Calatoriile spirituale in Peru, Nepal, Thailanda sau in alte locuri fac parte din drumul tau interior dezvaluind o parte din contractul tau de suflet.

De multe ori urmam chemari care nu au nici o legatura cu afacerea noastra sau cu anumite proiecte mergand in locuri unde ne-am mai intrupat candva simtind o puternica conexiune cu anumite timpuri, cu viul unor povesti, cu anumiti oameni. Imagini puternice ne ghideaza si simtiri foarte stranii ne dezvaluie vieti dureroase sau intrupari pline de frumusete, toate piese dintr-un puzzle incredibil intorcandu-se pline de talcuire, Acasa.

Imi amintesc ca in Peru chiar pe Machu Pichu mergand prin jungla mi-am amintit vieti petrecute acolo in acea tara alaturi de cei cu care venisem,  raurirea de imagini si trairi fiind foarte puternica. Nu le puteam dezvalui, durerile erau inca acolo insa pasind in Triunghiul iertarii, am putut sa le spal in mine, sa le dau un alt grai, sa le urc la Ceruri. Si da era cel mai potrivit moment pentru a inchide cu iertare, iubire si recunostiinta acele suferinte si a vedea in sfarsit varful muntelui interior. Memoria noastra divina ne reaminteste locul, oamenii, povestea prin care am trecut, la timpul potrivit, pentru a-i vedea in Acum, darurile…. pentru a face in adevar mari salturi de intelegere. Si stii astfel de ce nu poti imbratisa un coleg din grupul tau desi nu l-ai mai vazut in viata aceasta si filmul te ajuta sa-ti intelegi reactia, sa nu te rastignesti, spaland cu iertare, recunostiinta, compasiune, drumul, ridicand valsul trist la Ceruri, dandu-i grai de lumina.

In Nepal contractul meu de suflet mi-a dezvaluit trei vieti interesante: de calugar-barcagiu care trecea oamenii peste o apa, de om sarac cu multi copiii, simplu, muncitor, smerit si de regina. Traiam acele vieti pasind si fiecare colt imi revela o traire puternica, abundenta, insotita de imagini vii, adancitoare, pline de talcuire. Lasand Centrul sa ma ghideze am simtit foarte intens premonitia mortii mele exact la 39 de ani, eu mergand la 39 de ani in Nepal si retraind practic atat gheara dureroasa insotita de imaginile finale cat si finalul propriu-zis la 42 de ani in acea viata de regina in chiar templul Manakamana care imi era foarte drag atunci nu intamplator si acum. Insa toate acele reamintiri precum si promisiunea de a ma intoarce pentru a-mi continua lucrarea in vers divin s-au transformat intr-un frumos dar al regresiei ….care s-a activat la intoarcerea in Romania, deodata, altfel si coplesitor…. accesand petalele cunoasterii de Sine prin aceasta calatorie spirituala. Refacerea de suflet, taierea de stringuri, recunostiinta-iubirea-pacea, toate lucrarile facute acolo m-a ajutat ca la intoarcerea in tara sa pot activa regresia ca o calatorie a sufletului complet diferita de hipnoza traditionala sau protocoalele stiute, urmand glasul Cerului pe un traseu venit din triunghiul reamintirii-dezvelirii-recunoasterii de Sine avand in centru, florile intelepciunii.

Deschideti orice calatorie cu triunghiul iertarii spaland pasii vechi astfel: Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea apoi activati in centrul lui cele trei spirale: a intrebarilor, temelor, a darurilor.

Ce ma cheama in aceasta calatorie?

Ce daruri se dezvaluie?

Ce teme s-au activat in relatia mea cu X sau Y?

Care este rostul acestei provocari?

Ce intelegeri se aseaza in cununa acestui drum?