Am trecut prin multe furtuni, cautari febrile, boli si mai ales evenimente care m-au adus aproape de moarte, schimbari dureroase(cele mai multe pana in 30 de ani) si adeseori pe punte, in trecere, lasand vechea piele sa plece m-am intrebat: Care este voia Sfintei Treimi? Ma ajuta o anumita atitudine sau un anumit comportament sau o anumita decizie? Ma inalta aceasta hotarare? E pentru binele cel mai inalt al tuturor?Sunt pe Cale? Aceasta alegere ma ajuta sa-mi traiesc Unicitatea? Radianta proprie?Ce am facut azi pentru corpul christic, corpul de slava? Cum am onorat divinul din mine?
Si lansam intrebarea ca un lampion in Ceruri si ma asezam in miez, cat mai centrata ca sa aud Glasul Domnului. Asa am descoperit ca dupa ce activezi spirala intrebarilor, detasarea cu predarea cheilor lumesti si fuziunea cu Prezentul sunt esentiale.
Si cel mai bine plantezi in Ceruri o intrebare sau o cerere sau un dor din plapuma contemplatiei care este fuziune pura cu Totul-Una.
Daca activezi treimea inferioara formata din minte-inima-corp lasand microfonul la ego, multe decizii vor fi luate de d-na printesa sau de lupul singuratic sau de fiul agitat si e foarte posibil sa le regreti mai tarziu.
Ce ar face Isus Hristos daca ar fi in aceasta situatie de viata? Ce hotarare ar lua? Dar Maria Magdalena? Si asa cu intrebari ceresti nu cu decizii bazate pe impuls sau pe rautate sau pe comparatii poti tese un anotimp nou, depasind prestabilitele, aresturile de vointa sau de iubire, repetitiile.
Faca Se Voia Ta, Doamne!!!
Poate parea vazduhist, nebunesc sau inconstient acest demers insa doar in astfel de momente de predare a controlului, haturilor, atasamentelor, supararilor, auzi glasul Cerului simplu, calduros, iubitor.
Discret si pretutindeni, Unul-Una, Constiinta Treimica, Inteligenta Cosmica ne ghideaza lasand sferele, triunghiurile, geometria sacra sa activeze acea spirala a inaltarii pe care Omul cu O mare este primit.
Ma amuz si in acelasi timp ma simt coplesita cand spun acest lucru pentru ca ori de cate ori am trait echilibrul triunic, simtind forta treimica din mine, Dumnezeu a glasuit prin articole, carti sau fapte exprimandu-si maretia discreta, frumusetea radianta, caldura unionala.
Te recunosc, Sunt, Cu Tine-Una!!!
De multe ori la rascruce de drumuri cand X vroia un anumit lucru si Z altul ma intrebam: Oare ce vrea Dumnezeu de la mine, Omul? Si asa pasind discret am simtit triunghiurile Unimii venind in chip christic, udate de cautare, blandete,rabdare aducand roadele alegerilor inaltatoare!!!
Nu lasati bratul lumesc sa va fure. Dumnezeu nu-si face reclama insa este pretutindeni, nu tipa insa il auzi, nu ne convinge cu forta, E.
Stiind ca E aici si pretutindeni, te pleci tacut, te lasi scris, luminat de El.
Cu tine-Una! Acasa!