Calea este firul divin care uneste varfurile de munti pe care noi le atingem intr-o viata sau mai multe, acele realizari interioare, salturi de intelegere, bucurii ceresti ce construiesc corpul de slava, corpul christic, corpul de lumina.

Poti avea un serviciu fabulos cu multe realizari exterioare fara sa simti ca esti pe Cale sau poti fii gunoier si pe Cale.

Hranind ambitia si agresivitatea sau supunerea si moliciunea sau neiertarea si neacceptarea, sufletul nostru se innegureaza, caracterul nostru isi pierde radianta, drumurile in destin pe care le accesam fiind lipsite de varfuri de munti, de rodiri ceresti, de deschideri pline de freamat.

Pentru a accesa Calea e important sa renuntam la asteptari, conditionari, proiectii, comparatii, dorinte, suparari, invidii, competitii, conflicte. Incepem cu o mare curatare pe care o facem in triunghiul cu varful in jos, o limpezire…ca si cum ne-am duce in sifonier si am arunca tot ceea ce nu ne ajuta sa evoluam, ne ingreuneaza, ne pune catuse. Doar ca de data aceasta este vorba despre dulapul interior.

Desenati un soare in care inscrieti un triunghi. Numiti aceasta trinitate: Iubire, armonie, pace sau Intelepciune, clar discernamant. Apoi activati din soare mai multe raze. Ex: raza profesiei, raza copiilor, raza pasiunilor inaltatoare, raza banilor, raza parintilor etc

Ce roluri limitative, ce sabotori interiori nu va ajuta sa va simtiti pe Cale?

Scrieti pe fiecare raza, intuitiv…ce simtiti ca nu va ajuta. Ex: rolul de printesa sau credinta limitativa x sau supararea pe destin

Dupa ce ati identificat sabatorii, cereti Treimii pe care ati activat-o in centrul soarelui sa va ajute sa vedeti binecuvantarile deghizate, ascunse ale acestor atractori negativi.

Ce ati aseza constient si conectat pe fiecare raza a vietii pentru a fi pe Cale? Desenati un nou soare cu aceleasi raze. Puneti pe fiecare raza, un mesaj, un triunghi, o alegere. Observati-va in urmatoarele luni. Aplicati modelul triunic de rescriere a vietii bazat pe alegere, asumare, ascensiune. Ce varfuri de munti se configureaza in viata voastra?

Alte exercitii pe care le puteti face pentru a accesa Calea:

 1. Alegeti pentru fiecare etapa, un triunghi de virtuti care sa va ghideze. Activati-l dimineata. Chem/ Invoc triunghiul Iubirii, Blandetii, Rabdarii. Imbracati-va cu el asa cum va luati pe voi o hainuta
 2. Folositi o graime divina proprie. Ex: Sunt liniste, iubire, bucurie, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt( gasiti mai multe pe www.frecventaom.ro cautand articolul intitulat Mantrele Unimii)
 3. Alegeti triunic adica activati fermitatea tatalui, blandetea mamei, creativitatea copilului. Folositi in rescrierea vietii triunghiul format din alegere-asumare-ascensiune. Daca cuvantul ascensiune vi se pare prea puternic activati Integrare.
 4. In fiecare seara rasfoiti faptele zilei. Faceti-va iertarile fata de fiecare om, situatie, grup. Multumiti!
 5. Practicati somnul conectiv si visul initiatic
 6. Luati initieri de lumina: Sf Graal, Sfera Initiala, Raza a opta, Cavalerii unimii etc
 7. Practicati un triunghi al tehnicilor divinatorii care va cheama: Ex: meditatie-contemplatie-rugaciune
 8. Activati spirala temelor, spirala intrebarilor, spirala darurilor( gasiti mai multe pe www.frecventaom.ro)
 9. Cresteti lumina christica cu ganduri inaltatoare, fapte pline de jertfa, sentimente radiante, initieri de lumina, calatorii spirituale, meditatii, contemplatii, rugaciuni
 10. Meditati pe simboluri
 11. Cautati sa descoperiti in orice provocare, aurul celest, invatatura
 12. Intrati in Faca Se Voia Ta.Lasati cheile controlului, Cerului
 13. Urmati chemarile
 14. Multumiti pentru toate lucrurile din viata voastra exact asa cum vin
 15. Ce triunghi de sabotori nu va sustine in evolutie?Care sunt darurile lui?
 16. Contemplati Muntele Divin
 17. Ce daruri va anima? Ce pasiuni va pun aripi?
 18. Activati triunghiul spovedaniei si darul impartasaniei
 19. Invati sa scrieti despre ceea ce simtiti
 20. Impartasiti din varfurile de intelegere pe care le atingeti
 21. Imbratisati copacii. Vorbiti cu Soarele
 22. Sustineti-i pe semenii vostri sa paseasca pe Cale

Va invit pe 30 iulie de la 10 30 la 17 00 la un atelier dedicat Caii. Misiunii. Vocatiei.