Pasind in viata simtim adeseori cum anumite fire ne cheama, tesand in Acum, povesti in care ne regasim sau nu insa ele sunt pline de Talcuire. Uneori ne oprim si observam aceasta lana, culorile ei, legaturile facute, nodurile. Inteligenta introspectiva ne sutine in acest exercitiu de dezvelire a tesaturilor ceresti in care ghemul auriu este calauza noastra.

In mod obisnuit ne place sa spunem ca urmam firul rosu cel care ne arata la nivelul orizontalei lumesti, legaturile dintre punctele noastre de vedere.
Pe verticala crucii, a coloanei ceresti, firul auriu ne dezvaluie calea, adevarul, viata.

Incercati sa rasfoiti varstele care va cheama ( poate fi varsta-val obtinuta din cifra zilei si a lunii adunate sau cifra calauza obtinuta din zi, luna, an) descoperind astfel ghemul auriu de lumina, acel drum ceresc, bulevard divin, Cale.

Firul poate fi ascuns sub multe evenimente poate neplacute ca o mijire, un scris, un insight, o dezvelire, o tasnire ce isi da mana cu alte si alte daruri, revelatii aparute de-a lungul timpului creeand un drum aurit, un viu nuntit cu Cerurile.

Priviti acest fir cu ochii Inteleptului si fara judecata fata de voi si ceilalti, luati-l in palme de lumina si incercati sa-l asezati in tesatura lui Acum hranindu-l cu bucurie, recunostiinta, discernamant.

Nu va atasati, lasati ghemul de lumina sa va dezvaluie pasirea cu darurile, oamenii, situatiile pe care ea le antreneaza.

Din cand in cand opriti-va si dezlegati micile noduri in Triunghiuri de lumina sau mositi noi pasi in bratele Treimilor cuvantatoare.

Ghemul auriu este Calea care cuvanta in ochiul trezit, atins de lumina.
…..
Va invit pe 24 nov ora 18 30 sa calatorim impreuna in Triunghiuri atingand Trecutul, Viitorul, Bucuria lui Acum.

Temele abordate: tesaturi ceresti, modelarea cu lumina, calea, darurile din unime, Acasa, treceri, cum iesim din bucle existentiale, triunghiurile trezitoare, culoare din triunghiuri, valsul sferelor, regresii, calatorii pe razele Unimii, familii de lumina, sfatul inteleptilor, cununa anilor, 2016 si 2017 in Unime, pocalul cuvintelor.

Unde? Strada Ronda nr 8 bis( repere: Popa Nan, Pache Protopopescu)
Ora? 18 30
Adresa pe care imi puteti scrie: frecventaom@gmail.com