Primul contact cu Sfera Initiala, cu Unul Iubirii, l-am avut acum un an, cand inca nu stiam despre conceptul de Sfera Initiala, in cadrul unei experiente de hipnoza regresiva. Atunci am trait bucuria iubirii prin contopire asa cum nu am trait-o niciodata in viata pamanteana.
Recunosc ca am venit cu scepticism la intalnirea de la Serendipity, mai mult din curiozitate. Mi-a placut de Camelia de cand a inceput sa vorbeasca. Va spun sincer ca daca nu as fi rezonat cu vibratia ei, m-as fi sculat si as fi plecat. Dar am ramas pentru ca simteam ca e bine sa o fac.
Cand am inceput initierea, am intrat repede in starea de relaxare sau meditatie, spuneti-i cum vreti, pentru ca am antrenament. Insa nu reuseam sa ajung in niciun templu asa cum ne sfatuise Camelia, ci eram cuprinsa de gandurile care ma anima mai mereu. Totul s-a schimbat insa atunci cand ea a venit si a pus mainile pe mine, facand initierea propriu-zisa. Toate gandurile mi s-au risipit. Eram foarte constienta de ceea ce se intampla si voind parca sa ma testez, incercam sa tin de ele, de ganduri, dar nu reuseam. Locul lor in concentrarea mea a fost luat de o sursa de lumina, situata in fata fruntii, un pic deasupra, cam la o distanta de 20 de cm de frunte, care isi trimitea razele placute catre capul, fruntea si ochii mei.
Dupa un timp, sursa de lumina a inceput sa se deplaseze spre dreapta si sa se indeparteze de campul meu vizual central, fapt care m-a facut sa-mi para rau ca se termina asa de repede. Insa lumina s-a intors, s-a apropiat de frunte si mi-a intrat prin frunte, prin cel de-al treilea ochi, poate, in cap. Si a coborat lent pana in dreptul inimii, de unde s-a risipit in tot corpul. Acum, gandurile mele au revenit de unde le lasasem. Insa nu dupa mult timp, cum stateam pe scaun, cu mainile impreunate in poala, am simtit o sfera de energie care le cuprinde si furnicaturi puternice in maini. Si sfera se invartea cu viteza in jurul lor. Am simtit nevoia de a le deschide si de a cuprinde sfera in palme. Era atat de evidenta, atat de acolo, incat nu imi venea sa cred. Camelia a venit si ne-a dat semnalul de revenire, am deschis ochii instant, dar stateam in continuare cu palmele deschise, ca si cand as fi tinut o minge in mana, simtind sfera de energie. Dupa un scurt timp, ea s-a diminuat si a disparut. Dar am mai simtit-o si ulterior, cand am vorbit despre ea, chiar daca nu la aceeasi intensitate.
Andra Ilias