Am mai scris candva despre acest triunghi dospitor care incepe cu Cauta si se inchide in a Cere insa simt sa ma intorc aici pentru a adanci cu voi cateva Intelesuri.

In centrul acestui triunghi nescris insa radiant este a Impartasi in Unime.

Exista o goana in a cauta sau chiar o lene in a afla si aici este de dorit sa va legati mai mult de Ceruri pentru a gasi ritmul divin propriu pentru initieri, cursuri, trialoguri, regresii.

Inainte de o initiere, pregatiti-va in Ceruri….postiti lunea, miercurea si vinerea, spovediti-va la un preot cu har, la un traitor de sens care va poate dezlega si de traumele, neintelesele, neasezatele venite din alte vieti si la Sfanta Trinitate, zilnic in Triunghiul Iertarii sau dupa cum simtiti. Cautati sa eliberati cat mai mult din reziduri, neinvatate, neintegrate inainte de mica sau marea fuziune cu Marea Sfera Centrala care se face prin fiecare Initiere. Deasemenea patrundeti in vers divin pentru a afla ce initiere va cheama, ce calatorie va poate imbratisa, ce traitor de sens va poate sustine pasii. Cautarea adevarului inseamna Patrundere in arhivele divine prin vis, meditatie, trialog in asa fel incat sa nu rataciti ci sa adanciti fiecare pas.

Bateti si vi se va deschide ….reprezinta o a doua poarta si aici este important mai intai sa va duceti in Centrul fiintei voastre si sa ciocaniti cu intrebari, meditatii, posturi, rugaciuni si abia dupa aceea sa intrati in vals cu un Traitor de Sens.

E minunat sa va fi descoperit Centrul singuri si apoi cu o motivatie spirituala autentica sa porniti la drum. Daca veniti pentru ca trebuie, asa va zis sotia, se poarta sa fii spiritual, pentru ca vreti sa epatati sau pentru ca va ganditi sa stoarceti Cerurile ca sa obtineti bani multi, cautarea dvs deloc autentica nu va fi incununata de Implinire.

Bateti sincer, frumos, integru si toate zarile si intelesurile vi se vor deschide.

As vrea sa stiti ca inaintea fiecare porti Cauta si vei afla, Bate si ti se va deschide, Cere si ti se va da exista un paznic, pastrator al intelesurilor care va verifica intentia, istoricul, deschiderea si care va poate ajuta sa patrundeti in vers divin si sa va vedeti anumite vieti si darurile lor si tot el va poate ajuta sa gasiti traitorul de Sens sau simplu Omul care va poate sustine pana la pasul 4, punctul radiant din centrul triunghiului acolo unde puteti emite catre Tot si Toate pe razele recunoasterii de Sine.

Si daca bateti la aceasta usa cu sindromul printesei nerecunoscute sau cu lacomie sau meschin, poarta nu se va deschide astfel ca degeaba veti Cere, Domniii Destinelor nu vor rescrie Contractul vostru Spiritual alaturi de voi pentru ca inca dorintele corpului fizic sunt la carma sau inca mintea voastra pretinde sau inca inima este atasata astfel ca nu trebuie sa va mirati daca nu apar rezultatele desi ati pus in balanta cosmica cursuri pe care poate ati evitat sa le platiti, initieri pe care nu le-ati lucrat in voi niciodata, trialoguri la care nu v-ati mai intors.

Graalul interior daca nu straluceste acest Bate nu poate fi auzit in Ceruri.

Spalati cupa interioara cu mici renuntari, cu multa smerenie, cu bucurie reala, cu lucrari frumoase si Portile se vor deschide la momentul potrivit.

Atentie si la acest a Ciocani….Daca aveti o mica suma de bani si vreti sa faceti cursuri scumpe doar pentru ca asociati inca calitatea cu scumpetea dupa care doar va plangeti si cereti pentru ca nu ati manifestat discernamant adica nu ati cernut divinul din curs si nu ati stiut ce traitor de Sens sa va alegeti e posibil ca din nou poarta sa nu se deschida.

Purificati paradigma in care funtionati, credintele pe care le aveti.

Puteti avea acces la cunoastere pe bani putini. Un adevarat Traitor de Sens va va cere atat cat este de dorit sa dati pentru Binele vostru cel mai Inalt nu un pret fix. Deasemenea daruiti cu bucurie atat cat este optim, fara judecata, fara evitare, fara meschinarie. Cand sunteti pregatit pentru Cunoastere, vin si banii si Indrumatorii potriviti.

Nu uitati ca in timpul somnului ceea ce ati facut poate peste zi si a  fost doar o felie din marele tort poate continua altfel in scolile ceresti cu ghizii vostri alaturi. Pastrati atitudinea corecta si fiti plini de recunoastinta fata de ceea ce Universul v-a adus pentru a face valsul complet.

Atunci cand discipolul este pregatit…Universul graieste prin toti Oamenii. Nu uitati acest lucru. Pastrati Graalul interior frumos, limpede, curat.

Si daca ati Batut si ati aflat care va sunt darurile si ce rol aveti si care este lucrarea divina pe care e de dorit sa o faceti in fiecare zi Impartasiti cu Ceilalti.

Stiind cine sunteti, Universul va va inmulti fara a mai fi nevoie sa Cereti.