presupune prezenta in divinul din tine, deschidere, bucurie in Sfant Numele tau. Comunicarea nu se face doar pe orizontala ci si pe verticala. Pentru a trai aceasta comunicare limpeziti-va sufletele. Intrarea in trialog presupune conlucrarea cu triunghiurile divine. Simbolul este acesta: o cruce imbratisata de o spirala radiind din unul sau mai multe triunghiuri de lumina.

Nu exista Comunicare in Unime fara Iubire si Iertare. Aceasta comunicare poate fi facuta si fara cuvinte. Glasuind intr-unul sau mai multe triunghiuri trezitoare veti simti puterea radianta a acestei Comunicari.

Privind cu ochi tainici Cina cea de Taina veti intelege ca aici a inceput Comunicarea in Unime in Recunoasterea noastra ca Fii si Fiice intre Domnul.

Si daca la inceput culegeti intr-un mic asalt al Cerurilor doar cateva unitati de Sens din aproape in aproape cu ingerii si ghizii alaturi, toate comunicarile voastre vor capata SEMNIFICATII.

In adevar aceasta Comunicare se face pe Spirala Inaltarii, in valsul Sferelor.

Cand ca apropiati de Cineva oricine ar fi el, limpeziti-va in Triunghiul Iertarii. Apoi chemati ghizii Comunicarii in Unime si aduceti in teritoriile recunoasterii,  intrebari de lumina, raspunsuri transformatoare.

Comunicarea in Unime nu este apanajul Inteleptilor ci aceea descarcare a Cerurilor in Cupa care Suntem, onorand Omul in toate ipostazele lui.

Cand sunteti in dialog, ego-urile se aprind sau se joaca cu mastile, cand comunicati in Unime, Triunghiurile divine isi dezvaluie Maretia ajutandu-va sa va uniti cu Totul in Sfant Numele tau.

Comunicarea in Unime apare in Somn, Trialog, Ateliere Conective, Initieri, Revelatii, Calatorii Spirituale, Spatii Conective, Familii de Lumina.

Cand accesati versurile divine chiar si cel mai iritat sot va va raspunde din Centrul Lui.

Incercati sa Comunicati mai intai cu Voi si apoi extindeti aceasta comunicare catre Tot si Toate. Scuturati-va de falsele imbracaminti numite Victima, Calau, Controlor, Nedreptatit, Tap Ispasitor, Distant, Atotstiutor.

In dragul regasirii Comunicarea in Unime se face de la Centru la Centru in Sfant Numele Tau.