A opta chakra este prima chakra transpersonala a constiintei intregului care este si constiinta unitatii. A venit vremea sa ne asumam Calea si sa intrupam constientizarea transpersonala care ne ofera forta de a reveni la unitatea ce se afla dincolo de toate polaritatile( bine-rau, corect-gresit). Acesta este destinul omului cu O mare, adultul treimic, inteleptul, cel care  spargand coaja de ou, traieste nelimitarea. 

A opta chakra este chemarea de a ne reaminti cine suntem cu adevarat. Alegand sa fim aici, in aceasta etapa de trecere din istoria omenirii, ne-am oferit sansa de a implini cel mai inalt scop al sufletului nostru: Sa revenim Acasa unind Cerul cu Pamantul, Cruci divine in Actiune dar si Forte Treimice radiante. 

In ultimii doua mii de ani, am fost dominati de mintea periferica si cumva in interiorul noastru am blamat puterea inimii. Odata cu intrarea in ciclul divinului feminin a inceput procesul de reechilibrare, proces care deschide portalul celei de-a opta chakre a inimii universale. Accesand inima divina, activam fiinta multidimensionala care intelege si isi realizeaza contractele spirituale cu care a venit, implinind vocatia, activand Calea.

Chakra a opta este si „sursa sacrului”. Această chakră se află la câţiva centimetri deasupra capului şi, atunci când este trezită, străluceşte precum un soare, în interiorul Câmpului Energetic de Lumină. Atunci când o persoană îşi mută conştienta în cea de-a opta chakră, işi aminteşte lucruri pe care nu le-a trăit niciodată direct. De pilda cum mergea pe deasupra pamantului in nave-triunghiulare sau cum era preot in vechiul Egipt. Invăţăturile maestrilor care au trăit înainte îi stau la dispoziţie. Vocile lor se unesc cu graiul lui, iar aceşti profesori străvechi trăiesc în interiorul său. Acest centru este legat de domeniul arhetipal, de imaginile originare şi de amintirile care aparţin colectivităţii umane.Aici experimentăm o uniune profundă nu doar cu tot ceea ce înseamnă Creaţie – lucru care se întâmplă si în chakra a şaptea – ci cu însuşi Divinul Treimic. Aceste fuziuni pot avea chipul comuniunii cu Buddha sau a contopirii cu  Soarele Christic sau a unimii cu Dumnezeu. Devenim una cu Creatorul şi percepem chipuril Divinului in Tot si Toate.  

Modelul triunic prin care se exprima Steaua Sufletului este iubirea divina, neconditionata, compasiunea si  altruismului spiritual. Traitorii de Sens au perceput aceasta chakra ca avand forma unei stele, dar cel mai adesea ea este simtita sau vazuta ca o minge stralucitoare de lumina. Uneori este văzută ca un fel de fântână de lumină sau o sferă  aurie. Acest centru este sediul cunoştinţelor dobândite de suflet pe parcursul încarnărilor precedente. El este şi sediul de depozitare al codurilor divine. Activarea sa vine firesc odată cu trezirea centrului Coroanei, Sahasrara, prin meditaţii, rugăciuni sau atitudini de mare iubire şi devoţiune faţă de Divinitate si fata de Tot si Toate.

Fiind un centru legat îndeosebi de vieţile anterioare, aici sunt păstrate toate comorile pe care sufletul le-a adunat, experienţă, cunoaştere, înţelepciune. Accesarea celei de a opta chakre este o chemare a memoriei noastre ancestrale, pe de o parte, dar si o recunoastere a ceea ce suntem cu adevarat, pe de alta parte.

Steaua Sufletului lucrează în bună legătura cu Steaua Pământului, perechea ei telurică, fiind deosebit de importante pentru echilibrarea şi stabilizarea momentelor – cheie din schema vieţii fiecărui individ.

În momentul activării, omul poate accesa talantii dobânditi în existenţele precedente  informaţiile stocate în acea veritabilă bancă de date. Steaua Sufletului este guvernată de planeta Uranus şi de arhanghelul Raziel, păstrătorul misterelor divine. Trezirea acestui centru aduce şi înţelegerea adevăratului sens al Timpului in care traim. Activarea ei este din ce în ce mai des întâlnită, însoţită de semne precum creşterea numărului de sincronicităţi sau coincidenţe pe care le trăim, senzaţii de deja-vu, intuiţie crescută şi simţul unei voci superioare care ne ghidează, vise legate de vieţile anterioare.

Puteti deschide această chakră  activand triunghiul format din  intuiţie-receptivitate-ascultare conectiva sau rugaciune-bucurie-contemplatie sau predare-iubire-unime. Triada sacra este formata din compasiune-iubire neconditionata-unime!

Îndreptaţi-vă ochii deasupra capului, chemaţi lumina Divina în acel loc şi lăsaţi-o să vă umple si sa va ghideze. Aceea este legătura voastră cu misterul Divin. Traiti, iubiţi, imbratisati aceasta Unime.

Deasemenea va invit sa va rugati astfel: Treime in Unime coboara in mintea profunda pe calea intuitiei, visului, dezvelirii, contractul meu spiritual. Ajuta-ma sa ma asez pe Cale, sa-mi descoper vocatia, implinind Voia Ta!

Misiunile noastre traduc crucea care suntem in aceasta maniera: pe verticala sunt lucrarile de lumina, faptele inaltatoare, ideile marete, pasiunile care ne unesc cu Cerurile, sentimentele frumoase, virtutile pe orizontala sunt eforturile pe care le depunem ca sa devenim niste specialisti radianti, valorile lumesti, deprinderile specifice. Atunci cand impletim o atitudine inaltatoare ( verticala crucii) cu competente frumoase ( orizontala ei) spargem coaja de ou si devenim oameni cu O mare, sfere frumoase emitente, sori christici cu radianta lor proprie.

Cand plecam de aici( din viata aceasta) si ne intalnim cu Sfatul Inteleptilor, Domnii Destinelor…ne prezentam de obicei ca falsi dumnezei sau nimicuri. Evaluarile ceresti ( care au loc la fiecare trei nopti) ne ajuta sa rasfoim prin reverie, vis in unime, flow, calatorie interioara, cartea vietii si sa ne dam seama cand ne-am atasat prea mult de orizontala lumeasca trecand pe langa marea vocatie neascultand graiul verticalei ceresti. Starile neplacute care apar dupa aceste intalniri divine ne reamintesc ca ne aflam intr-o bucla existentiala sau intr-un arest de putere sau intr-un destin caldicel. Atunci cand ne onoram temele de viata, implinind misiunea momentana, se contureaza marile daruri si insasi vocatia….cand evitam, blamam, ne atasam de un serviciu caldicel…..vocatia se indeparteaza ea fiind cununa mai multor daruri reamintite sau primite in taina lui Acum.

Calea este firul divin pe care sufletul nostru il recunoaste, misiunea este triunghiul descris de idei inaltatoare, fapte radiante, sentimente luminoase iar vocatia este insasi miezul acestui triunghi felul in care Unind Cerul cu Pamantul, Omul cu O mare se dezvaluie.

Inainte de a pleca din viata dintre vieti ne mai intalnim inca o data cu Sfatul Inteleptilor, repetam alegerile inaltatoare ce tin de Cale, facem anumite legaminte, ne revedem talantii si felul in care ii vom inmulti, ne asumam sa ne implinim vocatia si in felul acesta sa ne onoram contractul de suflet.

Va invit la un atelier dedicat contractelor spirituale pentru a descoperi misiunea pe care o aveti, darurile care va cheama, vocatia, insasi Calea.

Teme abordate:

 • a opta chakra si activarea ei
 • contractele noastre spirituale
 • despre vocatie
 • misiunea momentana
 • cale, daruri, chemari
 • teste psi, abordari pentru a identifica vocatia
 • materializari in Unime
 • aresturi de putere, cunoastere, daruri, profesie
 • sobotori interni in gasirea vocatiei
 • triunghiul format din timp personal-timp profesional-timp familial
 • maestrii timpului
 • cum intram in flow
 • familia divina, familia de lumina, familia de sange
 • pomul vietii
 • reamintiri

Cost? 190 ron( include test, curs, plutire la samadhi sau intalnirea cu patul de cristale, initieri)

Cand? 30 iulie (de la 10 30 la 17 30)

Teste folosite: Decas sau Mind Mi( pentru decas va rugam sa-l completati inainte cu cateva zile de curs).Mind Mi va permite sa va evaluati vocatia punand manutele pe un aparat. Alegeti dvs.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor, Frecventa Om

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com. Avansul este 100 ron pana la data de 24 iulie

Reamintire, bucurie, unime!