Ma simt coplesita sa citesc, recitesc dar mai ales sa ii simt in lucrare pe cei care nu mai sunt in trup aici dar care ca niste faruri ne lumineaza Drumul, boltind Intelegerea, Stralucind in Impreuna-Una, Unind Lumile intre Ele.  Ei sunt Omraam Aivanhov, Baird Spalding, parintele Arsenie Boca, Constantin Brancusi, Mihai Eminescu, Nicola Tesla, P Deunov, Lucian Blaga, Leonardo da Vinci si multi altii. Si nu i-am separat dupa tara sau specializare ci i-am lasat asa in Unime, pentru a ne bucura sufletele fara etichete prea multe.

Daca admirati pe unul dintre ei si vreti sa va activati darul sau darurile atunci alcatuiti o trinitate formata din trei moase(si Maestrii ai Unimii) si conlucrati cu ea, scrind conectiv, meditand, contempland.

Ei va pot sprijini in a va dezvalui darurile si a le creste frumos, smerit, discret cu drag fata de tot si toate, marturisind prin el, Unimea care Sunteti.

Un dar care nu indumnezeieste se pierde, se topeste, un talent care nu atinge mai multe suflete, nu inalta.

Daca ii priviti pe cei de mai sus cu ochii sufletului veti simti ca ceea ce ii apropie e trinitatea radianta din ei, Mama, Tatal, Fiul, fiica si apoi Darul, mai intai e Divinul care glasuieste si apoi Talentul. In adevar ei sunt Maestrii care unesc sufletele intre ele si apoi poeti, scriitori, inventatori, preoti ai desteptarii noastre.

Va astept in drag mare pe 22 oct pentru a accesa impreuna Geniul si a marturisi in Unime, Trinitatea care Suntem.