Cand spun jertfa nu ma refer la a-ti da viata ci doar a a renunta la egoism, atasamente, incrancenari, la patimi si greseli repetate. Imaginati-va ca toate obsesiile noastre ne tin la baza muntelui divin, renuntarile, predarile, acceptarea a ceea ce este asa cum este, sustinandu-ne sa urcam Muntele Christic, varful fiind Unimea, Bucuria, Pacea Divina.

In cuplu fiecare renuntare la o tentatie, la o dreptate, la un al meu, creste puterea cuplului dandu-i o radianta, o frumusete, o bucurie interioara.

Renuntarea nu inseamna moliciune si nici sunt prost ci este o activarea a Frecventei Dumnezeu pentru a vedea Cerul dintr-o experienta.

In familii ….copiii nostri nu sunt invatati sa renunte…ba chiar sunt pusi in competitie, agitati si asmutiti sa obtina totul si cu orice pret si asa mai tarziu descoperim in iarna vietii niste ambitiosi reci sau impietriti cu premiii sau oameni fara suflet parasiti de sotii si prieteni insa cu 5 case si 3 masini.

Capacitatea de a te jertfi modelata de spovedanie, impartasanie, limpezire, purificare, acceptare, iubire neconditionata este cea care deschide Altarul Divin, reveland Chipul Christic al Cuplului, al Familiei.

Suntem Graalul tau, Doamne

Coboara in noi,

Rescrie prin noi,

Suntem Una cu Tine.

…..

Ca sa simti bucuriile jertfei…… incepe cu mici limpeziri lunea, miercurea si vinerea. Eliberati sabotori mentali, emotionali. Activati spirala intrebarilor: Cine sunt? Ce parti din mine tipa? Ce subpersonalitati sunt la carma cand sunt furios? etc. Obsnuiti sa va faceti iertarile fata de Tot si Toate, curatand drumul catre celallat, catre inima cuplului. Apoi lasati o raurire divina sa curga.

Sunt Liniste

Iubire,

Bucurie,

Drag si Implinire,

In Sfant Numele Tau.

….

Va propun un mic exercitiu pentru a va activa capacitatea de jertfa: Desenati o cruce. Pe orizontala asezati toate dorintele. Pe verticala puneti intrebari: Ma sustine in evolutie dorinta x? Ma ajuta sa devin om frumos dorinta y? Se pot transforma aceste brate in insasi Graalul interior, in aripi de lumina? Cum percepeti acum corpul dorinta?

Dupa ce am activat buchetul de forte care descriu jertfa: renuntarea, bucuria, Faca Se Voia Ta, vom trai starea de jertfa, o unime radianta in care divinul din noi se intalneste cu divinul din Tot si Toate.