Fiecare călătorie inițiatică iti dezvăluie talcuiri/sensuri dand glas din memoria spirituala contractelor individuale/colective pe care ni le-am asumat în fata Bătrânilor. Și dacă te vei deschide vei întâlni in taina regasirii înțelepciuni din Sfera-Copil, trairi din Sfera-Mama și salturi de intelegere din Sfera-Tata. Si astfel mergând în Bucegi sau făcând Camino, întoarcerea acasă este Vie, presărată cu multe Adanciri intregind Omul, Povestea lui, Unicitatea. Așa primim…. stările paradisiace…de întregire, unire, fuziune cu Totul-Una din Sferele Inalte.  

Pregatindu-ma pentru Fatima, Compostela si Sintra am simțit triadele călăuzitoare: Maria-Magdalena-Sf Ilie-Sf Ștefan, Sf Ioan-Sf Iacob-Mama Divina, Sf Ioan Rusu-Sf Efrem-Sf Nectarie dar și revarsarile de cunoașteri care se activau în Cupa Interioara. Sunt bucati din drumul interior ce ne dezvaluie în Adevăr, Soarele care Suntem. Si am perceput ca fiecare dintre participantii care vor merge in Portugalia (11-18 august 2023) l-a mai facut de cate 4 ori activand în el Crucea acum venind timpul sa experimenteze si cele trei cercuri de lumina, Intregirea, Intoarcerea Acasa, Unimea.

Ati mai fost aici…spuse AraN acum doar așezati anumite piese din marele puzzle. Unii vor veni cu energia tatălui, alții cu energia mamei, alții cu energia fiicei sau a fiului. Și la final veți trai Marea Compoziție care presupune mai multe Fuziuni. Și nu veți scapă de Provocări însă este important sa nu va prindeți în supărări sau dureri sau furii ci sa le dați drumul. Veți trece prin toate…..activând măreția Omului cu O mare. 

Sunteti chemati pe Compostela, drumul care deschide porțile pe cercul 3( al copiilor) și pe cercul 1(al tatalui) pentru a aseza in tesatura locului….initierile divinului feminin precum și darurile Maicii. Așa vor cobora multe talcuiri. Și nu e întâmplător ca în triadele dezvelitoare va insotesc avandu-l in centru pe sfântul Ioan Rusu cel care aduce la suprafață cunoașterea băgată sub obroc, dezvelind, vindecând, asezand. Veți decripta, limpezi, revela……pași care au început cu mult timp în urma. Pentru o clipa am văzut mai multe opinci pe un drum vechi, seceta și oboseala și în taina nopții chipurile aceleași chipuri care vor pleca pe 11 august ……eram împreună altfel si totusi aceleasi pe acelasi drum cuvantator. Însă nu v-ați încheiat misiunea atunci de aceea reveniti Acum.

Grădina Maicii activa la Fatima isi deschise porțile și daruri de iubire, de primire, de bucurie …imbratisara Drumul Cernut. Acum ca ființe triunice veți integra alte și alte talcuiri și veți lasă in rețeaua locului daruri care pot vindeca mentalul și emotionalul colectiv.  Și nu sunteți singuri. Cei 144 000 participa la aceasta Țesătură sa fie Implinatoare pentru intreaga Planeta. Vor cobora 8 inițieri de pe cercul 2( al Maicii) lărgind Cupa Inimii. Și veți sti….și chiar dacă se vor stârni dualitati sau separări sau comparații….sa ConLucrati în Unime. Razboaiele vechi se vor dizolva ……..stările Unimii dezvelindu-și Măreția. 

Drum de lumina

Viu Christic și Grădina

În ochiul Trezit.

Am văzut 18 plus 1 sferute luminand ca o hora Drumul și deasupra lor, Cununile strălucind. Camino si Fatima( cruce si spirala) contribuie prin salba de seminificatii, bucurii si integrari ….la Marea Fuziune. Si unii se întorc acasă ….ca fii așezati alții ca mame echilibrate alții ca tati înțelegători și puțini ……..ca ființe triunice. Aici este darul vostru comun de așezare în Treime, de conectare la Soarele interior de dezvelire a Omului cu O mare. Și desi aceasta călătorie a  fost decisa în Sfera Inițială abia acum culegeti roadele pentru a fi…. Omul-Soare, Omul cu O mare.