Atunci cand am aterizat in Bucuresti la varsta de 19 ani, venind la facultate mi-am dorit sa stau in Aparatorii Patriei. N-am stiut de ce pana cand cand in 2008 m-am mutat in acest cartier chiar pe locul unde un mic schit a ars.

In acelasi an am primit o initiere minunata intitulata Cavalerii Luminii care m-a ajutat sa construiesc scuturi energetice pentru Ramania, sa protejez anumite zone, sa fiu constienta de alaiul de cavaleri care abia asteapta sa ne sustina in Marea Trecere.

Cand ating toate temele dintr-un atelier conectiv, un cavaler al luminii ma imbratiseaza si in dragul regasirii, primesc rostul acestor proiecte de suflet, noi chemari, bucurii intregitoare.

Cavalerii Luminii sunt entitati nonfizice din Marele Soare Central, care au primit aceasta misiune, de sustinere a Marii Treceri, de dezvaluire si stralucire a noastra in Impreuna-Una de pregatire a Saltului Galactic.

Atunci cand o bucatica din tara noastra sufera, chemati Cavalerii luminii. Ii veti vedea cum descriu cercuri de lumina iar scuturile lor trimit raze catre Tot, protejand locul, ajutandu-l sa creasca.

Uneori scuturile lor se unesc cu Cerurile iar zidurile create contin geometrii emitente din care tasnesc buchete de raze.

Chemati-i in locurile care se tanguiesc sau in situatiile in care dreptatea este incalcata.

Ei apara iubirea, adevarul si tot ceea ce este frumos in numele binelui celui mai inalt.

Cat de curand va voi invita la un atelier conectiv dedicat lor, fiilor Domnului si Noilor Copiii.

In centrul acestui triunghi, justitia divina ne vorbeste,

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Una!