M-am trezit intr-o mantie de lumina cu caii Gratiei alaturi privind timpurile cum se tes pe incheietura lor, de la o etapa la alta. Alaturi erau Descalecatorii, Cavalerii Unimii, Copiii Graalului. AraN ma privea din dreapta, AzRa din stanga iar la varful triunghiului simteam o entitate noua, YaraNa. Ma uitam la nodurile karmice, existentiale, emotionale ce nu se desfaceau sau cedau foarte greu in fata stradaniilor pamantenilor.  Mai multe familii de lumina pregateau noul timp situat dupa 2022. In aceasta Trecere bazata pe o Triere, dezlegarea acestor noduri care includeau pacte, juraminte, greseli, pacate, prinsori curatarea, eliberarea, reasezarea erau esentiale pentru a vedea fructele vietii christice. M-am apropiat de un nod mare in care erau incalcite fire imense. Sunt civilizatiile controloare si pactele facute de voi de-al lungul timpului. Cum le-am activat AraN? Prin atasamentele fata de putere, bani, imagine. Ati dat bucati din suflet renuntand la Iubire pentru a primi o felie de putere pe Geea. E un proces lung insa acum vedeti rezultatul acestor lepadari. Si ce putem face? Limpeziti-va in apa divina activand Triunghiul Iertarii. Aduceti bucatica de suflet, Acasa sau cereti de la Sfintii, Protectorii, Maestrii vostri din lumina sa va dezlege de aceste Pacte. Uniti-va cu ei. Eliberati neiubirea, neacceptarea, judecata, patimile, supararile, atasamentele, juramintele.

M-am apropiat de un fir cu mai multe noduri. Ceea ce dezlegati in Ceruri se dezleaga si pe Pamant, spuse AraNa si invers. A activat raza iubirii, raza adevarului si raza intelepciunii si cele 8 noduri s-au dezlegat. Pentru noi de ce este atat de greu? Sunteti inca prinsi de minte, de frica, de indoiala, de scepticism, de necredinta. 

Mai multe familii de lumina capatara chip pe 9 raze divine la centru find nodurile, deasupra lor, Triunghiul Christic. In chip celest pe 8 cercuri luminice de Sus in Jos, ele lucrau, Dezvelind, Rostul, Talcul fiecarui Nod. Si nu erau singuri, se impleteau in lucrare cu calugari, traitori de Sens, Maestrii, Fiecare dezlega prin rugaciune sau meditatie sau contemplatie sau algoritmi ceresti. Energia curgea, insailand aceste hore. Din cand in cand vedeai sferele, stralucind. 

M-am apropiat de un calugar Antonie. Ii simteam chipul stiut dar nu imi dadeam seama de unde. Fie ca iubirea, armonia, pace sa ne dezlege de toate juramintele, legaturile facaturile, gandurile negative, si faptele neconcordante cu legea divina! Asa sa fie!!!! Mai multe Triunghiuri de lumina desfaceau nodurile, lucrand asupra constientizarii, asumarii, activarii Caii. Sub ploaia de lumina, nodurile tipau apoi se relaxau, dezvelind Taramurile Intelepciunii. Firele se dezveleau din ce in ce mai mult urmand sa fie spalate cu ingerii apei si activate in Sferele Unimii. 

E o etapa grea pentru umanitate, spuse Antonie….Tot ce am legat si tinem strans atrage multe Incercari, Provocari, Lupte. Si cand continuati sa va incrancenati si sa nu dati drumul, bolile se vor inmulti. Aresturi peste aresturi generate de aceste noduri care va tin captivi. Contemplati fiecare pas pe care il faceti. Uniti Cerul cu Pamantul. Dezveliti Christul interior. 

Ascultandu-l puteam vedea lucrarea Treimilor.  Dupa activarea Razei in Triunghi si inteventia ei asupra nodurilor, Cupa se lumina  in centrul Triunghiului, dezvelind Patria Unimii, insasi Imparatia. Citindu-mi gandurile, Antonie imi spuse…….chiar si cu aceste nedezlegate, Cerurile Bucuriei va asteapta si prin noi si cu noi vi se da de veste ca in acesti ani de recolta, judecata colectiva, asezare si reasezare, Impreuna suntem Una. 

Ce provocari vor mai fi pentru planeta? Dupa restantele voastre( noduri) individuale si colective: cutremure insotite de pierderi de vieti, boli, deznadejde, falimente. Intoarceti-va la credinta impletita cu iubire si nonjudecata. Contemplati patria Graalului. 

Descalecatorii se apropiara de noi, cantand o invocatie. Nodurile cedeau dureros insa pana la urma se desfaceau. Lupta e mare spuse AraN traducand mesajul lor. Anticreatiile va invadeaza pas cu pas. Le-ati dat putere prin negare, razvratire, atasament, patimi. Si acum v-ati intalnit cu ele prin covid, criza mondiala, razboiul invizibil. Un vuiet imens ca de de tren se auzi.

In departare puteam vedea  sase dare intunecate si niste osti negre. Civilizatiile controloare si armatele lor, spuse AraN. Nu vor ajunge aici…….insa in sufletele voastre cand deschideti poarta catre compromisuri, minciuna, razvratire, neiubire, ura, neacceptare, neiertare, suparare…..adeseori Cuvanta. 

Mai multe triunghiuri de lumina se asezara sub forma de scara descriind drumul catre Imparatie. E scara virtutilor, In jurul ei se tese Spirala Inaltarii. Acelasi limbaj….de lumina pentri noi-toti. Copiii Graalului pasira deschizand fiecare triunghi cu o cheie aurita. Inchideti triunghiul spuse AraN. Nu va mai incrancenati sa ramaneti tati punitivi sau mame-vitime. Activati copilul interior si prin el, bucuria, inocenta, caldura. Doar ca adulti treimici puteti pasi in Imparatie. Urcand cu fiecare triunghi veti fi in conul vostru de protectie avand mantia, vesmantul ceresc in care se inmultesc talantii, fructele divine ale vietii voastre. 

Copiii Graalului zambira ca si cum ar fi inserat in noi-toti zambetul Unimii. Urcand am putut sa vad cum cavalerii isi luara caii de lumina pornind alaturi de Descalecatori si Arhangheli pe darele intunecate. Parea ca Cerul se incrunta si apoi se lumineaza. 

AraN imi spuse. …lupta e grea si tesaturile dense. Doar cu fire ceresti vom putea activa noua etapa. Adancita…. l-am intrebat…. Crezi ca in viata aceasta vom trai si in corp fizic, Patria Graalului.?In adevar, asa va fi…spuse zambind. Acum chipul umanitatii se spala de multa ratacire. Doua surori imi aparura, Planeta si Umanitatea tinandu-se de mana cu chipuri murdare dar zambitoare. Triunghiurile le imbracara cu mantii de lumina, dezvelind chipul lor initial, radianta lor dintru Inceput. AraN grai…..Continuati dezlegarea, limpezirea, activarea voastra in Unime. Pasiti cu iubire, intelepciune, clar. 

AraN ce va fi in 2021? Mai multe osti se stransera pe Cer desenand Pentagrama cu varful in Jos. O ceata urat mirositoare cuprinse o parte din planeta. Otravurile atinsera si ochii si sufletele si mainile. Ceata nu se limpezea asa ca l-am rugat pe AraN sa ma ajute. Anticreatiile vor tese in continuare covoare de boli. Ratacirea, mesajele contradictorii, plecarile vor continua. Cine e slujitorul Domnului va trece fara sa simta criza, razboiul invizibil, bolile. Va fi intarit, inspirat, atins de Ceruri. Ceilalti se vor stinge pe interior apoi exteriorul ii va inhata. Veti simti frigul interior, insingurarea, parasirea. Insa noaptea va trece atinsa de razele christului interior. 

Si in 2022? Ceata va continua insa mai subtila. Veti crede ca stiti insa veti fi adeseori pacaliti. In timpul noptii, triunghiurile vor lucra pe dezvelire, asezare, inaltare.. Intariti veti recunoaste cele 6 civilizatii controloare, cele 6 fratii negre si cele 6 industrii care descriu puterea neagra a guvernului ocult. Valurile cad si spre final veti simti Puterea divina atingand Totul.  Adevarul va asteapta in centrul fieacarui triunghi de virtuti. Face parte din esenta, miezul lui. Indrazniti sa-l cunoasteti. Fuzionati cu el. Insa nu puteti sa-l accesati in frica, neincredere, suparare. 

Suntem aici sa va ajutam…. Cum o faceti? Chemati-ne, invocati-ne, cereti-ne sa va sustinem. Suntem frati ai vostri intru Lumina. Alegeti inaltator. Alegeti sa fiti sfere intregite, treimi radiante, cruci in actiune. Si teseti cu fire de iubire, bucurie, clar. In fiecare Triunghi activat, graiul Domnului va va raspunde….