M-am trezit in soapta zilei in viul sufletului cu mirosurile marii, tata aproape(  el a plecat dintre noi acum mai bine de un an) si un dor plin de SENS. Cautam sa aflu traducerea numelui meu in Unime si anumite date care disparusera candva se activau pe ecranele computerului cosmic, cu repeziciune, fosnet, pentru a fi in bucuria lui Acum, cunoscute.

Am privit Sfera in care se afla mama mea pregatita de nastere in Ramania, la  Medgidia apoi sfera in care se afla tatal meu la Capul Bunei Sperante ( punctul cel mai sudic al Africii) si am vazut ca cele doua sfere se uneau intr-un triunghi alb de lumina cu Marea Sfera Centrala in care se afla Triunghiul Divin format din Mama, Tata, Fiu, Fiica. In centrul acestei geometrii a avut loc nasterea cosmica apoi am vazut-o pe mama aducandu-ma pe lume si ursitele soptind in grai ceresc, Si Dumnezeu a grait fiicei sa deschida Cerurile si sa aduca Buna Speranta.

Acesta ii este Numele. Apoi am vazut cum au venit ingerii sudului si am inteles de ce in Bucuresti si in Ramania am slujit la Sud ( in cruce sudul fiind fiul, fiica). Acesta a fost darul care a venit dinspre Tata si apoi am vazut ingerii estului si am simtit energia maicii care cu bratele ei dragi m-a insotit peste tot. Creativitatea, Scrisul, Contopirile mele cu Rasaritul, Initierile, Atelierele, Calatoriile in Dobrogea si in Estul Planetei toate se asezau pe bolti de lumina, aratandu-mi drumul interior.

La centru cand nasterea cosmica s-a facut pe cercuri de lumina i-am vazut pe toti fratii mei neintrupati care au participat in dar la aceasta venire.

Si am realizat inca o data ca nasterea in Sine este un eveniment cosmic la care participa Triunghiul Divin si multe alte triunghiuri de lumina, Planeta, Familiile de lumina, Universul intr-un vals ceresc, animat de orchestra divina, in taina, spiritul fiind haruit cu multe daruri.

La fel se intampla si cu nasterile de planete sau tari.

Am cautat sa aflu cum s-a nascut Ramania si am descoperit ca sunt 12 triunghiuri care stralucesc unindu-se in Ra ca 12 petale glasuind. Si fiecare triunghi este o corespondenta in Unime care se face intre Ramania si ale zone ale planetei si Universului in Sfant Numele Tau.

E un pamant vechi si nou Romania al carui nume se traduce in Unime astfel….Si Dumnezeu a grait fiicei sa deschida Cerurile, si sa aduca in hora lui Ra, toate tarile, in Unime Stralucind in Impreuna Una.