebari vom raspunde impreuna chiar pe 7 dec incepand cu ora 9 00.

Ne vom intoarce impreuna la arhive pentru a dezactiva bucle emotionale si existentiale ce au la baza o tema sau mai multe nefacute in mai multe vieti.

Va invit vineri pe Vasile Stroescu nr 14 la o calatorie care va insaila povesti, tehnici, meditatii. Cursul include si o plutire gratis in Samadhi. Costul este de 160 ron.

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com

Clipe inspirate!