Cand eram mica si intram in flow, dand glas rauririi divine, la aterizare eram coplesita, rotunjita dar si mirata ca atatea maretii parca necunoscute cuvantau prin mine, scribul. Mai tarziu dupa mai multe scoli de spiritualitate, initieri si valsuri cu oameni frumosi, am primit si am inteles casatoria triunghiului cu varful in jos cel care exprima Sinele Inferior( personalitatea) cu triunghiul cu varful in sus, Sinele Superior( muntele interior, individualitatea). Cat traim rupti, nealiniati chiar cand avem talente nu simtim aceasta casatorie in Sine. Prin predare, iubire, bucurie sau faca-se Voia Ta-compasiune-unime sau regasire-smerenie-frumusete o forta treimica cuvanta dand glas casatoriei in Sine, Trei in Unu, Sus  se uneste cu Trinitatea inferioara in viul Prezentului.

Incepeti prin a va limpezi pasirea in Triunghiul iertarii. Incercati sa o faceti cu smerenie, iubire, recunostiinta, aducand soarele christic in gandul, sentimentul, fapta voastra. Prin iertare, triunghiul cu varful in sus se activeaza, dezvelindu-va Maretia, Frumusetea, Radianta.

Cu siguranta in cuplu vostru v-ati intalnit cu minciuna, tradarea, amantlacul, provocari de un tip sau care au rupt sau au subtiat puntile de comunicare dintre voi. Practicand iubirea, iertarea, intelepciunea ati simtit puterea trecerii intr-o alta etapa, vi s-a revelat deodata un alt varf de munte pe care ati inceput sa-l urcati, Impreuna dand glas unor noi virtuti, intelegeri, deschideri. Cuplurile de tip victima-calau adeseori urmeaza capriciile personei imbracandu-se cu dorinte, asteptari, conditionari care nu le permit sa iasa din captivitatea triunghiului cu varful in jos cel format din minte-inima-corp, tipand prin intermediul ego-ului, cautand pe orizontala vietii, alte si alte placeri, alte fugi, alte acumulari fara a trai in adevar valsul sferelor.  In acest triunghi nascator de dorinte veti intalni oamenii-bruta, oamenii-obisnuiti, oamenii de talent precum si cuplurile de tipul victima-calau sau victima-distant, cuplurile platitoare, venite pentru a-si achita anumite datorii si care sunt invitate de catre Inteligenta Cosmica sa se ierte si sa cultive Triunghiul pentru a face Trecerea. Multi raman pe spirala descendenta a Personei chiar cand au trei facultati, masterate si au primit multe premii pentru emanatiile intelectului lor. In falsa stralucire a caselor si a masinilor, cantitatile nu le dezvaluie Maretia. In triunghiul cu varful in jos constientizarile va ajuta insa nu ele fac Trecerea. Exact acolo unde triunghiul cu varful in jos se intalneste cu triunghiul cu varful in sus se afla Constiinta, ecranul pe care se proiecteaza vietile noastre anterioare, datorii vechi si noi, teme vechi si teme noi, restante, corijente, repetentii. Acest deget a lui Dumnezeu ne reveleaza in timpul somnului, meditatiilor, rugaciunilor, atelierelor, initierilor cat de jalnici suntem sau cat de radianti urmand Calea, Adevarul, Viata intru Christos.

Cand am trecut dincolo cu Tata, la Sfatul Inteleptilor in conul Prezentei nu am simtit judecata, nici pe Tatal punitiv, nici Iadul ci doar Constiinta care tipa pentru Faptele nefacute in acord cu Contractul de Suflet. In acea Trecere talcuitoare am multumit Fortelor treimice ca au ingaduit sa cunosc Evaluarile Ceresti in trup la finalul vietii Tatalui meu. Doar constiinta doare pentru ca ea nu mai are hainuta mintii, inimii, corpului care sa o acopere, ascunda, pacaleasca. Urmand vocea constiintei nu vom ajunge dincolo nici ca falsi Dumnezei nici ca monstri ci constienti de talantii pe care i-am inmultit in Triunghiul cu varful in Sus imblanzind treimea inferioara.

Constiinta nu poate fi anesteziata nici cu prozac nici cu droguri nici cu minciuni nici cu argumente pitice nici cu fugi. Ea este o instanta cereasca care ne dezvaluie unde suntem pe Drumul devenirii noastre ca Om si sau Familie.

Cand pasim in Triunghiul cu varful in Sus deschizand cu pasaportul Iertarii, Templul Unimii, se activeaza omul de geniu sau sfantul sau maestrul sau dezvelitorul, sau omul de legatura sau ghidul, sau canalul sau stalpul de lumina sau armonizatorul sau forta treimica in actiune. In cuplu crestem Muntele prin practicarea virtutilor ca forte treimice facand trecerea de la dialogul surzilor la trialog, flow, valsul sferelor. Sunt cupluri de tip bou si belea care nu intra in invatarea divina si sfarsesc cu cate un cancer fiecare dar sunt si cupluri cu multe partituri frumoase in spate si cateva datorii care fac Trecerea, se inalta pe Varfuri, traiesc toate formele de relief si toate anotimpurile dezvelindu-se ca Traitori de Sens, Intregitori, Sfere in Vals.

Cuplurile de Trecere iau ceea ce este bun de la strabunici, mosi si stramosi trecand peste provocari cu intelepciunea radacinilor( nu e intamplator ca multi dintre noi calatoresc pe umele lui Stefan sau ale lui Zamolxe)si noua intelepciune( Noul Cer isi da mana acum cu Noul Pamant) astfel ca prin initieri reiki sau nonreiki pe lumina apar noi intelegeri, daruri, deschideri care hranesc Omul, Noul Cuplu, Familia.

Multe cupluri de Trecere devin cupluri ale Unimii crescand micul Munte de la varful Omu la acel Everest frumos, radiant, unificator.

Ca sa aveti o relatia frumoasa fiti voi mai intai Oameni frumosi a caror verticala interioara straluceste prin ganduri, sentimente, fapte inaltatoare.

Pe aceasta coloana cereasca se configureaza spirala inaltarii in care sfera care sunteti cheama o alta sfera pentru a face valsul unimii.

Dupa ce Omul radiant a facut casatoria in Sine o alta casatorie poate miji in viul treziei pentru a crea o hora a varfurilor de munti.

………………

Va invit pe 9 mai la ora 18 30 pe strada Ronda la un atelier dedicat casatoriei in Sine, cuplurilor in Unime, pasirii pe Spirala Inaltarii si altor teme anuntate deja, acest articol reveland doar o alta fateta a atelierul postat de ceva timp. Cifra 9 ( 9 mai) vine sa inchida in stari de constienta placute Cerului datorii vechi personale dar si datorii de cuplu. Haideti sa o facem impreuna ajutati de gandirea divina, sentimente intaltatoare, bucurie, iubire, unime.

Unde? Str Ronda nr 8 bis

Cand? 9 mai, ora 18 30

Cui se adreseaza? Tuturor cautatorilor si traitorilor de Sens

Clipe atinse de iubire, unime, intelepciune!