Am scris destul de mult despre acesti Cavaleri care strajuiesc Departarile, Inunda Nisipul, deschid Muntii, activeaza Piramidele. I-am intalnit in toate calatoriile-chemari dar si in foarte multe initieri si in toate lucrarile de suflet. Sunt siragul de luminatori care inchid in Apus, cercurile de intelegere asezand ultima perluta de la care porneste un nou drum.

Sunt pentru aceasta tara, protectorii dar si boltitorii sunt pentru planeta, ocrotitorii si deschizatorii de porti.

Alaturi de ei in Egipt am simtit Puterea, Dragul, Sustinerea Cerurilor chiar si cand tankurile ne priveau fioroase iar oamenii de pe ele ne scuturau cu priviri lacome, parca asteptand semnalul. In Cairo le-am perceput cel mai mult Prezenta, ca un covor de lumina pe care ni-l puneau la picioare, ca pe un steag alb cu care deschideau tinutul interior al Pacii.

Ii recunosc si ii iubesc ei fiind in adevar Frati dintru Lumina, Inaintemergatori, Deschizatori de Porti, Modelatori.

Ii invit de multe ori in taina sufletului pentru indrumari legate de diferite cazuri, pentru a naste o noua calatorie  pentru a deschide poarta unui atelier conectiv.

Acum pregatim impreuna Mexicul si ma bucur de sustinerea lor. Pe drumul catre Centrul acestui Teritoriu, Cavalerii Luminii ne ofera cheile Recunoasterii.

In bucuria regasirii toate drumurile catre varful piramidei sociale sunt deschise, pregatite, limpezite de ei. Pe urmele lor, vor pasi initiatii-liderii-inteleptii aducand la varf, Stralucirea dintru Inceput.

Uneori raman aproape de piscuri lucrand pe ele prin noi canalele ca un sirag de luminatori care hidrateaza Ceea ce urmeaza sa vina.

In glasul acestor vremuri va invit cu drag sa dati lumina la niv ch 4 alegerilor de anul acesta, cerand de la Ceruri, Indrumare si de la Pamant, Sustinere pentru ca in Unime, Omul sa radieze pe varf si in Impreuna-Una sa rodim.