M-am sculat cu un sentiment vechi de cavaler in mantie pe Caii Gratiei, imbratisand Trecerile, cu sabie si sfera de lumina scriind cu Cerurile, tesand intre ele etapele, jucandu-ma cu razele soarelui christic. O masa rotunda imi atinse ochiul interior si de jur imprejur, 12 cercuri de chipuri radioase, Cavalerii Unimii. Spirala aceasta unea Cerul de Pamant in centru fiind aceasta masa de lumina aurie pe care Graalul scanteia.

Fiecare cavaler venea de pe o alta raza, alte timpuri, aducand cu el gingasia lucrarii facute. Apropiindu-se chipurile straluceau si mantiile aveau semnele povestilor pe care le imbracasera. Si mai mult de cat onoare, era iubire de Dumnezeu, Blandete si Smerenie caci ei nu luptau, uneau Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau.

Cavalerii acestia coborasera inca dintru Inceput…. ei asezasera fundatia templului lui Dumnezeu aici pe Geea, Patria Graalului. Privindu-i ii regaseam in multe timpuri in lucrari in Triunghi sau in Cerc in Soare sau pe Andromeda in Siriur Trinitar sau in Egipt in Atlantida sau in Lemuria. Chipurile se schimbau insa ramaneau codurile ceresti care le straluceau in ochi, de aparatori ai Graalului, versului Unimii.

Acum Graalul ne chemase in trena acestei primaveri……varful spiralei fiind Triunghiul celest. Sufletele radiara si energia aurie ne atinse privirea, mainile, mantia. Pamantul se deschise si Graalul ii atinse miezul, largindu- l. Cei trei cavaleri albi coborara….si asezara Crucea. Apoi spirala atinse Cerul 10 si sublumile pana la -7, 4. Unime, Acasa, Impreuna-Una.

Arhanghelii aparura avandu-l pe Mihail in Centru. Spirala vibra, un negru vascos iesi afara apoi straturi, straturi, sublumile incepura sa se curate…De departe chipurile se spalau capatand ….bucuria Cerurilor. Fiecare cavaler se apropia pe raza lui de cate un umbral avand alaturi el cate 2 arhangheli. Triunghiul ii primea pe cei Cernuti…ii spala la Centru….apoi cu grai ceresc ii impodobea. Cand Triunghiurile au atins ultimul strat ……Spirala Divinului Feminin s-a activat…aducand Darurile ei. Triunghiurile s-au impodobit in Miez la fel si cei Veniti din Umbral, Acasa.

Bucurie, Unime, Impreuna.

Soare christic primeste-ne,

Imbratiseaza-ne,

Iubeste- ne!

Noi la Triunghiul divin venim,

Cu toate fortele treimice ne unimim,

Coboara in Noi,

Suntem Una cu Tine.