ACEASTA REVENIRE, RECONECTARE, REINTALNIRE si capsuna pe tortul format din cel putin 30 de casatorii frumoase poate fi activa in şapte planuri de conştiinţă cosmică. Zestrea primita din toate intalnirile anterioare (ce apartin altor vieti) si care se traduce in compatibilitati pe fizic, minte, inima, suflet, spirit impletita cu idei, sentimente fapte inaltatoare care unesc Cerul si Pamantul ne conduce la darurile si cununile Casatoriei, la pomul Unimii, la vasul sferelor in Impreuna-Una. In aceasta etapa de bacalaureat pentru noi-toti si de facultate pentru unii la nivel planetar, aceste reveniri binecuvantate cu istoric minunat sunt din ce in ce mai dese prin ele venind copiii de ceruri mari dar si proiectele inaltatoare. Aceste valsuri ceresti si lumesti nu apar dupa amantlacuri, aventuri nenumarate, generalizari negative, promisiuni inguste, blesteme, razbunari, juraminte, legaminte, din mlastina senzatiilor sau din prapastia patimilor. Limpeziti, conectati la Centru, inteleptind drumul, traind in interior casatoria dintre suflet-mama si spirit-tata, aceasta unime din Ceruri  capata Glas si pe Pamant. 

Invatati sa traiti pe cele 7 corpuri pentru a atrage Cuplul in Unime. Cum ? Purificati lunea, miercurea si vinerea, gandurile, emotiile, faptele. Apoi continuati sambata si duminica punandu-va intrebari legate de cauze, venind cu idei inaltatoare, fapte de lumina, sentimente radiante in toate relatiile din viata voastra. Fiti propriul observator, gradinar, daruitor. 

Onoram adeseori corpul fizic imbracandu-ne frumos si mancand bine insa uitam sa purificam corpurile care nu se vad( emotionalul si mentalul) si sa fructicam corpul cauzal( intelepciunea divina) corpul budhic( iubirea divina), corpul atmic( puterea divina, Faca Se Voia Ta). Si daca suntem doar o forma frumoasa vom atrage un cuplu in care conteaza doar formele pana cand in toamna si iarna cuplului ne vom intalni cu mari suferinte pentru ca doar in impletirea esentelor anotimpul iubirii christice, Radiaza. 

Există căsătorii care nu ajung nici măcar la planul astral ceea ce inseamna ca nu există nici cea mai mică atracţie sexuală si nici dragoste; aceste intalniri cu contract sunt veritabile eşecuri. Exista casatorii in care doar mintea conteaza, cei doi strangand diplome, aprecieri, facultati dar impietriti fiind nu ating IMPLINIREA. Exista casatorii in care doar aproprirea intima, cluburile, iesirile, cumparaturile conteaza adica cei doi se exprima pe corpul fizic si pe corpul astral. Indrăgostiţii care nu si-au construit casa pe stanca ( mutandu-se in triunghiul christic in orice conflict) adica meditand, contempland, rugadu-se nu pot trece de la iubirea sexualizata la iubirea christica. Cel care este in iubire, contopit cu Divinul din celalalt este in stare să faca orice jertfa pe altarul cuplului. Insa pentru aceasta fuziune amandoi sunt invitati sa-si umple burduful cu lumina, aducand Cerul pe Pamant.

Activati triunghiul format din spirala intrebarilor, post si rugaciune inainte de a va casatori.

Ce ma anima in aceasta poveste? 

Comunic telepat cu ea/ el?

Ma simti complet si cand ma cert si cand il imbratisez? 

Percep plinatatea vietii si cand privesc Cerul si cand duc gunoiul Impreuna?

Ce ma cheama in aceasta relatie?

Ce bucurii tes valsul nostru?

Ce idei inaltatoare prind roada?

Ce sentimente radiante se dezvelesc?

Ce fapte inaltatoare simt sa fac in cuplul nostru?

Iubirea incepe cu reamintiri amestecate cu delicaterii, se dezvaluie in alcov, in bucatarie, in gradina, se construieste cu fiecare clipa, trece prin furtuni cu iubire, rabdare, blandete se limpezeste in apele vietii, se intelepteste in focul provocarilor, priveste la varful muntelui dupa orice provocare. 

O CĂSĂTORIE in UNIME este impletirea a doua intregimi pe spirala inaltarii. 

Este important să ştii ca te poti intalni cu ea in cele trei lumi ale gandului, sentimentului şi voinţei,  ca expresie a Mamei divine a Tatalui Divin a Copilului Christic. 

IUBIREA in UNIME este DIVINĂ, RADIANTA, INALTATOARE.

“DUMNEZEU ESTE IUBIRE ŞI IUBIREA SA CREEAZĂ ŞI RECREEAZĂ FĂRĂ INCETARE”.

Cand un bărbat şi o femeie se unesc la nivelul tuturor centrilor, Divinul treimic creeaza. In acele momente de supremă contopire EL şi EA SUNT CU ADEVĂRAT O SINGURĂ FIINŢĂ ANDROGINĂ, dotată cu puteri divine. Trezitii pot vedea in acel moment cuplul invăluit de splendori: incărcaţi cu electricitate şi magnetism universal; teribile forţe cosmice se acumulează in profunzimea Sufletului; chakrele corpului scanteiază şi forţele misterioase ale MARII MAME COSMICE circulă prin toate canalele organismului nostru, sarpele de foc se agită, focurile inimii prind viaţă şi razele teribile ale TATĂLUI scanteiază cu maiestate pe fruntea fiinţelor unite. 

Aceasta casatorie radianta cu el sau ea apare dupa ce am trait interior casatoria sacra a sufletului cu spiritul, a mamei cu tatal. Rupti cu rani de iubire, sau de putere sau de exprimare nu ne putem contopi cu celalalt in 7 planuri. 

…….

In primavara lui 2016 imediat dupa initierea din Camera Reginei( pe care o primisem nemijlocit) o provocare mare avea sa zguduie templul cuplului in care ma aflam, dezvelindu-mi de dupa norii emotionali, multe triunghiuri divine ce ramasesera ascunse ca niste puteri nerevelate ( credinta-jertfa-intelepciunea, iubirea necondionata-smerenia-predarea, rabdarea-bucuria-acceptarea) forte si munti ce au  rasarit deodata pe strada interioara, sustinand Trecerea, activand un nou anotimp in cuplul meu, conducandu-ne prin vieti in care gresesisem, apoi in valea limpezirii apoi pe dealul reconectarii si da pe muntele intelepciunii. 

Imi amintesc ca veneam de la Denii intr-o zi de joi si imi spuneam in interior….nu cred ca voi trai in aceasta viata valsul sferelor in cuplu desi cred in calea casatoriei. Doamne macar arata-mi ca ea exista…..ca poti urca muntele christic, sfera cu sfera, intregime cu intregime, ca poti radia in Impreuna-Una.

Si in predare/ abandon….fara sa ma astept la ceva anume….am vazut o cruce frumoasa mergand inaintea mea imbratisata de doua spirale de diferite culori care au devenit doua sfere in vals, fuzionand, cantand, suprapunandu-se partial de mai multe ori apoi total la final deasupra crucii activandu-se o Cununa.

Nu prea am stiut ce inseamna insa am intuit ca aceasta este inaltarea in Cuplu. Si tare am mai plans….gandindu-ma ca n-am s-o traiesc….ca doar mi-a fost dezvelita…..si intre lacrima si bucurie am intrat in casa….cu acel vals staruindu-mi in suflet si acea cununa frumoasa care radia deasupra crucii.  Si chiar din vinerea mare, minunile au inceput sa curga, tesand o noua etapa in versul divin al cuplului  ….noi triunghiuri-calauza graind prin ochii, mainile, sufletele noastre.

Conul de protectie al cuplului s-a refacut, noi unitati de iubire-bucurie-intelepciune, rabdare-blandete-caldura, liniste-acceptare-frumusete, caldura-inspiratie-creativitate, liniste-incredere-zbor au deschis portile unei noi etape.

Toate cuplurile trec prin probele destinului ce se activeaza la finalul fiecarei etape fara ele nefiind posibila trecerea de la un anotimp la altul in cuplu. Asa functioneaza cuplurile pe aceasta planeta. Insa multe cupluri vor sa ramana in primavara interioara cu fluturi in stomac, agitatii, nelinisti, senzatii incredibile. 

Iubirea christica cea care se activeaza in triunghiul cu varful in sus, tesuta din virtuti ne invita sa trecem de la reamintiri, dezveliri la acea constructia divina, radianta, frumoasa ce amprenteaza memoria afectiva si spirituala cu limpeziri, pasiri in lumina, conectari profunde, bucurii. 

Nu va asteptati sa teseti un cuplu radiant bazandu-va pe zestrea pe care o aveti din alte vieti sau pe IQ sau pe faptul ca aveti bani sau gandindu-va ca va ajuta un curs sau o carte.

Cuplurile Unimii participa la examenele vietii pe toate razele ce descriu relatia lor: iubire, sex, comunicare, calatorii etc construindu-si puterile doar prin provocari, experiente, situatii dureroase.. Asa se dezvaluie soarele christic al cuplului, insasi radianta, povestea, unicitatea.

Cu cat veti fi mai blanzi, mai iubitori, mai caldurosi in experientele daruite de viata cu atat veti primi mai mult aur celest, argint cosmic, cupru construind bijuteriile cuplului din care face parte si Cununa Casatoriei, cununa care va va sustine in toate momentele delicate ale vietii aducandu-ma bucurii fuzionale chiar cand nu faceti dragoste sau impliniri fara un motiv anume. 

Si chiar daca se primeste greu aceasta Cununa si se pierde usor nu uitati sa o vizualizati seara de seara pe varful muntelui christic asezand pana la ea virtutile in care credeti( ex: rabdarea-blandetea-iubirea) initierile pe care le-ati luat, darurile care va lumineaza drumul, marile intelegeri.

Cum arata aceasta Cununa?

Ce virtuti v-o dezvaluie?

Ce credinte potentoare-trezitoare va sustin in noua etapa?

Ce inseamna libertate in cuplu? Dar libertinaj?

Cum putem trai impacarea triunghiurilor in cuplu?

Cum arata roata cresterii in Unime in cuplul meu?

Ce simt cand vizualizez valsul sferelor in cuplu?

Ce parti tipa in cuplul meu, ce aspecte ale lui se inalta?

Pe ce raze ale vietii apar schimbari?Cum va ganditi sa le abordati?

Ce noduri emotionale nu va sustin in crestere?

A trai in sapte planuri inseamna a fi un bun observator pentru tine un gradinar minunat in cuplul tau si un daruitor radiant pentru toti in Impreuna-Una!

Ce fapte inaltatoare am asezat in cununa cuplului meu? 

Ce idei pot participa la corpul-bucurie al Planetei?

Cum putem da glas unui nou anotimp in cuplul nostru? 

Exercitii. Meditatii. Contemplatii pentru cupluri

  1. Intrebati-l pe partener care este triunghiul iubirii lui sau cum vrea sa fie iubit?

Raspunsurile pot fi: surprize frumoase-incredere-suportivitate sau sa facem sport impreuna-sa ne uitam la filme-sa imi faci complimente sau sa gatim impreuna-sa mergem la munte in fiecare week-end-sa meditam impreuna

2. Uitati-va la triunghiul format din timp personal-timp de cuplu-timp profesional. In centrul lui apare Implinirea( activarea plinului care suntem) Ce simtiti sa adaugati timpului in cuplu?

3. In fiecare seara oferiti-va minutul relational. Asezati-va mana pe inima partenerului vostru. Transmiteti un triunghi de lumina ex: iubire-caldura-bucurie. Puteti activa un triunghi sau mai multe. 

4. Sfanta Treime

Protectie sa sa ne fie

Iubirea sa creasca

Discernamantul sa infloreasca

Intelepciunea sa rodeasca

Implinire sa fie

Drag si bucurie

Folositi aceasta formula cand va simtiti cuplul amenintat in aglomeratii in razboaie psi in conflicte,  

5. Luati din buchetul de triunghiuri care insoteste aceasta carte, un cartonas care sa raspunda la intrebarea: care este triunghiul-caluza care ne cheama? sau in ce triunghi avem restante?

6. Repetati in voi: Suntem liniste, iubire, drag si implinire

Suntem tot ceea ce suntem

Noi suntem

7. Cand stati langa celalalt seara in pat spuneti in voi pentru a activa reamintirea, valsul sferelor, intoarcerea Acasa

Sfera cu Sfera

Cer cu Cer

Iubire cu Iubire

Bucurie cu Bucurie

Blandete cu Blandete

Om

Sfant

Impreuna

Una

( Puteti insaila un triunghi sau mai multe)

8. Curgeti cu aceasta mantra a unimii: Recunosc Unimea care Suntem, Iubirea care suntem, Intelepciunea care suntem si Tot ceea ce Suntem in Sfant Numele Tau

9. Cat de prezent/a sunteti in cuplul vostru?

10. Luati initieri de cuplu: ex: Sf Graal, Initierea razei a 8, Camasa vindecatoare a Mariei Magdalena a etc

11. Aprindeti lumanari in trinitatea-pastor a cuplului. A patra lumanare din centru asezati-o pentru a activa un dar la nivel de cuplu: ex: iubire, bucurie, intelepciune

12. Activati legea efortului indirect. Daca va doriti bucurie in cuplu, oferiti voi mai intai bucurie

13. Faceti-va iertarile fata de cuplu, casatorie, armonie, iubire, bucurie, comunicare, unime( Ma iert si ma dezleg, Rog sa fiu iertata si dezlegata, Sunt Una cu Iertarea)

14. X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea

15. Doamne glasuieste in sufletul partenerului meu. Spune-i ca-l rog sa ma ierte, eu il iert si cu drag ceresc il rog sa construim in triunghiul iubirii-bucuriei-unimii

16. Consacrati posturile( Ex Pentru Iubire, Armonie, Bucurie)

17. Onorati cuplul. Participati la taina casatoriei, sustineti cuplurile in furtuna cu rugaciuni, binecuvantari, ganduri de lumina

18. Vindecati arborele genealogic. Ce Ip-uri( iertari a pacatelor) sunt la nivel de casatorie, cuplu, familie in neamul vostru?

19. Cautati sa gasiti radacina unei situatii neplacute in voi…nu in exterior. Care sunt cauzele? Faceti o regresie, intrati in trialog, activati spirala intrebarilor.

20. Folositi Graalul ceresc, Sfera Initiala, initierile Mariei Magdalena, Triunghiurile Unimii pentru a activa glasul divin al cuplului vostru.

21. Ce inseamna iubirea in cuplu? Dar iubirea de tot si toate? Cum puteti christiciza aceasta iubire?

22. Care este misiunea voastra in cuplu? ce simtiti sa asezati pe verticala cereasca dar pe orizontala lumeasca?

23. Care este chipul relatiei voastre? Desenati-o.

24. Ce preocupari comune, ce pasiuni in Impreuna-Una simtiti sa asezati pe harta cuplului vostru?

25 Impacati-va cu celalalt inainte de apus. Ce triunghi al intelegerilor se aseaza in cupa familiei?

26. Verificati ce credinte aveti legate de cuplu. Desenati mai multi sori cu multe raze: Pentru cuplu desenati raze-credinte, pentru casatorie, raze-credinte, pentru familie, raze-credinte. Ce credinte limitative va saboteaza cuplul? 

27. Multumiti fiecarei barbat, femeie din viata dvs vazand cununita darurilor pe care ei v-au adus-o.

28. Ce triunghi cu virtuti simtiti sa asezati in pomul iubirii?

29. Credinte limitative in cuplu:

Dragostea dureaza trei ani

Barbatii te iubesc doar cat vaneaza

Nu exista barbati responsabili

Casatoria omoara pasiunea

Daca vasul-cuplu s-a spart nu mai ai ce sa refaci

Incepeti procesul de rescriere. Cu ce credinte potentatoare-trezitoare le puteti inlocui?

30. Faceti exercitii de recunostiinta in cuplu.

31. Conectati-va la centrul vostru cand sunteti in cuplu. Ce va spune izvorul interior?

32. Care este triunghiul sabotorilor in cuplul vostru?

33. Cum va ganditi sa christicizati cuplul, familia?

34. Activati Spirala intrebarilor, Spirala temelor, Spirala darurilor

35. Limpeziti relatia in triunghiurile Unimii: Te curat si te dezleg de legaturi, greseli, pacate de tot ce s-a spus cu Voie si fara Voie Acum si Altadata, Te botez cu lumina, Te deschid catre Iubire, Armonie, Pace, Unime

36. Imbracati-va in Triunghiuri de lumina ( Sunt Liniste, Iubire, Bucurie, Sunt Tot cea ce Sunt, Eu Sunt)

37. Spirala intrebarilor : ce parti din noi se opun valsului sferelor?Care sunt sabotorii interiori? Ce teme plang? Care sunt binecuvantarile deghizate ale experientelor din viata de cuplu/ familie?Ce vrea sa-mi spuna mama interioara? tatal interior/ familia divina? Pe ce raze ale vietii apar triunghiuri limitative? Ce parti din mine cresc in cuplul meu?

38. Care este scopul pentru care intram in taina casatoriei?Posibile raspunsuri: Sa imblanzim animalele salbatice interioare, sa ne indumnezeim, sa ne mantuim, sa rodim in Impreuna-Una, sa cunoastem Valsul Sferelor, sa dam grai Unimii in Cuplu, sa fuzionam cu Marea Sfera Centrala, sa devenim oameni frumosi si radianti, sa ne christicizam. Asezati raspunsul vostru in prima sfera din coloana pe care ati desenat-o in centrul triunghiului ce descrie cuplul vostru. Ori de cate ori unul dintre voi intra intr-o descentrare, desincronizare, dezintegrare amintiti-i de Scopul pe care il aveti in Impreuna-Una.

39. Ce triunghi-calauza ne ajuta in Treceri?Ce virtuti ne deschid portile de intelegere in cuplu?Exemplu: iubire-cunoastere divina-unime, intelepciune-clar-discernamant, blandete-rabdare-bucurie, pace-frumusete-recunostiinta, smerenie-credinta-unime, iubire-bucurie-intelepciune etc

40. Ce credinte potentatoare-trezitoare pot sustine valsul sferelor, cuplul in Unime, casatoria inaltatoare?Ex: Impreuna suntem Una, Cred in iubirea care transforma orice incercare in unitati de intelepciune pentru amandoi, Cred in puterile ascunse ale cuplului nostru care se dezvaluie din spatele oricarei provocari

41. Gasiti raurirea divina care se potriveste cuplului vostru. Ea e formata din nucleele de lumina care descriu triunghiul calauza sau din cuvinte-cheie care formeaza credintele voastre potentoare-trezitoare. ex: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Sfant, Cuplu in Unime, Una sau Sfanta Treime protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Blandetea sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie

42. Gasiti 3-5 bucurii luminatoare care pot fi si pasiuni intregitoare.Ex: Sa ne plimbam prin parc, sa vorbim cu Soarele, sa ne imbratisam seara de seara, sa desenam impreuna, sa dansam etc. Si daca l-ati gasit agatati aceste bucurii in pomul christic al cuplului. Scrieti bucuriile si apoi pictati Sfera.

43. Ce valorizam noi in Impreuna-Una? Cautam trei valori care sunt in acord cu triunghiul-calauza si care nu se bat cap in cap cu credintele potentatoare-trezitoare si nici cu bucuriile. Le putem lua chiar din faptele noastre. Daca nu aveti inca un partner va ganditi la valorile care va cheama, va anima. Ex: abundenta-bucuria-pacea, bunul simt-generozitatea-empatia, suportivitatea-caldura-dedicarea, jertfa-blandetea-iubirea, autenticitatea-integritatea-transparenta, inteligenta cognitica-initiativa-flow-ul etc

44. Gasiti rolurile limitative care descriu linia durerii din cuplul vostru. Ex: Fifi nemultumitul si Printesa tropotitoare. Cautati varful triunghiului. Ex: Indumnezeirea. Descoperiti acele 3 atribute divine care descriu liftul ascenscional prin care vreti sa uniti Pamantul cu Cerul.

45. Desenati o spirala ascendenta. Ganditi-va ce limbaje ale iubirii v-au descris relatiile? Ex la 20 ani iubirea era pentru mine sex-aprecieri,-cadouri, la 25 de ani in relatia cu Y iubirea insemna pentru mine poezie-plimbari pe malul marii, mangaieri, la 28 in relatia cu Z, iubirea insemna calatorii-sa vorbim seara-sa bem cafeau impreuna, la 30 ani cu D iubirea insemna sa mergem la initieri impreuna-sa contemplam apusul-sa ne ascultam unul pe altul. Se schimba limbajele iubirii? Ce triunghi al iubirii straluceste din varful spiralei?

46. Treime in Unime coboara in inima mea, Deschide petalele sufletului meu, Iubeste prin mine, Rescrie prin mine, Graieste prin mine, Sunt Una cu Tine

…Va astept pe 7 oct la ora 18 30.

Unde? pe Vasile Stroescu nr 14, Frecventa OM

De la ce ora? 18 30

Cat? Min 30 ron

Fie ca iubirea, bunatatea, frumusetea sa va construiasca aripi de lumina!!!!!