In scoala traditionala se poarta superficialitatea pentru ca acordajele nu se fac cu Marele Centru, cunoasterea nu este dintru Adevar, trairile mari nu exista.

Ceea ce ramane dupa fiecare examen este o tandra superficialitate si poate mult orgoliu cu care nu ai cum sa stapanesti valurile vietii de aceea nava ta adeseori este inundata de emotii, vanzoleli ale gandirii, dezordini, regrete, nefericiri.

Intrand insa pe Cale si urmarind farul interior incercati sa lasati aceasta abordare in spate pentru ca orice instrument divin, tehnica, sistem, indrumare nu pot fi aprofundate, intelese, traite daca va apropiati si apoi fugiti de ele, gustati si apoi le aruncati, le comentati fara sa le cunoasteti inaltimile, intrati un pic in poveste insa nu aveti, rabdare, intelepciune si mai ales profunzimea de a sta pana la capat de a cunoaste invatatura, finalul, pilda.

Citind fruntile oamenilor ca niste harti ceresti, intuiesc pana unde le este zborul, unde se va face aterizarea.

Si chiar si asa…..cu anumite limite….puteti deschide usile interioare, cerand cu smerenie, bucurie si drag, cunoastere si recunoastere, patrundere si intelepciune in vers divin pentru noi toti in Impreuna-Una.

Credeti ca altceva decat cupa cunoasterii va poate implini?

Si daca v-ati raspuns la intrebare atunci pregatiti-va zilnic pentru ospetele ceresti venind in rochii de lumina si nu cu pretentii, ambitii, interese lumesti.

Calda superficialitate alimentata de strada, televizor, scoala traditionala poate fi transformata in bucurie de cunoastere, patrundere si sens, fiind tot timpul in lucrare, viu si deschis, aprins de chemare.

Nu trebuie sa va construiti un ritual tesand in voi tot timpul triunghiurile trezitoare, mantra proprie, initierile primite ci e de dorit sa va deschideti ca o cupa si sa primiti ambroziile ceresti cu drag, iubire si rabdare iar daca sunteti chemat sa slujiti sa fiti prezenti in lucrare, cu  patrundere, viata, intrebare contribuind la marele templu, in adevar, stralucind….

In marile tesaturi ceresti, firul, culoarea, modelul se schimba iar voi daca sunteti tributari pasilor, atasati, plini de pretentii, cantonati….nu vcdeti tabloul, nu simtiti pasii, sunteti in afara valsului.

Incercati sa fiti sinceri cu voi si veti simti cata harnicie aduceti in marea lucrare, cata patrundere aveti pentru tot. Si nu continuati la fel avand pretentia ca realitatea sa fie altfel ci intrati in miez si schimbati cu determi nare fiind Una cu Totul si patransi de Ceruri si Chemare, fara pretentii, vii in lucrare.

Mergand pe covoarele ceresti in bucuria strazii veti sti ce sa faceti pentru toti cu plin, profunzime si drag de lucrare.