Mi se intampla destul de rar sa intalnesc oameni minunati cu care insa sa nu pot intra in flow. Mi se inchid toate obloanele, informatia curge putintel, e un efort fiecare cuvant.

Parca un femoar cosmic imi inchide gura si orice as face zborul nu este permis.

Rasfoind cartea vietii lor in postascultare, ma opresc adeseori la fila unde boltile de lumina n-au putut fi creeate. Observ astfel ca persoana nu era pregatita pentru trecere, punctele ei de vedere erau stalagmizate si isi dorea doar o confirmare a lor, orgoliul urias, coeficientul de schimbare mic, toata faptura inchisa. Alteori intalnesc oameni cu multa deschidere dar in arestul cunoasterii si peste timp observ ca au folosit necorespunzator informatia si inca nu li se permite sa se bucure de ea si sa o impartaseasca in unime. Si in astfel de cazuri, asaltul Cerurilor e mic sau nici nu apare.

O alta situatie este cea a victimei care nu vrea sa-si pareasca rolul care ii aduce compasiune, bani, sustinere din partea celorlalti. Ea vrea sa afle ca apropiatii ei sunt defecti si Universul doar pentru ea a pregatit toate torturile. Si pentru ca vrea sa primeasca doar laude din nou asaltul cerurilor nu e permis.

Deasemenea am intalnit si fosti ghizi acum animati doar de partea materiala care nu mai pot zbura din cauza aripilor care le sunt ingreunate de atasamente, posesii, vise desarte.

In astfel de situatii zborul e mic si pe meritele trecute sau lipseste din cauza multelor legaturi din Acum.

O alta situatie sa spunem interesanta este a celor care vor acum ceva si doar acum si sunt atat suparati pe Dumnezeu, Univers si Ceilalti ca nu obtin acel lucru incat nu vor de la tine sa auda de triunghiul cauzelor care amana rezolvarea ci doar sa le spui cand va veni premiul cu atat mai mult cu cat ei au conditionat familia divina luand initieri, facand fapte bune laudate peste tot, au mers la ateliere conective si uite banca divina nu le raspunde la Cerere.

Cand intru in preascultare si simt aceste oprelisti, aman intalnirea…. alteori las ca aceste monologuri sa vina pentru a-mi verifica invatatele si neinvatatele, ascultand. Spun monologuri pentru ca in astfel de situatii, subiectii vor doar sa se auda.

Incercati sa va verificati deschiderea uitandu-va la filme de spiritualitate, citind carti scrise automat, discutand cu oameni rotunjiti de viata, meditand.

Din cand in cand dezbracati-va de toate rolurile si conceptiile si asezati-le in lumina. Acceptati tot ceea ce vine catre voi, cautandu-i Talcul.

Pentru a intra in flow si a lua cu asalt Cerurile, lasati-va in Voia Trinitatii, bucurati-va, fiti deschisi.

In orice revarsarea de Sens, Omul se innoieste iar experientele lui capata SENS.

Cand casa interioara se deschide, ferestrele surad, Soarele insusi iti vorbeste, totul canta, valsul sferelor e minunat, bucuria recunoasterii te inunda si Totul parca iti este atat de apropiat, de iubit, de stiut.