este asemeni unui flori care isi lasa petalele sa fie aurite de Soare. Nu deschiderea plina de judecati, comparatii, scenarite ne apropie de Centru ci valsul cu Totul, simplu, firesc, cald care anima teritoriile interioare ajutandu-le sa cuvanteze in Sfant Numele Tau.

O finta deschisa radiaza de frumusete, caldura, drag pentru Tot si Toate. Ea primeste unitati de Sens prin toate provocarile vietii, fara sa se planga sau sa caute cauzele in exteriorul ei. Intelege ca Rostul fiecare Experiente este deja acolo in interiorul ei in triunghiul de restante pe care tocmai l-a rasfoit.

Deschiderea in Unime presupune acceptarea Trinitatii care suntem si a tuturor cercurilor de lumina formate din fratii nostri intr-un spirit care ne ajuta sa recunoastem Valsul Sferelor si sa-l Traim Intru Totul.

A fi deschis inseamna a accepta neconditionat ceea ce Centrul ti-a adus ca Exprienta, Provocare, Situatie, probe de recunoastere dar si de evolutie in Sfant Numele Tau. Deschiderea poate fi hranita cu ateliere conective, initieri, meditatii, calatorii spirituale, carti din lumina, trialoguri.

Lasati florile clipei sa fie mirosite de prezenta Voastra. A fi deschis in Divinul din Tine inseamna sa dai Voie Cerurilor sa cuvanteze in CUPA CARE ESTI.

O buna deschidere in Unime se traduce in participarea la trialog, ateliere, calatorii spirituale, initieri dar si in conlucrarea cu familiile de lumina pe teme ce tin de orasul in care te-ai nascut, tara, planeta, univers.

Deschiderea foarte mica ne restrictioneaza si nu ne ajuta sa ne facem misiunea pentru care am venit, deschiderea foarte mare ne sprijina cresterea, generand salturi pentru noi si ceilalti in Sfant Numele Tau, deschiderea totala sustine fuziunea cu Totul si este in Unime, Recunoasterea Omului Indumnezeit care ESTI.