Capacitatea de a materializa in Unime uneste potentialul cu manifestul in Sfant Numele Tau. Ea nu se refera la a avea mai multi bani ci la a traduce Contractul Divin, dand glas tuturor darurilor. Materializarile in Unime respecta legile, tainele, drepturile divine. Ele se deschid la Centru in triunghiul Mama-Tata-Fiu, Fiica, dezvaluind Maretia Omului in actul cocreatiei. In Unime toti ghizii nostri conlucreaza la a materializa ceea ce este relevant pentru evolutia noastra si la a spiritualiza ceea ce este grosier. Materializarile in Unime au acceptul Sfintei Trinitati, desfacand in Om… Bucuria, Dragul, Frumusetea.

A materializa adica a cobora in planul acesta, un dor, o chemare, un talent este in adevar o recunoastere a Puterii care Suntem. Urcand Muntele, Pamantul ne raspunde. Materializarile in Unime sunt facute spre Binele cel Mai Inalt al Tuturor, nu sunt dorinte in actiune, ci revelatii, activari ale Contractului Spiritual, reamintiri, lucrari inaltatoare. Atunci cand pregatirea s-a facut in Unime si ghidul si grupul lui s-au aliniat Planului, apare Materializarea ca o descarcare a unui film divin stiut.

Fara Clar, materializarile nu se pot face pentru ca ceata mentala si cea sufleteasca intarzie sau chiar opresc manifestarile Unimii. In adevar aceste raspunsuri sunt asemenea unor valsuri pe Spirala Inaltarii: materia urcand, capand Sens, spiritul coborand, indumnezeind lutul.

Visul in Unime este un vehicul de materializare minunat la fel dorul, bucuria, deschiderea, vederea in Viitor si toate triunghiurile potentatoare-trezitoare-translatoare.

Materializarile cu maetrii Unimii aduc la Centru, liniste, drag, frumusete fiind in viul Clipei, recunoasteri ale Maretiei care suntem. Noii copiii ne ajuta foarte mult in Materializare pentru ca ei sunt fii si fiicele Unimii si stiu cum sa aplice legile in exprimarea unui vis. Cand stai in preajma lor simti forta lor creatoare, puterea si dragul cu care imbratiseaza Totul atunci cand materializeaza. Universalitatea acestor materializari ne ajuta sa vedem cum gandul in unime creeaza in mai multe dimensiuni o poveste. Ce vedem este doar reflectarea a ceea alegem sa parcurgem insa de multe ori intentia, dorul si bucuria lor si a noastra creeaza in mai multe lumi, un traseu care ni se va revela la momentul potrivit in toata splendoarea lui.

Consiliul Unimii participa la toate materilizarile noastre dand forma, esentei pe care o traim. In adevar orice materializare e de dorit sa aibă un Sens Inaltator pentru noi Toti.