In fiecare an cu cateva zile inainte de 7 noiembrie imi rasfoiesc povestea plimbandu-ma cu ajutorul meditatiei, contemplatiei, rugaciunii in triunghiul cu varful in sus accesand contractul spiritual cu care am venit si anume chemarile, darurile, lucrarile de lumina corespunzatoare etapei in care ma aflu insa in acelasi timp calatoresc si in triunghiul cu varful in jos, ma limpezesc prin post si ma spovedesc pentru a mai scutura covorul personalitatii. Am observat cu bucurie ca felul in care ma pregatesc Sus in Ceruri pentru ziua de nastere …..aduce o innoire, un dar, o binecuvantare exact la ora la care m-am nascut urmand ca tot anul acele revelatii, initieri, cunoasteri sa se impleasca cu materia, lumescul, pamantul, binecuvantand Clipa, Momentul, Pasirea. Cu alte cuvinte ma pregatesc si sarbatoresc in Ceruri si apoi pe Pamant ca in rugaciunea Tatal Nostru.

Urmand acest fir divin al recunoasterii chipului de lumina, anii ii simt ca pe o hora de binecuvantari, o spirala minunata in care fiecare an daruieste ceva urmand ca eu la randul meu sa fructific acel dar…..sa-l intorc inzecit, crescand astfel muntele divin din mine. Nu stiu cum se face ca desi anii ne plimba prin reamintiri, dezveliri, constructii, sincronizari si desincronizari, reconectari, purificari…la finalul fiecarui an de viata putem accesa Sfera Intelepciunii acolo unde Arhanghelul Gavriil pastorul iernii interioare ne intampina cu multe daruri, intelegeri, bucurii. Si doamne cat ii mai multumesc pentru fiecare rid plin de intelepciune!!! Ce m-as face fara aceste poteci pe muntele dezvelirii!!!

Atata implinire din partea fiecarui an!!!!Atata bucurie!!! Atatea salturi de intelegere!!!!

Maestrii timpului exista si ei sunt minunati ca invatatori deghizati pentru a activa in fiecare anotimp interior, varful tau de munte. Fara ei timpul trece fara a vesniciza Pasirea!!!!

Daruiesc acestui an, 2020, Bucurie de jerfa, Rabdare si Incredere!!!! Stiu ca avem cu totii nevoie de acest triunghi de aceasta marturisire in Unime, de aceasta imbracaminte cereasca!!!! Fie ca acest mic dar sa atinga cat mai multe suflete!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice