Sunt multe drumuri pe care le facem pe orizontala, achizitionand placeri si crosetand momente pitice si putine calatorii in vers divin care ne anima interiorul activand atat coloana nelimitarii cat si valsul sferelor. Cele care vin din triunghiul cu varful in jos ( trinitatea inferioara) ne hranesc ego-ul, dand glas orgoliului-dispretului-invidiei sau competitiei cele care vin din chemare, dor, tandra regasire, Acasa sunt ….covoare de lumina care ne deschid porti de intelegere, ne intregesc, ne anima zborurile.

Luati o coala de hartie si desenati imaginar un triunghi de lumina: Ce calatorii va anima sufletul? Ce locuri glasuiesc in voi? ce reamintiri si dezveliri apar?

In linia Frecventei Om alaturi de Triunghiurile Unimii va invit anul viitor in februarie 2018 ( in Thailanda)( mai multe informatii le gasiti pe acest site) iar in noiembrie in Peru.

De ce Thailanda si Peru? Povestea incepe din viata dintre vieti de la impartatirea misiunilor pe care le avem de facut cu totii, grairi divine pe care le urmam cu responsabilitate, iubire si dedicare pentru a daltui Graalul colectiv al acestei planete!

Masurati cu sufletul ce va spune fiecare teritoriu fara sa stiti ce urmeaza. Ce se aseaza in cupa interioara?

Iubire, Bucurie, Avant!