Procesul de formare a caracterului dureaza foarte multe vieti si el este sustinut, hranit de lumina.

Ce valorizezi in viata? Daca la aceasta intrebare raspund chakrele inferioare, atunci valorile tale vor fi banul, competitia, cariera. De obicei asa raspund spiritele tinere.

Atunci cand esti conectat la Centrul tau si prezent in divinul din tine, valorile tale sunt virtuti care te ajuta in procesul de indumnezeire. In valsul cu Cerurile si cu Pamantul, caracterul este sa spunem capitanul de vas nu comandatul si el este atent la atitudine, valori, deschidere.

Caracterul se dezvolta cu usurinta in centrul trinitatilor radiante descrise sa spunem de armonie, iubire, iertare sau altele care te cheama in fiecare etapa.

Daca vii in aceasta viata cu o atitudine de printesa desi acum ai ales sa fii femeie de serviciu, acest aspect e de dorit sa fie rescris in unime, cu multa iubire, smerenie, drag.

De asemenea daca valorile tale sunt specifice unui calugar insa ai ales sa fii tata de familie, partener, sot, e de dorit sa le schimbi in interiorul tau altoind verticala caracterului cu alte intelegeri.

In lumina, caracterul este tulpina copacului care suntem. Si fara aceasta verticala frumos sculptata de constientizari,valori si atitudini copacul care suntem e posibil sa nu ne sustina in furtuna provocarilor.

Caracterul isi are radacinile in alte vieti pe aceasta planeta sau pe altele si se desface catre n posibilitati sustinand coroana darurilor atunci cand este plin de lumina.

Triunghiurile de valori  descriu pentru potentele noastre, gradini de lumina in care fructele se desfac hranind totul.

Un caracter meschin nu poate sustine clarvederea insa un caracter integru, da.

Nu uitati: schimbarile de caracter presupun multa lumina si un efort volitiv puternic, constient, sustinut.

E posibil ca o valoare semanata in multe vieti sa-ti mai dea inca de furca de aceeea rescrierea ei uneori iti poate lua luni, ani, o viata. De ce?

Pentru ca uneori radacinile valorii sunt puternice si poate stapanul inca nu vrea sa renunte la ea sau nu are lumina atat cat e de dorit pentru aceasta schimbare.

Altoind caracterul energetic cu multe initieri, lucrari de lumina, valsuri cu triunghiurile schimbarii, el va sustine rodirea noastra, deschizandu-ne portile intelegerii.