Geometria sacra este o stiinta antica, un limbaj sacru si o cheie pentru intelegerea modului in care universul este modelat. Geometria sacra intr-o forma sau alta a fost studiata in intreaga lume de cand curiozitatea a inceput sa observe relatiile.

Este studiul modelului si a formei, al undei, al vibratiei si al miscarii dincolo de realitatea tridimensionala. Este noua stiinta a compasiunii.
Este limbajul creatiei, ce exista atat ca o fundatie a intregii materii cat si ca un vehicul al spiritului. A fost numita amprenta intregii creatii, configurarea armonioasa a sufletului si ritmul divin ce rezulta in manifestarea existentei.

Adeseori numita limbajul luminii Geometria sacra are abilitatea de a echilibra campurile energetice umane continand un sistem informational complex care poate fi folosit pentru a accesa vindecarea si cresterea in mai multe dimensiuni.

Efectele acestui limbaj sunt evidente atunci cand vizitam locuri sacre. Ati vizitat piramidele? sau roata leacului?Inseamna ca i-ati simtit efectele. Ati urmarit jocul luminii printr-un cristal sau ati privit fascinat printr-un microscop sau printr-un telescop? inseamna ca i-ati simtit efectele.

De la microcosmos la macrocosmos de la prima celula la adancimile de neinteles ale universului, modelele se aduna si se repeta ca o confirmare a conectarii noastre. Atunci cand recunoastem aceste arhetipuri geometrice si relatiile lor cu structura fundamentala a universului, putem vedea clar ca nu exista separare.

Fizic si spiritual suntem Una.

Geometria sacra a reaparut ca unealta ce ne sprijina in miscarea noastra inspre o evolutie constienta. Practicantii diverselor campuri ale vindecarii si comunicarii folosesc aceasta matrice a informatiei pentru a explora si a intelege care este locul nostru in cosmos.

Sursa: Francene Hart