Sunt multe provocari peste care credem ca nu putem trece: tradarea, hotia, minciuna, infidelitatea insa orice vine  in viata noastra este doar o proba a destinului menita sa ne dezveleasca puterea interioara, stralucirea, maretia Omului cu O mare. Cand spunem a trece nu inseamna ca cedam din valorile noastre, sa incepem sa baltim cu cei care incalca legea divina, sa ne murdarim acceptand o nestralucire sau sa aplaudam faptele cu f mic.

Aceasta capacitate de a trece este formata dintr-un triunghi trezitor altul la fiecare fiinta umana, trei nuclee de lumina care va sustin sa dezlegati un nod existential si sa va mutati pe un alt etaj de intelegere, transformand suferinta in aur spiritual.

E posibil sa aveti nevoie de intelepciune-discernamant-iubire, caldura-generozitate-iertare, acceptare-bucurie-rabdare, pace-deschidere-unime, avant-zbor-creativitate, incredere-frumusete-sinceritate unul sau toate, activate in diferite momente ale trecerii ca un culoar sau trei chei care va conduc sa deslusiti un mister incredibil despre voi insiva.

Cand un eveniment da buzna in viata voastra incalcand o valoare sau o credinta la care tineati foarte mult, intrebati-va ce parte din voi a atras aceasta experienta, cum puteti atinge diamantul acestei situatii si cum poate deveni el varf de triunghi pentru voi?

A trece inseamna a lasa durerea sa plece insotindu-va cu unitatile de Sens pe care ni le dezvaluie povestea, a ne rotunji, a intelege, a face valsul vietii mai amplu, mai frumos, mai stralucitor.

Nu trebuie sa spunem te-am iertat insa abia astept sa-ti reprosez ceea ce ai facut sau am acceptat stransa de situatie sa ramanem impreuna insa ma voi razbuna la momentul potrivit.

Contractele noastre sufletesti ne dezvaluie teme de viata ale caror daruri si varfuri de munte nu le putem vedea daca nu trecem prin experiente, provocari, situatii complexe. Putem ramane blocati in criza din 2008 sau in divortul din septembrie 2017 sau in arestul colectiv din primavara lui 2020 insa putem alege si sa trecem prin toate furtunile vietii activand soarele christic interior.

Daca credem ca am scapat de o tradare, tradand si noi ….am reusit doar sa ne pacalim. Raspunzand pe legea veche dinte pentru dinte, experinta se va repeta pana cand vom activa triunghiul corespunzator dand glas, varfului de munte ale acelei teme.

Intrebati-va in fiecare situatie dureroasa, ce parti din voi, raspund?! Aroganta-dispretul-rigiditatea, neacceptarea-nerabdarea-neiubirea, neincrederea-retragerea-fuga, agresivitatea-mi se cuvine-razbunarea? Acestea sunt modalitatile vechi, batatorite, care nu va ajuta sa absolviti tema si clasa vietii.

Inainte de echinoctii si solstitii rasfoiti cu responsabilitate temele de viata si probele destinului care v-au fost date.  Lunile de trecere sunt martie, mai, septembrie, noiembrie. Cautati sa spunem in triunghiurile toamnei, sustinere la Arh Mihail-Gabriel-Sf Parascheva sau la Ana-Maica-Ioachim sau la Sf Andrei-Grigore Decapolitu-Sf Dumitru.  Ce intelegeri se aseaza in copacul interior? Ce dezveliri apar? Ce roade se arata?

Toamna este pastorita de Arhanghelul Mihail cel care separa roada de pom la timpul potrivit, vara este sustinuta de arh Uriel, primavara de Rafael si iarna de arh Gabriel.  Ca sa fim plini de fructe in noi si in cuplul nostru nu trebuie sa uitam efortul pe care e de dorit sa-l facem zilnic. Ce parti din noi se razboiesc? Ce nu accept in mine si in ceilalti? Ce subpersonalitati nu vor sa faca trecerea in lumina? La ce e de dorit sa renunt ca pretentii, asteptari, pretiozitati, egoisme, impietriri ca sa fac Trecerea?

Ce imi spune acest echinoctiu? Ce porti de intelegere deschide in mine?

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice