In versul regasirii, Oamenii imbraca daruri, se insotesc cu roluri care le anima pasii, le dezvaluie Valsul, le bucura zorii adevaratei libertati.
Unii dintre ei deschid portile, altii pregatesc trecerea si altii cuvanta in Unime, triunghi luminator pentru intoarcerea Acasa.
Incercati sa observati momentele de sincronicitate, de bucurie a dezvelirii, de binecuvantata deschidere.
Ce roluri imbracati ? Ce va aduc ele? Ce se aseaza in voi in pasii acestor intalniri dintre Cer si Pamant?
Cum simtiti sa onorati clipa? Ce intrebari va anima Trecerea? Ce cuvinte vin sa teasa tandra Regasire?
Cavalerii Unimii dezvaluie Maretia, Demnitatea, Forta acestor Vremi, Maestrii Trecerilor ne arata temele, darurile si bucuriile lor iar Cuvantorii Unimii ne duc pe varful muntelui incunand saltul cu frumusetea acelor aripi candva pierduta.
Cand ne incapatanam sa intram intr-un anumit rol si sa fim recunoscuti de ceilalti, versul divin nu ni se arata.
Garderoba divina nu este asemeni tablourilor gata facute innobiland o expozitie pentru mult timp ci este miscatoare, vie, atingand Clipa cu Intelesuri neasteptate.
Uneori suntem chemati sa aparam o intelegere benefica umanitatii, o rodire ce ne anima pe toti si o facem cu iubire, demnitate, patrundere aducand in Potirul experientei, Avant, Crestere, Bucurie, rescriind partutura cavalerilor, transformand campul de batalie in hora recunoasterii, centrand…alteori venim cu intrebari ajutandu-i pe fratii nostri sa faca trecerea de la o viata cotropita de emotii la o pajiste plina de intelegeri, alteori suntem doar guri cosmice, cuvantatori ai Unimii, iubind totul, dezvelind, minunand.
In nunta cerului cu pamantul fiecare rol e plin de sens si roditor pentru noi toti, dezvelind o fateta a maretiei Omului in Impreuna-Una.