Dintotdeaua am fost fascinata de candelabre, de centrul saloanelor sau al bisericilor acolo unde in toata splendoarea lor ele straluceau luminand totul. Privindu-le cu atentie am vazut ca au trei brate sau sunt cu cerc radiant cu noua sfere sau cu noua lumanari la mijloc avand in miez ceva special, ca o rodire, un fruct sau o sfera.

Peste timp am inteles ca aceste jocuri de lumini sunt o sinteza a noastra a omului stralucind la centru catre tot si toate.

Aceste candelabre in biserica au deasupra cupola cu ochiul divin privind sau sfanta trinitate glasuind astfel ca mesajul lor e foarte clar: conectat la Centru, Omul poate radia marturisind in Unime, Frumusetea care Este, Iubirea care Este si Tot ceea ce este in Sfant Numele Tau.

Si totusi de ce Omul in templu se aseaza in dreapta sau in stanga lasand doar preotul sa glasuiasca de aici, ca si cum el nu ar merita, ca si cum el nu ar fi pregatit pentru corespondenta directa cu divinul din el.

Incercati sa mergeti intr-o biserica sau intr-o manastire care va este draga atunci cand nu este slujba si asezandu-va la centru, glasuiti in Unime, mantra proprie, rugaciunea care va cheama, ceea ce simtiti. Ce vine in Cupa care Sunteti?Apoi lasati aici in mare bucurie din darurile voastre. Veti creea un candelabru cu straluciri ceresti care va va atinge sufletele deschise in minunea de a fi Una si Impreuna in Toate.