Atunci cand atrageti un conflict pe tema banilor sau pe tema sexului sau pe tema profesiei nu incercati sa rezolvati lucrurile in patratul materiei, imprumutand bani de la banca sau mituind pe cineva dintr-o companie ca sa va dea un job sau luand viagra. Mergeti in triunghiul spiritului, pe acoperis si activati postul-rugaciunea-spovedania sau contemplatia- recunostiinta-terapia prin plutire sau mergeti la luviom-ul-practicati spirala intrebarilor- luati initieri pe lumina sau cultivati postul-smerenia-intelepciunea. Aceasta este casa cereasca, formata din patrat si triunghi nu doar din patrat. Daca adunati 4 cu 3 veti obtine cifra 7, cifra christica in geometria sacra ea fiind crucea de lumina( unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau). Despre aceasta casa ne-a vorbit Isus. Si cand va veni vremea vom lasa aici patratul materiei si vom pleca dincolo cu triunghiul spiritului.

De ce nu trebuie sa ne grabim si sa luam decizii cand apar conflicte in patratul materiei? Pentru ca in conflict se exprima corpul umbra, chipul indurerat, servitorii casei. Si ei iau microfonul si incep sa reproseze, critice, sa-si ceara dreptatea, sa tipe, sa atraga atentia, sa ia decizii pitice de tipul plec de acasa sau iti voi lua copiii. Din patratul materiei nu ne putem accesa contractele de suflet. Mancati de orgoliu sau de memultumire sau de suparare nu putem vedea Cerul povestii noastre.

Atunci cand primesc la cabinet un cuplu care vrea sa divorteze de cele mai multe ori ii invit sa stea 40 de zile in triunghiul spiritului, sa posteasca, sa se spovedeasca, sa vina la luviom sau la terapia prin plutire sau la initieri pe lumina. De ce? Pentru ca in conflict, cu lumina mica deciziile sunt doar mici. Atunci cand stai la luviom, aura se curata, centrii se aliniaza, linistea coboara in structuri si deodata apare un evrika sau un uau inaltator. La fel se intampla si in samadhi. ….apa cu sare……spala, limpezeste, curata, aliniaza….permitand insight-urilor, salturilor de intelegere sa apara.

La luviom am fost oameni in burn out care au plecat reconfigurati dupa cateva sedinte…. la samadhi am fost oameni in depresie carora le zburda sufletul dupa prima intalnire cu el si la ambele am avut oameni cu mari conflicte interioare si exterioare care au plecat dupa 3 plutiri cu solutii, rezolvari de probleme, intelegeri la care nu se gandisera niciodata. Tehnologiile unimii in triunghi cu postul si spovedania sau cu initierile pe lumina si trialogul sau cu meditatia si recunostiinta …..conduc la salturi evolutive, dezvelind varful triunghiului, culmea muntelui interior de unde toate conflictele capata un talc, un sens, transformandu-se in aur celest pentru viata noastra.

Nu exista evolutie fara provocari, experiente, suferinte care vin doar ne elibereze de anumite mizerii interioare, miasme ce zac in patratul materiei poate de multe vieti.

Intrebati-va in triunghiul spiritului…ce parti din voi au atras divortul sau conflictul x sau duelul y? Ce simtiti sa eliberati pentru a va simti mai implinit? Ce triunghi de virtuti ati vrea sa imbracati? Ce practica spirituala si ce tehnici v-ar putea sustine in procesul reamintirii, regasirii, activarii intregirii?

Pentru a inainta in viata nu va opriti in patrul materiei pentru ca el rigideaza gandirea, stilul de lucru, atitudinea, caracterul.

In triunghiul spiritului pe acoperisul casei de piatra, in bratele constientei veti descoperi cum coboara in Graalul interior….. lumina christica cea care ne poate sustine cu adevarat sa dezlegam nodurile emotionale sau financiare sau mentale pe care singuri le-am creat acum sau altadata.

Pentru cei in conflict, cautatori sau traitori de Sens am creat abonamente care va rotunjesc…… 3 sedinte la samadhi, 200 ron si 7 sedinte la Luviom, 180 ron pana pe 15 iunie.

Bucurie, intelepciune, zbor!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy