Inainte sa plec pe Camino am sustinut un atelier dedicat Fiilor Unimii si tuturor cavalerilor din toate timpurile care au participat la constructia Ierusalimului celest dar si pamantesc. Pastram in structuri lucrarea, Gralul viu, bucuria regasirii, coroana cu care se uneau timpurile, darurile.
Cand am pasit in versul divin al drumului am simtit ca lucrarea se va face altfel nu atat pentru a primi eu ceva si familia mea cat pentru a lasa la masa unimii in centrul catedralei acolo unde pelerinii se opresc dupa un lung drum, daruri pentru noi toti si insasi Graalul.
(Sigur aceasta lucrare s-a facut prin noi si prin multi alti unificatori.)
Au existat multe file pentru acest traseu fie ca erau sangeroase, fie ca erau habotnice, fie ca activau taina recunoasterii de sine. In adevar pagina Unimii nu era completa desi trecusera multi ghizi si multe canale, reali traitori de Sens parcusesera acest drum rescriind pasii.
Pasind am simtit sa activez crucea inaltarii( imbracata de doua spirale), simbolurile unimii, valsul sferelor si Graalul dand drumul lucrarii cu bucurie, cadura, blandete.
Pe fiecare nod al traseului triunghiurile de lumina s-au activat inspirandu-mi micuta lucrare si ghidandu-ma.
Cand in sfarsit traseul s-a inchis intr-o cununa cosmica minunata am simtit ca marea catedrala este un templu al unimii in centrul ei aflandu-se insasi Regasirea, Unimea, Bucuria de a fi Impreuna-Una.
Nu m-a atins opulenta si nici spatiul rimelat al acestei constructii uriase cat rotundul templului, viul lui, culorile lui aurite dar si purpurii, intrega participare pe mai multe cercuri de lumina a graitorilor Unimii din intreg Universul, bucuria frumoasa a regasirii si darurile pe care fiecare le aseza pe masa, dupa acest drum minunat facut pentru binele cel mai inalt al Umanitatii. Aici in acest loc se afla un punct de intalnire minunat, un spatiu coonectiv, multidimensional, un viu ceresc care atinge atat Planeta noastra cat si alte Planete-Surori care sustin Trecerea si Saltul.
Nu priviti pe orizontala aceasta calatorie …..ortodox sau catolic ci incercati sa simtiti pulsul ei cosmic, Unimea, intoarcerea Acasa, Versul ei Divin.
Am ales sa fac aceasta calatorie inainte de sarbatoarea Crucii pentru ca intuiam ca intreaga lucrare va primi azi in aceasta revarsare se Sens, un talc mai inalt, darurile stranse de toti cavalerii unimii urmand sa se inalte in Sfant Numele Tau atingand Universul, Omul, Totul cu o noua insotire in versul Unimii.
E o transfigurare la care toti suntem invitati in drag ceresc.
Oriunde ati fi azi pe Planeta, vizualizati masa Unimii, insasi Graalul si rugati-va pentru dezvelirea Imparatiei lui Dumnezeu.
Azi vom simti o inaltare a noastra in vers divin, o ridicare de pe un etaj de intelegere pe altul cu multa traire cereasca.
Incercati sa mergeti in parcuri, in locuri luminoase, sa intrati in trialog, sa multumiti, sa iubiti Totul asa cum vine.
Multe bucle emotionale, existentiale se vor desface in unitati de Sens pe Crucea care Suntem atingand Cerurile interioare cu multa pace, frumusete, talc.
In rasaritul acestor clipe, lasati pe masa unimii, daruri pentru noi toti, simboluri, graimi ceresti, rugaciuni, bucurii marturisite.
Acasa este Aici si Impreuna-Una!