Va povesteam prin alte articole despre triunghiul cu varful in jos cel care este format din mintea lumeasca-inima-corp nascand in miezul lui personalitatea ( persona, masca) si toate triunghiurile cu varful in sus care se dezvaluie asemenea muntilor descriind maretia, forta, stralucirea noastra avand ca Centru, Soarele care Suntem.

Din triunghiul cu varful in jos tasnesc provocarile care ( ca si in jocul de tenis) se pot transforma in triunghiul cu varful in sus in intelesuri, rodiri, adanciri.

In sine aceasta casatorie este posibila si spre asta tindem catre momentul in care triunghiul care ne-ar putea scufunda in pamant, se preda devenind insasi peretii Graalului in care ambroziile venite din triunghiul cu varful in sus, coboara.

Triunghiurile potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii ating corpul cauzal, atmic, budic insa intalnirea cu monada se face doar prin casatoria celor triunghiuri in Sfant Numele Tau.

Exact acolo unde se intalnesc si se suprapun cele doua triunghiuri exista o zona numita Constiinta, un ecran pe care se proiecteaza, faptele noastre traduse in Unime. Daca hotim, mintim sau inselam constiinta noastra prin neliniste, vise-cosmar, tipete interioare ne arata ce e de dorit sa indreptam in noi pentru ca in triunghiul de lumina sa coboare crucea cereasca. Cand faptele noastre sunt frumoase apar vise unimice, stari de spirit pline de zbor, viu si implinire. Veti simti in astfel de momente fuzionale ca sfera care sunteti formata din triunghiul cu varful in jos dar si din cel cu varful in sus intra pe spirala ascendenta intr-un vals minunat, unimic, un vals la care participa si alte sfere. Acum vom trai Constienta. fiind Constiinti de ceea ce Suntem, Fii si Fiice ale lui Dumnezeu, Cocreatori, Sori in Unime.

Constiinta este degetul lui Dumnezeu cel care ne avertizeaza dar si indruma constienta este contopirea manifestului cu potentialul, nunta cosmica, divinul atins, stralucind in Unime.

In cuplu ne plimbam in anumite etape in triunghiul cu varful in jos, in altele stam printre stele in triunghiul cu varful in sus.

E de dorit sa facem aceasta casatorie a triunghiurilor prin Predare, Faca Se Voia Ta, Fuziune in Unime.

Nunta aceasta roditoare ne va ajuta sa simtim Sfera care Suntem, valsul ei, sa fim constienti de Calea individuala si a Noastra in Sfant Numele Tau.

Divinul feminin prin Preotesele Unimii oficiaza aceasta casatorie sacra la care participam cu totii, unii protagonisti altii doar participanti cu totii in adevar fiind miri si mirese.

Va invit pe 8 martie( de ziua lui Isis) sa povestim in dezvelire despre aceasta casatorie divina si rolul preoteselor in Unime.

Unde?strada ronda nr 8 bis

Cand? 8 martie

Ora? 18 30

cat? 30 lei

Trinitatea din mine saluta trinitatea din voi!

In tot si toate, Una!