In noapte am simtit cararile de lumina pline de ghiocei care dezveleau Templul florilor, Spirala divinului feminin, Altarul christului feminin. Am pasit purtata de petalele lor intr-o gradina circulara ….unde toate florile aveau graimea lor, coloritul lor, bucuria lor exprimabila. Culorile fuzionau si apoi se intorceau, impletirea aceasta creeand o hora a unimii, o spirala a bucuriei, un dans fuzional. De-ar fi si tarile ca aceste flori, intr-o hora a unimii cu toate culorile si in energia iubirii fara invazii si agresiuni…am gandit insa gandul acesta a capatat o culoare si o geometrie si langa mine treimea de drept…..mi-a raspuns…. tarile au culorile si geometriile lor si doar prin cercuri de oameni fuzioneaza unele cu altele …..prin traire sau prin traditie sau prin daruri. Va veni si timpul acesta …..de contopire a sufletelor, de regasire in unime, de dans al bucuriei prin care sa uniti Cerul cu Pamantul.

Am pasit in gradina lasand freamatul acesta sa-mi atinga sufletul. Fiecare cerc de flori lucra pe fiecare centru, discurile aceastea interioare, fiind ca niste scantei micute care inconjurate de flori capatau o radianta vie …sapte sori care au inceput sa se joace si apoi au devenit unul, energia florilor fuzionand cu aura mea generand un cerc de lumina plina de culori graitoare. Parea ca sunt o gradina….o bucatica din gradina cea mare. Zambeam privind aceasta nunta de culori din mine si primavara interioara ….imi gingasea fiecare gand. Langa mine am vazut mai multe prezente imbracate in rochii din flori purtand cununi, atingand cu frumusetea lor radianta zorii unei noi etape. AzaRa mi-a explicat. Sunt ani-maestrii care si-au deschis petalele in 2020 si care trezesc preotul, maestrul, inteleptul din voi, Treimea in Unime. Preoteasa florilor pregateste noua etapa dand glas prin toate atributele divinului feminin, Christului interior.

Nu simteam cuvintele ci doar vibratii coloristice care se activasera in interiorul meu ca niste petale in centrul soarelui. Priveam cum aceste prezente minunate teseau cu fire de lumina vesminte ceresti pentru Pamant. Erau multe si pareau ca apele, cristalele, florile totul participa la aceste lucrari ale unimii. Sufletele frumoase radiante veneau in timpul noptii alaturi de aceste preotese sa pregateasca noul timp.

Am urmarit fascinata un dans al apelor, apoi al florilor si apoi am vazut cum aceste tesaturi creeate de aceste hore au imbracat planeta. Cantece suave se asezau in toate sufletele….oamenii capatand chip celest.

Azara……aceste vesminte sunt pentru toate tarile? Pentru toate…..tesute din fire de lumina. Si pentru Ucraina si Rusia? Si pentru ele…Am simtit deodata Rusia avand energia tatalui, Ucraina energia mamei doua ape murdare care se intalneau la mijloc ….avand multa tulburare intre ele, emotii nespuse, netransformate, conflicte vechi care aratau ca niste valuri neagre tipand. Aceste prezente frumoase, radiante in cercuri de lumina s-au asezat de jur imprejurul apelor ….punand Braul lor de flori……Camasi de lumina, deasupra Cununile si au imbracat totul in Coloana iubirii divine. Aceste tesaturi din sfere ceresti erau pline de daruri pentru cele doua tari. Apele intunecate……..s-au zvarcolit de mai multe ori apoi valurile s-au linistit………doua chipuri de lumina privindu-se ca niste copii jucausi.

Cand se vor linisti apele? Am intrebat…Cand veti aduce darul vostru si il veti aseza in braul acesta .. Cu chip vostru de lumina….veti rescrie. Fiti iubire, blandete, unime. Nu judecati. Imbratisati cu lumina.

Ce putem face pentru aceste timpuri? Sa activati frecventele Noului Pamant in voi. Cernerea va continua in acesti ani-maestrii insa lucrarile Unimii, vii in noi-toti vor sustine cercurile de suflete sa faca alegeri inaltatoare. Unii vor pleca altii vor ramane. Fiti iubire, blandete, unime!!!! Sunt razboaiele interioare care capata chip, corpul umbra care graieste, tatal punitiv care e orbit de putere, mama razvratita care isi vrea propria dreptate. Regasiti aceste tipare in voi?

Uff da…Deci propria dezlegare si eliberare a acestor subpersonalitati va aduce si o limpezire …pentru noi-toti.

Un film….se derula cu o viteza incredibila….O femeie-usoara apoi o femeie-luptator apoi o femeie duala, cu chip vrajitoresc si la final chip de femeie-mama care isi imbratiseaza copiii, pamanturile facand pace cu Totul-Una. Aceasta era Ucraina…..trecand prin chipurile ei catre cel limpezit. Am simtit o usurare…….caci de jur imprejurul ei am vazut multe sfinte care prin rugaciunile lor ii luminau chipul. In templul divin toate liturghiile naturii ii atingeau teritoriile…luminand pasii. Trena Ucrainei murdara initial….capata chip de floare.

AzaRa mi-a arat gradina aceasta cum cobora in fiecare tara atingand sufletele. O regasiti in voi …cu florile iubirii, pacii, unimii. Nu va intristati pentru ceea ce vedeti.

Apoi hora florilor mi-a revelat planeta ca o fiica frumoasa care avea vesminte rupte ….doar chipul ii era frumos, radiant. Spirala bucuriei i-a atins mainile…..apele au spalat-o, vesmintele i-au fost reparate de toate prezentele. Aici in aceasta gradina liturghiile florilor……reparau chipurile, redandu-le frumusetea initiala. Ce se strica in timpul zilei…se repara in timpul noptii, in trena preoteselor caci noaptea este yin, a divinului feminin, la aceasta lucrare participant toate tarile, intreaga planeta.

M-am apropiat cu intentia de tara noastra- fiica…..Era simpla, frumoasa……in vesminte aurii-verzi. Avea un cos cu daruri ……O mana zambea si alta era legata de multe blesteme. M-am apropiat vrand sa vad…..mana ei vatamata. Un sarpe rosu a incercat ….sa ma muste…apoi cheamand toate triunghiurile de lumina am vazut ca erau multi, foarte multi serpi, scorpii, capetenii, balaurii. Cine nu vrea sa se vindece….aproape am strigat? Cine?

O voce trista mi-a raspus…chiar voi. Voi ati legat-o cu neincrederea, patimile, lacomiile voastre cu toate pactele intunecate. Voiiiii…….si acest voi…….facea ca florile sa nu mai fuzioneze.

O durere surda m-a strabatut…apoi am cerut indrumare. Maica, Maria Magdalena, Regina Maria…. toate prezentele divinului feminin au inaintat catre ea…privind mana vatamata legata prin fire rosii de multe aratari. Am chemat sufletul RaMaNiei…si am inceput cu maini de lumina…sa o dezlegam. Algoritmii ceresti veneau ca o tesatura de lumina spaland mana ranita, legata, uratita. O ploaie de sfere ii mangaia sufletul, apele divine…..linistind tumulturile ei. Mai multe imagini…se derulau…..tradari, pamanturi vandute, comori duse departe, minciuni, conducatori lacomi, pacte intunecate facute de lideri, promisiuni. Se desfaceau de pe mana ei entitatile….si plecau……lasand cateva urme…care apoi se stergeau atinse de spirala bucuriei. Hora de flori s-a activat de jur imprejurul ei, preotesele spalandu-i chipul cu lucrarile lor. Cununile au impodobit-o, rochiile de lumina au imbracat-o, noi daruri i s-au asezat in Cupa. Am privit chipul ei graitor si apoi am vazut Preotesele…….luminandu-i Drumul. AzaRa imi spuse…In acesti ani-maestrii…..veti atinge chipul tuturor tarilor cu darurile unimii. In timp granitele vor disparea, spirala iubirii atingand Totul. Noul Pamant se dezvaluie prin norii acestui timp. Il veti gasi in voi unind Noul Cer de Noul Pamant. Iubiti ce este asa cum este si calatoriti in Templul Divinului feminin pentru a primi buchetele de flori-virtuti. Cu trena luminii veti aduce prin pasirea voastra….Iubire, Bucurie, Unime.

….

La cat mai multa bucurie, dragelor!!! In energia nelimitarii sa va activati chipul de lumina!!!!