Scrisul, calauzirea mea de la 9 ani este mai mult decat un instrument pamantesc este chiar penelul Gratiei care se reveleaza ochilor deschisi cu sprinteneala si drag, largind petalele sufletul nostru. In noapte, in viul unei calatorii frumoase mi-a aparut aceasta dezvelire.

………….

Mergeam urmand un fir de apa aurit peisajul legand lumea subtila, Acasa de aceasta zburdalnie verde, puternica, vibratila. Ma aflam intr-o jungla luminata de Ra, verdele fiind cumva zemos, consistent, aproape lichid, florile dansand si cantatoare iar armoniile pamantului intim conectate la o orchestra invizibila si totusi Aici. In fata mea trei triunghiuri deschideau drumul, ghizii mei din Ra, samanii peruani si entitatile pamantului. O cununa frumoasa se afla in fata acestui mic alai, cercul luminic ducandu-ne intr-o poienita frumoasa unde 18 raze de diferite culori tesusera o cuvantare divina. M-am oprit minunata observand globurile-entitati. Mai multe familii de lumina sarbatoareau aici. O intalnire vie, nefardatata imi anunta in harpa sufletului ca sunt 12 familii cosmice, prezente.

AzaRa, Aran si RaOm zambira cand pasul ma conduse langa o fantana micuta unde florile se adapau singure, spalandu-si chipul cu o roua aurita. Dintre ele un chip intelept-copilaros se activa si memoria mea atinse deodata o coarda veche, stiuta si nestiuta ca o melancolie frumoasa. Ne-am imbratisat fara cuvinte si am pasit intr-un cerc de frunze. Razele au cazut in centru si irizatiile au patruns in suflet cautand coltisoare curate in care pot locui frumos punand in ferestri, culorile Cerului.

De ce sunt aici? Chipul elfic, batran si totusi tanar nu spuse nimic. Deschise o harta si imi arata 3 porti, inainte de ele 9 praguri si dupa ele 3 varfuri si toata harta era inconjurata de 8 cercuri grupul nostru care merge in Peru descriind al treilea brau. Ati venit chemati si dupa mai multe teste, pregatiri, alinieri ati ramas 24 insa activi sunteti 18 si fiecare va grai in lucrarea lui, unind Cerul si Pamantul.

Ei stiu? Ei inca nu stiu desi in cupa sufletului au primit pe calea intuitiei, semnele insa de multe ori au cazut in provocare sau in agitatia generata de detaliile plecarii sau s-au imbracat cu lumisme. Insa in noapte, in somnul viu, pe razele initierilor, au fost pregatiti.

Este calatoria cu cele mai multe praguri. Parca nu se sfarsesc. Si inaintea lor multe probe. Si cand cred ca toate sunt aliniate imi apar apar noi chestiuni ale Pamantului care mai manca din Cerul interior. Si totusi zaresc graiul Unimii dupa fiecare prag, limpezindu-mi pasii. Desi Peru imi lumineaza sufletul din multe timpuri aceasta calatorie a fost pline de teste chiar inainte de curgerea propriu-zisa.

Ati fost si incercati dar si ajutati. Cele 12 familii de lumina v-au fost alaturi. Acum sunteti prezenti la ceea ce voi ati numi o nunta sau o casatorie a lumilor. Si ea a fost anuntata de Contractele dintru Inceput. Candva ati mai fost aici poate cu alte chipuri insa uniti in aceeasi lucrare iar acum din nou ne intoarcem. Sa inteleg ca este a doua? Este a treia, a doua a fost facuta de voi intr-un alt spatiu corespondent cu acesta.

Harta se deschise si mai mult si portile capatara chipuri, niste geometrii radiante care imi patrunsera in suflet. In ele ca intr-o oglinda cei 5 copiii prezenti in grup imi aparura cu radiante aparte purtand cununi diferite iar deasupra lor simbolul acestei casatorii verzi, trei sfere partial suprapuse care se desprinsesera, se rotira, fuzionara partial de 18 ori apoi devenira Una. In chip unimic i-am vazut si pe ceilalti, stalpi de lumina, deschizatori de porti, activatori divini, potentatori, luminatori, canale, ghizi, decriptori, scribi ceresti, unificatori. Rolurile erau diferite si capatasera culori. Si viul initierii le lumina chipul tuturor rasarind din bucuria acestei conectari, mult verde-aurit. Ma simt  Acasa si o blandete suava fericita ca un fular ne atinse sufletele radioase.

Esti Acasa si in acest vals frumos, energizant, verde. Voi toti veniti de pe 18 raze diferite pentru a primi in suflet aceasta casatorie a lumilor.

Cum vor intelege ei aceasta imbratisare cosmica?

Samanii locului cei de dincolo de val, calauzirea voastra din Peru unita cu ghidarea fiecaruia vor fi aproape de voi in decriptarea graiului divin al fiecarui loc.

Activati constiinta esentei si ramaneti in ea prin meditatie, contemplatie, rugaciune. Sau prin simpla recunostiinta. Sau curgeti cu o raurire divina formata din 3 sau 8 nuclee de lumina. Suntem, Iubire, Bucurie, Intelepciune, Suntem Tot Ceea ce Suntem, Noi Sunt Una sau Recunosc Iubirea care Suntem, Bucuria care Suntem, Linistea care Suntem, Intelepciunea care Suntem, Discernamantul care suntem, Blandetea care Suntem, Frumusetea care Suntem, Pacea care Suntem si Tot ceea ce Suntem in Sfant Numele Tau sau largiti versul astfel( Soare christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma, Eu la triunghiul celest vin, Cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine. ).

In timp ce aceste rauri mi se aminteau, dincolo de cercul de frunze mi se dezveli un cerc de flori si apoi un cerc de zanute. In centru cele 3 triunghiuri radiau, deasupra cununile iar de jur imprejur familiile de lumina isi dadea mana, melodiile cosmice imbracand Totul.

M-am oprit savurand pana cand chipul mi-a fost atins de o prezenta frumoasa. E TaRa, Tara cea Verde in chipul ei de fiica spuse AzaRa.

M-am apropiat de ea nestiind parca cum sa-i multumesc….Avea o trena stravezie plina de daruri. Surasul ei atinse totul. Primi si ea initierea si simbolul i se aseza in palme. Cercul de flori, si cel de frunze si chiar si zanutele crescura ca numar…….bucuriile pamantului unindu-se cu cele Ceresti.

TaRa fiica a Soarelui Christic cum te-am putea onora? Zambind suav, o raza imi atinse sufletul. Iubind verdele.

AzaRa ma conduse la coloana de lumina, perdeaua verde si darurile acestei nunti pentru noi toti. Sunetele ne invaluira bland-iubitor harpele unduind in toate sufletele.

Samanii patrunsera cu un sunet frumos, inaltator in tesatura si cele 18 raze daltuira un covoras minunat in care se impleteau toate aceste mijiri sau rasaturi pline de talcuire.

Poiana capata alte irizatii si bucuriile ne atinsera pe toti. Intalnirea lua noi si noi culori dezvelite de aceasta lucrare in Impreuna-Una.

AzaRa imi arata un alt chip bland asezat in trena acestei povesti……al Maicii imbracat in vesmant auriu, imbratisand poiana si versul acesta in care cu totii pe raze venisem sa facem o noua tesatura. Purta o cununa frumoasa, mainile aveau bratari din flori iar pasirea diafaniza totul. Razele se miscara ca si cum ar fi primit un ton nou si descarcara in toti dar si in 8 tari, boluri de lumina niste radiante frumoase, inaltatoare. Nu spuse nimic ci doar lasa tesaturile cosmice sa cuvante. In poiana aparura mai multe chipuri, samanite, preotese, unificatori. Triunghiurile se inmultira si boltile capatara luminozitati atat de frumoase.

Din cele 18 raze cursera luminescente, cerul si pamatul se aurira iar participantii crescusera in viu Ceresc.

Azara imi spuse apropiindu-se de suflet: E o calatorie a darurilor. Sa le lasati pretutindeni cu drag, bucurie, intelepciune: Sa puneti braul Maicii, crinii ei de lumina, rugul ei cel nears, sa activati triunghiurile de lumina, sa luminati pasirea cu intierile primite, sa primiti ceea ce vine, sa va bucurati. Pasiti cu suflete de fiice, imbratisand verdele. Creati noi covoare de lumina.

AzaRa si muntele interior? Il veti urca cu aripi de bucurie, simplu si maret avand multa calauzire.

…..

Apoi triunghiurile se aliniara, drumul se activa, sunetele se estompara si intoarcerea se dezveli, simpla si tacuta insotind initierea cu noi talcuiri.