Ma sculasem in noapte ca un soldat care accepta orice chemare pe altarul patriei. E o altfel de toamna cu multe agresiuni care vin pe tara noastra, pe intreg poporul, vizand destabilizarea noastra. Am intrat in vals cu triunghiul, rugaciunea, initierile reiki curgerea dezvelindu-mi lucrarile de lumina pe Ramania, preaminunata noastra tara. Apoi versul divin m-a calauzit sa merg la plutire. Am ajuns la 6 00 dimineata la centru. Cata dulceata are inceputul de zi in samadhi. Sa saluti Totul, plutind!!!! Simti ca participi la un nou rasarit in toate sufletele. Am inceput sa-mi fac iertarile fata de Tot si Toate simtind cum fiecare cuvant vine ca un nucleu de lumina, o sfera, o bucata de infinit curatand drumul pe toate vietile. Ingerii apei, ai sarii, ai iertarii imi dezveleau in n triunghiuri de lumina la mijloc, Recunoasterea de Sine. Paseam in dezvelire, coji grele cazand. O spalare in unime, miezul radiind din fiecare treime activata. Un altfel de drum se contura……o pasire divina, un fir christic conducandu-ma catre un templu cu ferestre rotunde, 144 imi spuse Azara, un templu colorat, viu, vibratil in care am pasit …..ca un copil salutand Cerul dintr-o joaca a bucuriei.

M-am oprit in sala focului christic apropiindu-ma de un un buchet aurit care ardea fara fierbinteala. Am privit cu ochi ceresti. Eram imbracata in n triunghiuri de diferite culori miscandu-se armonios creeand un corp de vata, un corp alb laptos. Razele aurite m-au atins generand un rasarit mic care s-a aurit din ce in ce mai mult, pana cand radianta a devenit o sfera in care m-am imbracat toata. Mai multi cavaleri cu mantii diferit colorate s-au apropiat de acest foc. Cavalerii unimii, am soptit!!! Si-au strans mainile in razele focului christic apoi au chemat tara noastra ……modeland chipul ei cu auriul palmelor lor. Stralucirea Ramaniei crestea …….sfera aceasta luand chip de fiica dar si de pamant amestecat cu cerul. Eram coplesita……Un cerc s-a activat din noi si pentru cateva clipe chipurile acestea s-au transformat in stalpi din flacari avand la mijloc sfera Ramania. Ardeam cu totii ….insa era mai degraba o transmutare, o transformare, o transfigurare. O fiintare noua spuse Azara, ghidul acestei calatorii. Apoi arderea s-a oprit toate mantiile au devenit aurite si in miezul cercului s-au activat multe triunghiuri ale Ramaniei formate din lideri, sfinti, oameni frumosi. Cu totii aveau flacara in maini si in suflete participand la modelarea chipului ei. Un fel de sculptura comuna se configura, triunghiul fiind calauza. Un chip radiant al Reginei Maria imbracata insa in mantie de cavaler….mi-a atins Centrul. Petalele sufletului s-au deschis…..si o graime a tasnit, blanda ca o boare……..cavaleri, sfinti, preoti ai desteptarii noastre, claditori ceresti unind Cerul si Pamantul.

Suntem chemati cu totii aici, sa spalam cu flacara iubirii christice chipul tarii, spuse ea. Obrazul ei patat, plange…Mai multe lacrimi tasnira insa intr-un fel minunat se transformau in sfere. Am luat una si am desfacut-o ca o portocala. Si lacrima avea un vers……Din iubire ati venit, in iubire sa faceti Trecerea. Regina imi zambi…..Stiu ca nu va este usor acolo unde sunteti sa priviti cu ochii timpului si sa acceptati manipularea, agresiunile, voia lumeasca. Insa Iubirea impartasita, Graiul Divin, Discernamantul va vor calauzi. Un fel de punte peste timp…….imi reaminti intalnirile mele cu MayRa sau regina. In vechiul Egipt, initierea din camera reginei, in Atlantida, in Lemuria, pe Sirius Trinitar, pe Venus, Azur, Andromeda. Toate conlucrau ca o impletire cosmica…..aducand darurile in Acum. Cavalerii aveau si eu un chip cunoscut….vechi si nou iar Ramania era doar o sfera cu o tesatura in ea, modelarea fiind facuta sus si descarcata jos, de maestrii, luminatori, dezvelitori.

Mayra parca am risipit ceea ce ne-a fost daruit caci varful piramidei sociale plange. Zambind imi arata ………flacara iubirii christice atingand totul mai putin puterea lumeasca reprezentata acum nu de un varf ci de un vas in care era multa murdarie. Lua cateva lacrimi cosmice, limpezi uratul…….puse apoi stergarul ei tesut cu iubire inauntru si apoi chema flacara iubirii sa arda. Cavalerii unimii creara din nou un cerc, o spirala, o unime, puterea lumeasca topindu-se, in loc ei aparand o sfera frumoasa, care se extinse, cuprinse totul, rotunji parca fiecare colt, zambi in fiecare din cele 144 de ferestre apoi se micsora se transforma in mai multe mingii de lumina si toti le primiram ……….salutand Cerul si Pamantul, acest Timp. In mingia aceasta mai multe flacari …..ardeau insa nu cu fierbinteala ci cu iubire.

Am simtit ca tara noastra a primit ceva, un dar pretios si ca flacara iubirii christice va ajunge prin noi, pretutindeni …….dezlegand, curatand, inaltand.

Myra ne-a luat la toti mainile si le-a unit apoi a desenat un brau de flori, in centru flacara iubirii christice, deasupra coroana luminii divine si totul a fost imbracat in 3 coloane: a sfintilor-claditori crestini, a Arhanghelului Mihail, a Unimii. O traire frumoasa intensa din care au tasnit mai multe raze…….mi-a strabatut intregul corp. Pentru o clipa …chipul cavalerilor a stralucit atat de frumos……incat am simtit ca totul radiaza la unison, Om, Tara, Planeta, in Impreuna-Una.

Invoc lumina ta

Iubirea ta,

Bucuria ta,

Intelepciunea ta,

Coloana sa fie.

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Dezlegandu-ne, limpezindu-ne, intarindu-ne, Inaltandu-ne.

In gand te chemam

Cu iubire imbracam

Mantia ta.

…..

M-am trezit cu trei imagini puternice stralucind in interior, templul, cavalerii, MayRa si in centru Tara noastra, Radiind.

Si acum?

Rugati-va, iubiti-va, daruiti lumina acestui Acum. Modelati vremurile cu maini de lumina, aripi de lumina, coloane de lumina.

….

Daca va simtiti aparatori ai tarii, dezvelitori, lucratori, modelatori, tesatori, iubitori de tara, va invit pe 3 decembrie 2019 la o lucrare dedicata acestui timp, chipului de lumina, tarii noastre.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Cat? 30 ron

Data? 3 dec 2019, ora 18 30

Triunghiul divin sa va deschida Drumul si Soarele Christic sa va fie Calauza!!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice