Cand cultivam curatenia-iubirea-predarea sau bucuria-intelepciunea-clarul sau frumusetea-creativitatea-smerenia sau blandetea-rabdarea-harnicia sau recunostiinta-compasiunea-bunanatea. Pe scurt in toate treimile formate din virtuti. Stiu ca foarte multi oameni isi cauta vocatia insa nu sunt dispusi sa faca anumite jertfe ce tin de asteptari, conditionari, dorinte, alegeri pitice, credinte limitative, atasamente. Si vor cu mobilierul vechi si plini de miasme sa atraga niste entitati ceresti care sa le aduca un dar inalt, maret, altfel …..care sa dezvaluie o unicitate frumoasa, perfecta, radianta desi casa interioara este plina de eu merit, eu vreau, sindromul printesei, nemultumiri, suparari, neacceptari, orgolii, atasamente, vise desarte.

Imi amintesc de un om frumos care si-a dorit sa afle care este darul lui si a postit 21 de zile pana cand harul picturii a coborat in structuri dezvelind o unicitate smerita, frumoasa, fara precedent. Iar acum picteaza Cerurile cu penelul pamantesc…reveland lumea de dincolo de val. Si nu doar ne-o arata, pictura lui e vindecatoare, trezitoare, inaltatoare.

Undeva in jurul varstei de 18 ani dupa un an de boala si un vis initiatic am inceput sa merg foarte des sa manastirea Frasinei. Acolo am inceput sa postesc pana in apus lunea, miercurea si vinerea. Imi pierdusem darul scrisului in jurul varstei de 12 ani insa in clar…. alte vieti, intelegeri pline de talc si reamintiri inca mai vibrau in centrul meu. Dupa 9 luni de nevointa mai multe treimi au grait: flowul-clarul-scrisul conectiv, bucuria-intelepciunea-smerenia, predarea-unimea-Gratia. Coborasera si odata cu ele scrisul avea in freamat si mai puternic. Studentia mea se contura intr-un triunghi incredibil: scris-Frasinei si post. Si asa mi s-a dezvelit Calea.

Imi amintesc ca in jurul varstei de 22 eram suparata pe Psihologia clasica si pe Educatia veche si tanjind dupa stiinta initiatica am activat o Trecere. A venit cu ajutorul unei meningite insa in clarul sufletului a fost o descarcare a contractului meu spiritual, o reamintire puternica. La aterizare stiam ca voi impleti pedagogia si psihologia cu spiritualitate cristalizand educatia noua. Inca nu stiam cum….insa scrisul, postul, dezlegarile din Frasinei ma ghidau intr-un fel minunat dezvelindu-mi in preajma copacilor, soarelui, pamantului….unitati de Sens pe care le stiam dar care prin scrisul conectiv capatau grai. Nu intuiam cand le voi publica insa …se asezau in raftul interior daltuind Frecventa Om.

In jurul varstei de 27 ani am spart coaja de ou si am inceput sa impletesc Psihologia organizationala cu cea a Centrului insa …cu adevarat am avut curajul sa dau grai site-ului Frecventa Om si cabinetului ….mult mai tarziu.

Nu exista vocatii mari care sa se activeze in case murdare si nici misiuni inaltatoare care sa aterizeze in suflete mici.

Incepeti cu o curatare frumoasa pe care sa o faceti in voi, Arahanghelul Mihail( pastorul toamnnei) ghidandu-va in procesul dezlegarii, eliberarii, activarii in unime a razelor voastre christice.

Luati o coala de hartie si scrieti:

Renunt la….si notati tot ce vine…..: la asteptarea X, la supararea Y, la sindromul printesei, la dorinta Y etc

Si apoi incheiati cu: si ma dezleg de toate acestea cu ajutorul Arhanghelului Mihail.

Apoi scrieti pe o alta coala de hartie:

Aleg sa…..

Aleg sa….

Aleg sa…..

Si la sfarsit Predau toate acestea Arh Mihail si Divinului Trinitar

Aleg sa ma predau si sa slujesc in Sfant Numele Tau.

Fixati pentru noile alegeri un triunghi de virtuti care sa va ghideze. Sa spunem: Iubirea, Rabdarea, Smerenia sau Balndetea, Intelepciunea, Bucuria.

Ce vocatia s-a activat? Ce chemari s-au conturat pe Cale? Ce initiative au revenit? Ce bucurii va anima sufletul?

Va invit azi incepand incepand cu ora 11 00 la un atelier dedicat Darurilor, Vocatiei, Caii precum si in doua calatorii activatoare de daruri ….cea din Tinutul Luanei( 28, 29 sept) si cea care impleteste manastirile, cu rugaciunile si triunghiurile divine ( 4-6 oct, Trovanti, Pesteri, Manastiri).

Inscrieri: samaraniablog@gmail.comfrecventaom@gmail

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS