Multi oameni cred ca dupa un curs de samanism sau reiki isi pot da demisia din HR sau avocatura si se pot apuca ei insisi sa dea initieri sa faca diagnoze sa puna daruri ceresti in reteaua unei case. Informatia e una, cunoasterea e alta iar aceasta din urma pana cand nu se impleteste cu viata si nu devine intelepciune nu sustine darul, calea, marea poveste.

Parcurgeti toate anotimpurile cu darul la care visati. Primavara mergeti la cursuri sau la initieri, vara reflectati, practicati introspectia, udati darul in triunghiuri de virtuti, toamna manifestati-va recunostiinta pentru darurile celorlalti si bucurati-va de gustul darului vostru impartindu-l neconditionat cu ceilalti iar iarna cand cunoasterea s-a impletit cu intelepciunea si iubirea puteti naste un centru holist sau o gradinita fara sa fortati iesirea proiectului din burta mamei divine.

Daca va grabiti sa va dati demisia si apoi descoperiti ca nimeni nu vine la cabinet aceasta inseamna ca inca nu sunteti copti ca sa emiteti ca dezvelitori-graimi divine-sustinatori sau ca ghizi-canale-traducatori ai lumilor subtile. Darul nu inseamna facultati ci el se configureaza adeseori acolo unde exista curatenie-smerenie-predare sau bucurie-pace-intelepciune sau blandete-recunostiinta-frumusete. El nu asculta de diplome ci de luminitele interioare. Cand Arh Mihail a separat darul de pom si vi l-a asezat in suflet abia atunci puteti incepe sa emiteti la inceput oferindu-l asemenea unui copil pur, cald, frumos care isi imparte jucariile fara asteptari-conditionari-proiectii urmand ca apoi darul sa va ghideze aratandu-va care este suma din dreptul vostru divin pe care o puteti cere.

Cei care practica lacomia-atasamentul-meschinaria vor observa ca darurile se subtiaza, curgerea nu mai este puternica, pleaca din puteri, apar palatele dar si bolile cei care se predau iau cifra minima sau optima, Cerurile ii inmultesc aducandu-le pe langa oameni frumosi si alte initieri venite pe cale nemijlocita sau intelegeri sau bucurii ceresti.

Si da nu va atasati nici de daruri nici de bani nici de roluri nici de viitor pentru ca toate se pot schimba.

Practicati predarea-bucuria-smerenia. Daca primiti doar 3 cursanti in loc de 50 la curs multumiti iar daca vin 15 mai mult decat cei 12 pe care ii aveati la cabinet programati intr-o zi la fel fiti recunoscatori si dati slava.

In fiecare saptamana daruiti la trei oameni din darul vostru. Fie oferiti 3 sedinte gratis sau 3 initieri sau 3 plutiri la samadhi fie doar o felie din dragalasul tort. Daca ati facut o lucrare trinitara ( curatare-regresie-initiere) puteti sa oferiti regresia ca dar.

E adevarat ca multi oameni cand primesc ceva gratuit nu-l mai pretuiesc insa ingerii darului va vor ajuta sa gasiti terenul potrivit unde cadoul vostru se poate inmulti.

Darul ne aduce implinire cand noi suntem plini de Dumnezeu. Cand radiem sincer, cu iubire si blandete darul nascut in acest triunghi ne deschide portile si pe cele financiare si pe cele ce tin de calatorii, job, oameni.

Cand ne grabim fara iubire, intelepciune, bucurie sa facem bani din dar …..puterea, cunoasterea, darurile scad.

Exista un anotimp propriu in care ne deschidem ca ghizi-flori sau ghizi-sori. Trezia inseamna in lumina constientei cu Dumnezeu alaturi. Desteptandu-ne florile interioare au nevoie sa se coaca sa devina roade si abia cand au cazut din pomul christic si se saruta cu pamantul pot fi luate si puse la masa unimii pentru a atinge sufletele.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!