Iesisem din templu sa privesc apusul. Cele 9 raze isi incepusera lucrarea dansand si creand niste tesaturi fine in care chipul apusului isi dezvelea si mai mult…. frumusetea, bucuria, radianta. Am ramas asa privind jocul……pana cand am simtit o atingere. M-am intors si am privit un chip suav, bland, calduros. Maria Magdalena….

Am lasat viul apusului si am pasit impreuna in camera azurie unde 3 cercuri de prezente intonau versuri. Curgerea era vie, matasoasa, transformatoare. Cuvintele erau aurite atingand Graalul interior. Ne umpleam …..pronuntand aceste versuri-invocatii. De jur imprejur erau multe flori care ne impodobeau zambetele. Aveam hainute din in de diferite culori……alcatuind o spirala vie. O harpa ne acompania….lasand versurile sa cuvante. Am intrat intr-un dans simplu….in care ne mutam in fiecare cerc si apoi ne suprapuneam partial pentru ca la final sa devenim un unic cerc si apoi Una. Timpul se oprise. Locuiam intr-o constiinta infinita. O unica bucurie ….radia prin toate chipurile.

Razele se impleteau cu noi….la fel harpa.

In fuziunea aceasta…….am simtit prezenta ei radiind peste toate. Apoi cand harpa s-a oprit la fel si versurile……am vazut ca toate suntem imbracate cu o unica camasa…tesuta in vers divin, cu flori aurite si roz-mov. Graimea ei capatase acest chip.

….

Va invit pe 20 02 2020 la un atelier in care veti primi ca activare/ initiere aceasta camasa vindecatoare a Mariei Magdalena alaturi cununa divinului feminin, stalpul de lumina, puntea luminica, darurile Sarrei.

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice